Hvala regulatoru ali ne radi u korist svih gradjana. Slazem se da treba da bude vece tarife na salteru ali ne bas toliko.
A ovo sto Posta i njen menadzment radi nema nikakvog smisla. Posta treba da bude najjeftinija sa uslugama a ne najskuplja. Namjerno je unistavaju godinama zato sto je drzavna. Pa nije niko lud da placa skuplju proviziju online preko Poste kad moze besplatno preko sajtova operatera i pruzaoca usluga ili drugih povoljnijih nacina. Poste su svuda u svijetu visoko profitabilne osim kod nas.
Last edited by Apolo; Yesterday at 09:57.
Zapad
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Platis sa telefona sve. Ne treba racunar. A skoro sve racune mozes karticom gdje je kod za verifikaciju opet na telefon.
Itekako ima smisla to sto rade. Baci pogled u Deltu ili u Nas diskont ispred poste vazda po 10oro ceka u red. To govori da su usluge njihove jeftine cim se redovi stvaraju.
Kriva elasticnosti ponude i traznje u najboljem obliku pojasnjena na tom primjeru.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lovcen je pojednostavio log in i placanja biometrijom maksimalno, svaka im cast.
Jer oni TAN kodovi kao da su iz 90ih bili i procedura.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kada misle da puste update app sa podrskom za TIPS?
Steta sto nisu odmah napravili i QR, ali valjda i to dodje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jel zna neko pojašnjenje u vezi sa popunjavanjem SEPA naloga za plaćanje.
Naime, nisam siguran šta je potrebno upisati u polje ime primaoca “. Da li u to polje treba unijeti naziv primaoca ili naziv banke u kojoj primalac ima račun?Radi se od jednoj firmi u Srbiji.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Last edited by Apolo; Yesterday at 12:06.
Radiš pogrešno.
Loguješ se na laptop sa šifrom sa telefona.
Napraviš naloge sve.
Odeš u naloge i za verifikaciju i sve ih selektiješ i verifikuješ da računara.
Onda samo na telefon imaš jedan otisak prsta za sve naloge.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bogami ja za sve račune, liše održavanja ulaza, koristim online opcije koje sami dobavljači nude. Ono bješe nema provizije za plaćanje računa za struju preko sajta epcg, računa za vodu preko sajta vodovoda, za čistoću preko sajta čistoće?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tako je, nema provizije preko njihovih sajtova.
Ja i za održavanje zgrade plaćam online preko nekakvog qr koda, ali tu ima provizije nešto sitno.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
I dalje ne shvatam svrhu dns sad kad uvedu tips. Legacy…
Sepa placanja ne prolaze vikendom?
Stoji mi jedan nalog od juce kreiran negdje izmedju 14:00-15:00.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by hercules; Yesterday at 20:45.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zamisljam da odes u MUP za dokumenta… teta ti pokaze QR code, platis sa mob i ona odmah vidi uplatu…
Oh, wait.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks