Nije isto, a nije ni zenama isto
Koji je odnos muškaraca prema kondomima pošto ima ona izjava da im nije isto bez kondoma pa se izvlače ka neću kondom u te situacije smatram da žensko ga treba skroz iskulirat.A što im nije isto
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nije isto, a nije ni zenama isto
čeka se ekspertiza prof dr Triplete
Pri tom da rečem da je to najbolja moguća zaštita od polno prenosivih pošasti i neželjene trudnoće.I u brak je namber van.
Ne no pilule hormonski nafurane da pije žena jer njemu nije ka isto.Iskreno me zanima što mu to nije isto jer ubiše se evo ove undistruje kondoma da mu udovolje.
Malo čudan naziv za Kondom.Trojan.
Možda su udovoljavale teoriji muškarca kojeg gledaju ka da mu se ne zamjere što?Evo stavi muškarac neki kondom ultra thin koja je razlika?
Nije stavio šmirgla papir no jebeni kondom.
Pravo da ti rečem ja ne kontam ljude u 21. vijek da se jebu bez zaštite.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Reklame za kondome su u stvari mnogo zabavne.
Ko je ono rekao na forumu davno - korsicnenje kondoma je kao mirisanje ruze sa gas maskom
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vi ste štetočine.
Jel moguće da ne koristite..kondome?
![]()
Last edited by Bluemoon; 13-07-26 at 20:12.
Nije isto plivanje u kupaćem i bez njega
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Jes naročito ona rikverc metoda kad nesretnik u zanosu đe svršava ga vadi to je tek ono..o čemu vi?
Ja ne znam ko su te žene koje ste anketirali ali kondom ej kondom jedan tanji sloj latexa čuda im napravi.A ima vibrator u fioku.
Ma da sise im porastu uzimaj ti neku hormonsku terapiju DRUG no JBG to bi bilo ko da ja tebi velim ajde ti uzimaj kortikosteroide jer se meni oće.
O čemu ti?
Okle tebi pravo da ikome namećeš što će da izima zbog užitka tvog Q?No dobro one su same pristale sve okey.Nemoj samo to da promovišeš.
Last edited by Bluemoon; 13-07-26 at 20:26.
Ma da ti si im Dalaj Lama samo ja odlično znam što su hormonske bombe preko farmacije tako da meni ne bi tu spiku moga prodavati.Veli, sise porastu a to što piješ jebene hormone to ništa jel.Baš se pitam jel bi da imaš žensko dijete je učio tako.
Kad smo kod toga ko god đecu ima nadam se da neće istoj valjati ove vaše priče o kondomima no malo da ćete ih naučit nečemu vezano za iste.
Kondom je jedino dobar zato sto sluzi svojoj svrsi, a NIKAD ne moze biti osjecaj kao bez kondoma ni muskarcima, ni zenama. To je svaka zena potvrdila koja je bila sa mnom. Zato ja kad vidim da ce biti duze vidjanje, posaljem na testiranje, ako je cista maknem ga. A s kondomom ne mogu da svrsim bez zveka, sat vremena upirem i nista ne osjecam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kod žene je najosjetljivija zona klitoris a za njega kondom ne treba.
To što je osjetljiva zona kod muškarca glavić mora da mu kondom ne prija.Ali to da je ženama drugačije bez kondoma je vic.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja sam mislila da je zeni najosjetljiviji mozak, al izgleda da sam pogrijesila
nothing comes from violence and nothing ever could
trebas kao Dick Solomon, uzmes rebrasti i izvrnes ga, radi tvog uzitka
Have a parachute.
ako je klitoris isto sto i penis, da li su muskarsci koji vole lizanje u stvari gejevi?
![]()
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks