Ali dobro to je lijepo vidjeti kod muškarca još kad ima hrabrosti javno da pokaže.I ne prosipa neke mačo fore.
U stvari nisu ni mačo no emotivna osakaćenost.Ahahahaha
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Davno neđe, na sajtu za online gledanje serija, ispod serije Hanibal pročitao sam komentar: 'to je taj neki moj senzibilitet...'.
Zar ne pane teže primjedba "nemaš ukusa" nego "nemaš ti senzibiliteta za to", ovo prvo je uvreda 'par ekselans', ovo drugo najobičnije mišljenje
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ali dobro to je lijepo vidjeti kod muškarca još kad ima hrabrosti javno da pokaže.I ne prosipa neke mačo fore.
U stvari nisu ni mačo no emotivna osakaćenost.Ahahahaha
Last edited by Bluemoon; 11-07-26 at 22:22.
Pa zavisi ko ti kaže, zar ne?Da li je dobronamjerno ili zlonamjerno?Ako ti kaže neko do koga ti je stalo i njemu do tebi dat će više od toga a takvih je malo.
Takve ljude treba čuvati kao same bisere.
Meni je u većini slučajeva:
Uzmimo forum npr.Meni je bitnije šti će mi reći recimo @tigrovo_oko nego 90% članova.
Last edited by Bluemoon; 11-07-26 at 22:32.
40 eura po osobi kajak tura... nije ni cudo sto su se ekolozi pomamili
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mislila sam da je vijesnik starosti ona jedna dlaka sto viri iz nosa, al sad mislim da je to pritisak na ovu oblacinu
nothing comes from violence and nothing ever could
Da li ti je neko nekad rekao da si "odvratna"a ne no dlaka iz uva :P
Samo se nisi dovoljno rano ustala, priznaj![]()
Last edited by tigrovo_oko; 12-07-26 at 11:13.
Dim sum.
Zdravo živo čakiji i čakijeve nevjeste
![]()
Dim sum.
Svi u nosu imaju treplje.Zbog prašine i to.
Nego, nešto se mislim.Treba ozbiljno uzimati dječja pitanja prije nego im svijet odraslih nametne matrice koje je i njima nametnulo kroz njihove roditelje a koji je skup odgovora koje je nametnulo društvo.Mislim da čovjek počinje ozbiljno da stari kad ućutka dijete u sebi.Da ne ispadne smiješan.Glup.Društveno neprihvatljiv.Branko Ćopić recimo i Desanka Maksimović su bili tako posebni jer nikad nisu prestali da budu djeca.
Ako u Čovjeku probudimo ono zarobljeno dijete željno igre onda možemo sa sigurnošću reći da smo ga tek tad upoznali.
Nije, al evo da podebljam
Probudila me besika u 3 i nesto, ne drzi vise izgleda kako treba, to je vec drugi korak ka zagrobnom zivotu, rekoh onda kad sam vec ustala da upalim masinu za ves, bojler i to, to ti je mindset babe, iskoristi vrijeme, vratih se da spavam i tako do 6 gdje saznajem da je mekgregor trajao krace od praznjenja besike. uglavnom, dok je masina zavrsila pranje i susenje, ja sam docekala izlazak sunca, popila kafu, doruckovala, a onda je krenuo oblak i pade pritisak.
Možda si ušteđela struju u tom periodu, a i neđelja jeuzmi malo mlake vode, par kapi limuna, soli i jabukovog sirćeta da te digne ili ćeš shvatiti od toga da ti ipak nije toliko loše
![]()
Dim sum.
meni pada pritisak posle rucka i onda kad naidje oblak, urnise me, a majka mi kaze da uzmem nesto slano ahahahahahah ocete da me sahranite, ne pomazeee, vrijeme je za terapiiiUUU
Zašto trošiti riječi za takve ljude.Ako nemaju to u sebi i osjećaju komfor ako rade po matricama i plaše se iskakanja iz matrica?Pa i nauci trenutno fale naučnici koje su nekada smatrali "ludim" a nauka bez mašte i igre je mrtva.A poseban dio što su sva dostignuća dovela do toga da od Čovjeka napravi sve većeg potrošačkog roba a etike je sve manje i manje gotovo da je nema.Cio sistem na globalnom nivou je truo.Više Čovjek ne posjeduje stvari one posjeduju njega.
Nego, govoriš o tvom zvrku?
@goozica čaša crnog vina.
Last edited by Bluemoon; 12-07-26 at 11:42.
Znam da ne istražuješ vjesnike starenja, kako ih gooz nazva i "odvratno" opisa, ali ako ipak tražiš nešto manje odvratno: bar si 2 cm niža no sa 18g. i uši imaju sve veći procenat udjela u površini glave
Ja ponekad se izmjerim jer sinovi traže i sve ne vjerujem jer znam što mi piše u vojnu zdravstvenu knjižicu(18g. tada imao) a uši stvarno nisam mjerio tada ali onako odokativno...raste to i dalje
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-07-26 at 11:47.
Gurman sa Ceva: kod nas je prsuta salata![]()
Ma jok, generalno, bijah na nekih dječiji rođendan neki dan pa se naslušah svega od mamaZvrk je zvrk, previše šaramantna da bi joj iko, bez ja, stao na crtu. Osvaja na prvu, u prolazu, žensko i muško, lako sklapa drugarstva, lako se naljuti pa udari, ali i dođe da se pomirimo ono s malim prstom. Neće se izgubiti, spokojna sam radi nje
![]()
Dim sum.
kako je lijepa podgorica za vrijeme praznika. samo mi podgoričani
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odmah da ti opovrgnem tu nauku, a znam da mi nećeš vjerovati kakav sineđe na fakultetu sam izrasla još 2 cm i bila šokirana. Nisam još krenula da se smanjujem, a vi muški jbga vjerovatno vam je od trofaznih tješite se vi što ste već krenuli da se smanjujete da ste ih imali dosta za života
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 12-07-26 at 11:59.
Dim sum.
Prosle godine u avgust cini mi se, odusevio sam se gradomprazan, ne stajem nidje. Kao da vrijeme staje. Jutros sam oko 6 bio, i cesto mi se zadnje vrijeme kad je gledam, pogotovo onamo od Kokota, javlja misao koliko je zapravo stara kao naseobina. Dajbabe i onaj dio prema aerodromu posebno. Imam snazan utisak da toliko neistrazenoga ima ispod one zemlje koja tako staro i drevno izgleda
Last edited by nicky; 12-07-26 at 12:03. Reason: Quote
There are currently 39 users browsing this thread. (0 members and 39 guests)
Bookmarks