Šta fali Vodovodu? Mislim, osim vode u vidu gubitaka na mreži i gomile zaposlenih koji su na bolovanju?
Ma ovaj jebeni AI me podsjeti na tu nemilu situaciju iskreno ne bi voljela ni da je se podsjećam pojavio se čoče crno žuti ođe da veli NHM otiša u Vodovod reko sad ćeš ti druže da odeš u Kanalizaciju.![]()
Šta fali Vodovodu? Mislim, osim vode u vidu gubitaka na mreži i gomile zaposlenih koji su na bolovanju?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Aferim mu ga. Nije mu bilo teško, ja đao popio ne mogu pročitat što piše izakoga, pa ni za mene. Eto,ako nekom nije teško da to copy paste jer ovako ne viđu slova đaoljega.
Zumiram ove AI analize ali su mi slova mutna ka da sam tek odradio mel sa Tajsonom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ада мораш кликнут слику двапут ђао је понио. Ја раније не сћедох питат 15 минута док не укапирах.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja još ne kapiram.
Bez zezanja,kliknuo jednom ili dva put nudi mi samo "folow link" i "view in galery". Što god izaberem izađe mi nekakav night mode teksta koji kao da je pisan na nekoj crnoj tagliatelli. Onda zoomiram i...ili imam +5 dioptriju da ne znam ili je do telefona,tapatoka...mađija nekih...
Eto, starwalker, ako ti nije teško samo pitaj taj tvoj AI kad će mi kolegica poklonit obećani roll on ili deo spray. U stvari nemoj ni to. Strah me odgovora.
I to ga treba pitati: ko je najzaostaliji u praćenju tehnoloških trendova na forumu, t.j. koliko je praznih mjesta iza mene koji sam na prvom. Kad se samo sjetim one obuke za postavljanje gifova. E kako se zauzela bila Lapis, čak mi je i PP poslala. Čuvam ga ka da smo aferu ljubavnu imali.
Ja se bojim da ga je ovaj ROBot zaROBio.
@starwalker
Ogluši se.
Zvjezdana prašino foruma.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E'o ti ga u starwalker.jpg formatu:
Meni se sviđa što me je AI nazvao Apple evanđelistom
Vidi se to poznavanje materije![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Od tebe ili od njega?
Šalu na stranu meni je strašne komplimente taj AI da ali ja na to ne padam znam ja sve to što je on reka no ne zna on nešto što ja znam.
Jesi isključio tog đavola tačno se ne osjećam prijatno da me skenira.
Last edited by Bluemoon; 15-07-26 at 22:39.
Da ne spamujem na onu temu, informacija za Bluemoon - ispala je Engleska![]()
Super mene to raduje.
Dje upadoh,..ti yebem.
...
Sreće mi temu boćanje ću otvoriti samo da vidim šta će ova jedna mudra lobanja da kaže
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Otvori
Moš i neku temu - prejedoh se ka nedavno tvoja konsatacija na temu zrazite misli i osjećanja.
Plač.
Greote, zaista u punom značenju te riječi G R E O T E
bar 2 puta na dan i za mjesec dana ima da ti bude lakše, a i svima nama
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks