Da se ne upire onda![]()
To ka da porediš ralo i njivu ahahahha
Penis naspram Vagine je u svakom smislu smiješan.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Da se ne upire onda![]()
Mislis da prodje beba, ali da. A neka to, no ako nisi u stanju da je uzbudis, superdry. Dje trebaju ulja i mazalice, nesto ne stima tu
@coldplay : Jok. Samo oranje ako se ima ralo, ako ne, onda,kolko shvatih i frezanje može proć. Čisto da njiva ne zadivlja
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-07-26 at 15:53.
Izvini, sad sam rucala, pao mi pritisak, ali ja ne razumijem sto si napisala
nothing comes from violence and nothing ever could
Taman scedox po X Y osi... znaci mala ima veliko čelo ...izmjeri koliko ima prsta na čelo pa prenesi dolje mjeru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A ne u dubinu hahahha no u sirinu hahaha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ah da evo ga ahahahah ova Njemica me nasmija dobro.
https://youtube.com/shorts/0Nv0chElJ...AxhO99QVgLHjKD
Odista hrabro među toliko Penisa.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-07-26 at 16:23.
@goozica
Nisu samo Balkanci.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
a nije niko kao oni.
Drago mi je da si se vratila, sad cemo bolje da se razumijemo
nothing comes from violence and nothing ever could
Definitivno sam promijenio misljenje kad je obrezivanje u pitanju, sve iz svog licnog iskustva. Ne treba ga dirat uopste, onako kako je priroda dala treba ostavit, ili sto bi rekli vjernici, kako nas je Bog stvorio.
Evo danas bio na more, bez bokserica, samo u sorts. I ona mrezica ga je ispovredjivala na glavic jer nema zastitu u vidu kozice. Da sam imao kozicu ne bi se to desilo.
Onda grublji sex isto zna da bude bolniji jer neme zastitu. Posto sam musliman (a nisam neki vjernik iako zivim kao da jesam jer ne pijem alkohol, ne jedem svinjsko, ispostujem Bajram, jedini grijeh mi je sto imam sex prije braka) i kad pitam neke drugove fanatike zasto se sunetimo, zasto ispravljamo Bozji rad kad nas je on tako stvorio? Onda oni krenu s pricom kako to pise u Kur'an i tako treba, nema polemike, to samo gleda pravo. Odmah ide kontra sa higijenom, ali rekoh druze, prije 1500 godina nije bilo preparata kao sad za higijenu, normalno da ce ljudi imati infekcije, sad je 21 vijek, ima sapuna, gelova za tusiranje... znaci oni tom pricom priznaju da Bog nije savrsen a da toga nisu ni svjesni.
Jes da je za zene ljepse kad je obrezan ali sta mene boli uvo kako je njoj kad meni nije dobro![]()
Probacu da se izborim da ne osunetim svog sina ako ga budem imao ali familija ima cudno da me gleda, mislice da sam presao u cettnike. Bice im cudno, pritisak ce da se vrsi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakvo vrijeme došlo, da Tripleta prži Bluemoon...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne prži doživio je enlajtment još samo da doživi enlajtment da odjebati rodbinu nije ništa strašno.![]()
Šta će ko mora medicinski?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ima kupku![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks