nothing comes from violence and nothing ever could
Jedina upotrebna vrijednost tvitera jeste u tome što šugavi algoritam nanese kojekakvih četnikoidnih gamadi koje čoek može da iznapušava do besvijesti, a onda se više nikad ne pojave pa ispada da zbog napušavanja histerišu sami sa sobom. Može čovjek rekreativno da vježba najgadniji rječnik bez imalo griže savjesti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zenepa Lika... jos jedan glas razuma!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:02.
Zena na mjestu , ima rjecnik odlican i dostina mogu od nje nauciti...
Kod nje nijesu rijeci za bacanje, nego je cini mi se osoba koju vrijedi poslusati!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam imao nalog, ali sam ga izbrisao kad ih je debil od Maska preuzeo
I njega sam napušavao dok mi se nije izgubio iz algoritma. Retardirane trampovce da ne pominjem.
Ne mogu da tvrdim da ga je moje napušavanje potreslo ili da ga je uopšte primijetio, ali zamišljam ga kako dimi zbog ruganja nekog nasumičnog lika sa šačicom pratilaca. Dovoljno je retardiran za tako nešto pa mi je lako zamišljat.
Ja sam imala nalog u smislu što su sve jebene vijesti preselili ovi EU mazgovi na twiter a onda ovi naši viđela žaba...pa izbi onaj rat u međuvremenu reko ovo ***** me energetski ubi neko jebeno skrolovanje..pa te ubaci u algoritam đe ti je svijest sve uža i uža poput vrha igle sa informacijama.
I kad je prijetio da će da uzme tviter Evropi mislim se da oćeš no nećeš klasični blekmejlaš.Ka svi u USA.![]()
Lik je operisan od duhovitosti, a kako to obično biva, čovjek želi ono što ne može da ima. Sa druge strane, možda nisam težak bilion dolara kao on, ali imam ono što on želi i ne može da ima... i to koristim protiv njega. Zadavi ga, Antonio, takoreći.
Na kraju ce se safre nakupit htio ne htio. Kao cunami, ispod povrsinemreza stvarno ima kul likova i stvari, ali da dodjes do toga treba ti 90% scrolling in the deep shit-a. Plus se sprda alg s tobom
Ma većinom gledam mačke kako se maze sa psima, pse kako dočekuju gazde poslije dužeg vremena negledanja i raznorazne sisne koje skakuću i pojma nemam šta oće jer gledam sise kako skakuću.
Nasao si balans![]()
On to zna NHM i bez toga da mu kaže neko poput tebe.
Dugo vremena sam izučavala lik i djela Putina i sve to na kraju mi je ispalo da on kao on u cijeloj priči mi je nebitan.Jedino u sjećanju što mi je ostalo je u jednom intrevjuu kad je tužno i iskreno rekao što ga najviše boli..što zavidi običnim ljudima jer ne može ući u prodavnicu sam nego uz silovitu pratnju ali naravno prožeo je to nekim kiselim osmjehom i kao humorom.Pa evo i na ove lokalne da se prebacim vidjeh jednom onog Mandića u Akademiju dvojica mu stoje ispred vrata i kad ode do toaleta.
A nije Elon samo težak toliko biliona ima gotovo 50% satelita oko Planete.I njegov idol mu je rekao u jednom trenutku ako bude nestašan da će mu uzeti sve i poslati ga u Afriku.
A to što ti imaš niko od navedenih više nikad ne može ni da ima.No svako plaća cijenu i svoj ceh.Pusti.
![]()
Uvijek sam bio pun beskorisnih talenata.
Мени искаче 2 дана 50% постова овај гиф са кад ме жена пита х, ја одговорин у, а она ће...![]()
https://x.com/i/status/2077865695203725427
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A što je koristan talenat u Čovječanstvu koje tone u sunovrat?Tako da budi sretan što je tako.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ma korisno je ono od čega se može živjet. Više cijenim nekog lika koji po kući sam sve umije popravit, ili pola kuće sam sagradit, nego sve druge talente što neko može imat. Znam nekolicinu takvih. Ja nisam takav.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks