Idealna tema da neko baci skroz originalnu foru kako stopala voli na ramenima ekekeke ahahaha, pa ono, da ga ubijem u pojam prije nego proba, a posle ću odgovorit na pitanje.
Glede pitanja, samo da je uredno i pristojno![]()
Ovo https://vt.tiktok.com/ZSXye7bfj/ me bas sad bacilo u razmisljanje.
volite li stopala ili vam je ono svejedno imaju li cukljeve, dlake i to
nothing comes from violence and nothing ever could
Idealna tema da neko baci skroz originalnu foru kako stopala voli na ramenima ekekeke ahahaha, pa ono, da ga ubijem u pojam prije nego proba, a posle ću odgovorit na pitanje.
Glede pitanja, samo da je uredno i pristojno![]()
Last edited by Tica; Yesterday at 20:35.
Sta je pristojno stopalo? Kad ti se primakne i kaze "dobar dan"?
Usko, tanki prsti, sitni noktici, svi imamo u glavu viziju toga stopala
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
ukus stopala... to vec druga tema
Samo da su čista, meke pete, veličine srazmjerne tijelu/visini. Bonus je neki crveni ili providni lak na uredno skraćene nokte
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Poslije zivota u emirate ogadila su mi se stopala. Cega sve tu nije bilo...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
ispricaj nam
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Footish, i love footish![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Parmeđano sa crnim lakom.
Volim vidjet ženska stopala fino sređena ali bez laka.
Muška isto.
Užasava me frenč na stopalima, pogotovo kad nokte još malo puste, da bi ispao što bolji.
Uredno sređena, kreativnost lakiranja noktiju (tačkanje, umjesto cirkona), na svakom prstu različito. Poput Roršahovih mrlja![]()
Prvi put kad sam gledao zapazio sam da ima ogromna stopala (jos u bioskop). Masu glibavih stopala u filmu, ne umanjuje im ljepotu. Margot Robi ima scenu takodje
Siroka stopala, opet nema veze.
Balerine?
Sto mislim o stopalima? Pojma nemam. Kao i za svaki dio tijela naci ces posebnost. Kad pomislis da svaka individua hodi njima ovim svijetom i to ih nekako definise. Balerina npr pola zivota dala da bi izvela neke pokrete i treba da reces kako su ruzna stopala. Upravo suprotno. Na kraju cu doci do zakljucka da je bitan karakter i licnost onoga ko ih nosistorece Myelne, bez laka za promjenu.
Ovo sa tiktok klipa je odvratno, mozda demoni ovako nose![]()
Od stopala samo
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Uh sjetih se... samo nisam siguran jesam li sa sparcom ili kvarnim dijelio mišljenja o foot fetishu...100 g prodje![]()
...
Volimo lijepa stopala i lijepa lica i lijepe noge i butine i ledja i listove i lijepe mozgove, kožu, mirise... Previse je varijabila ali volimo, zasto ne bismo?
Samo da nema čukljeva.
Banglades, filipini, indija, pakistan, mjanmar, nepal...
Nekome fali prst, neko ima 6, neko cukalj na cukalj, neko nekakvo prstenje sto su im ka djeci stavili pa je to zaraslo u kost, neki deformiteti sacuvaj boze, nekome prsti idu jedan preko drugog isprepleteni, neko ima 2 lijeva stopala....
Horor na horor. Nekome je spljosteno, neko dlake ka kosa, nekome spojeni prsti... neko iz stopala raste nesto...
Madre mia, jezim se sad kad mi slike prolaze kroz glavu. Tamo zbog vrucine svi idu u papuce ili bosih masu....
Od tada ne spustam pogled ni na cija stopala. Kosmare imam.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zaboravih sinoć da napišem,ovako na nevidjeno,otvaračica teme,ima garant prelijepa,njegovana stopala!![]()
...
Neka mala,vidjeli smo ruke,a čim vidim ten,jasno mi je koliko je sati![]()
...
Moć stopala nikako ne podcjenjivat![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks