Nije ni cudo sto ti svaka daje kad si ovako misteriozan
Ja danas u Perazica do sam samcat skroz desno na kraj parkinga, samo se spustio 3 metra ispod parkinga. Banje te, a na komercijalnu plazu krkljanac...
Nemam sliku bez lika na njoj, influenser...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nije ni cudo sto ti svaka daje kad si ovako misteriozan
Ja sad vidjeh da promasih topic
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Predivno, dobar reset od svega i tezina kad se covjek vrati u urbanu sredinu...
Mislili smo se provozat do Grebaje. Nisam bio prije u te krajeve. Sto cinjet tamo 2 dana, dje zanocit, dje založit?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Realno nista. Jos su vrhovi pod snijegom, bolje ostavit za kasnije pa odradit Popadija-Talijanka-Volusnica. Naravno ja se vodim planinarenjem, ako vas to ne zanima, iskreno ne vidim poentu sto bi neko tamo cinio osim udisao svjez vazduh i jeo. Onaj relativno novi restoran i kucice, ne mogu mu se sjetit imena, je bas imao dobro mijesano, iznenadio sam se, mada opet posle Sjevernog Karanfila bi i karton pojeo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nas su ovdje lijepo i sa velikim postovanjem docekali. Drze 3 brata Djonbalaja. https://maps.app.goo.gl/rN8aW6Tn7QenztEM9
Pjeske se odavde moze na ALi Pasine izvore sa jedne strane, u dolinu Ropojana sa druge.
Do Grebaja autom ipak jer je sa druge strane brda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Oko Skakavice obavezno
Ima li kakav restoran na Čevo ili sto jos interesantno tamo?
Bi da probamo ovaj novi put, a ne znam imamo li sto odit put tamo.
put je savrsen, makar prodji
nothing comes from violence and nothing ever could
Mislili smo da se do Ṣ̌aṣ̌kog jezera provozamo, tamo jedemo u restoran pa nastavimo preko Stegvasa Ostrosa i izadjemo na Virpazar. Kakav je taj put od Vladimira do Virpazara, je li bio ko u skorije?
A bogami tu treba zivaca i motorom a ne autom. Moze se polako ali da se oduzi, oduzi se i kad ne zuris..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks