George Carlin
Richard Pryor
Louis CK
Ricky Gervais
Jim Jefferies
Eddie Murphy
Robin Williams
Chris Rock
Bill Cosby
Dave Chappelle
Jerry Seinfeld
Neko drugi
Relano su njih dvojica I bili najbolji. Andrija sa našim domaćim humorom a Olman je profi.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Bude li kod nas dje u Podgorici da se organizuju standup veceri?
Bilo je par nastupa prije mjesec i prije dva mjeseca, otprilike.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
eks ju stendap scena je talog sa dna pakla
mihnen na stari aerodrom odganizuje po nekad
KIC samo izdaje salu
ostali lokali isto po nekad nesto, ali sve kameno
ima standup.me ili slicno na IG, ali se oni fokusiraju na Ruse - imaju nastupe, open mic itd pa najavljuju dje i kad
da si to rekao za cg ni po jada... ali ex yu je sirok pojam i ima tu dobrih komicara... svakako, standup u ex yu postoji jedva 15 godina, od cega iole intenzivnije mozda 5-7 - ne mozemo ocekivati za tako kratko vrijeme imena globalnih razmjera i kvaliteta... tek saka njih nastupa na engleskome i moze nedje dalje van balkana... mada opet, neki od njih su snimali za netflix i slicno, a to nije malo za nekog ko dolazi iz supka od svijeta
The more things change, the more they stay the same.
Gledao sam Zajnfelda uživo prošle godine, i dalje je dobar kao i u mladosti.
- Ladan ko taština duša -
Na Kill Tony zude za takvima, uklopio bi se![]()
Bas je dobar Ari. Ali Pat Oneill kad cujem: FOLKS! otkidam![]()
Tony je kvaran do srzi zapalio bih ga nekad, ali me isto nasmije s komentarima.
Ona emisija je očajna. Jedino kad Shane Gillis gostuje liči na nešto. A Toni je sad skorije snimio svoj drugi special. Toliko je dobar da mislim da će da završi kao i prvi - sam će ga uklonit sa interneta da sakrije tragove svoje neduhovitosti.
Pa ono je kao zvezde granda + nikad nije kasno za standup, ali pojavi se dobrih likova. Toni je prepotentan, nijesam gledao njegove nastupe osim u ovoj ulozi hosta. Shane Gillisa sam gledao, faca. E da, moga soka kad sam saznao prije da je Joe Rogan standup komicar. Jad![]()
Last edited by nicky; Yesterday at 16:21.
Iz cijele te rogansfere su samo on i Mark Normand duhoviti, pri čemu Shane ima i kičmu. A ne znam ni može li se više smatrat dijelom te sfere jer ih je odavno prerastao, iako povremeno svrati. Ostali samo nek su živi i zdravi.
Lik je maksimalno antipatičan, ali je dobar za tu vrstu vulgarnog crnog humora koji se isporučuje sa brzim setup/punchline kombinacijama. Britanci su mi generalno bolji od Amera.
Ako voliš crni humor i ritam uzastopnih kratkih šala setup/punchline, trebalo bi da ti se svidi Anthony Jeselnik. Moj drugi omiljeni američki komičar. A taj način šala je imao i jedan totalni čudak, dok nije umro od droge sa jedno 38 godina. Znam da su njega voljeli drugi komičari. Baš je bio neobičan lik, Mitch Hedberg se zvao.
Zbilja, neka moderator preseli ove postove na temu za stand up.
Nemam odredjenu preferenciju. Mozda da su normalni, ako je to mogucePogledacu svakako.
Bil Bailey all the way. Priview:
Usput, Britanci imaju, ili su imali, fenomenalne emisije u kojima su voditelji i učesnici komičari. Kad pomenu Carr-a, on je, ili je bio, voditelj emisije "8 out of 10 cats". To je komičarska verzija njihovog popularnog kviza, nešto kao brojke i slova kod nas što je nekad bilo. Emisija QI (Quite interesting) je malo drugačijeg formata, godinama je vodio Stephen Fry, sad je vodi neka žena. Imaju jednog komičara rezidenta, ostali samo gostuju. Prilično je poučna. Irski komičar Dara Ó Briain imao emisiju Mock The Week. Lik od 2 metra, šuška dok priča. Iz njegove emisije je Ivan Ivanović pokupio većinu onih segmenata sa ona četiri komičara što je radio u njegovoj pokojnoj emisiji.
Odavno ništa od toga nisam gledao pa ne znam šta je i dalje aktuelno, a šta se više ne prikazuje. Youtube je svakako pun klipova iz svih tih emisija. Kad se samo to uporedi sa onime što prolazi kao komedija kod nas i u okruženju, uoči se blaga razlika.
Postoji slabašna šansa da je on bio originalan, a da je Irac kopirao njega. Malo ga hebe hronologija, ali nema veze.
Usput, jedan klip iz 8 out of 10 cats.
Last edited by NHM; Yesterday at 20:07.
Hahah odlican je. Full pack (svira). A cujes smijeh Jimmiju, ovdje se vidi da nije nesto kako treba![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks