Eto tako, ionako je univerzum bio loša ideja.
Može li Lupita bit Helena?
γνῶθι σαὐτόν
Prije par mjeseci je objavila novi album. Nikad prije toga nisam odslušao nijednu njenu pjesmu. Onda sam odslušao prvu koju je objavila sa tog novog albuma i nije loša. Zbog toga pročačkah njene ranije radove, nekih 5-6 pjesama. Nijedna boba ne valja, valjda su joj ciljna publika tinejdžerke, šta li već. Ne znam kakve su ostale pjesme sa tog novog albuma, ali ta jedna koju sam odslušao može da prođe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
izašao album, moj favorit za sad
odje je masu momaka prslo
bujicu ludila preplivaju prsno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Koliko psihopata na visokim pozicijama.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pa kaže, dating apps nisu optimizovane da pronađeš ljubav svog života no da se vratiš ponovo na app po novu laž. I zaista, zamisli da farmacija liječi uzrok umjesto bolesti što održava stanje.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Kako me okupira misao kad nekoga moram da zaštitim od psihopate na položaju današnji dan mi je definitivno propao zbog toga.Još je žešće izmanipulisao ljude koji trebaju da mi budu u saradnju oko toga.Pa on je fin kad čujem nije mi dobro.Pa naravno da je jebeno fin i ljubazan i sve i žešći manipulator ne bi bio tu đe jes.Kolika je tek lažovčina na kub.Jedino mi je utjeha što su to kukavice takođe na kub.
E kako je lijep bio forum bez politickih botova...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
e cus stalone 80 god
nothing comes from violence and nothing ever could
Don't be ashamed of needing a fresh start.
Even mornings begin by letting go of the night.
stvarno znak pitanja kako je došlo do toga da su ova nekakva braća šukovići duhovita i zanimljiva. mislio sam da ne može gore od ovog dua koje finansiraju uraši, kumare ove, al izgleda da ipak može
The more things change, the more they stay the same.
Meni se i Brčko okahnuo od kad vidjeh da snimata za kladionice,a zna da laprda suprotno,e eto mu taman mugabe.
...
A sta ide to od sukovica tj od race,mladena,labuda,veselina,bora Mozda nekog drugog?
upravo, još tužnije ako je momak stvarno duhovit da onaj usiljeni humor ide online. iskoči mi par skečeva ovo kao direktor & zaposleni (koji je jel te šupčina) uši krvare. teško i tužno za gledati i slušati. recimo onaj momak dabanović je baš dobar
Kako volim što pojma nemam ko su ti likovi.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Meni su u pošetku baš dosadni bili, sad sam neđe naletio na nekolika dobra. Nije to sad masterpiece ali sam se nasmijao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Alo svi imamo jednog Mladena u firmi...
Hahah
Odgledah i ja par stvari, i to bas za kancelariju. Ne da su uboli sefove i poslodavce nego kao da su ih licno oni pravili. Ko god je bio i u drzavnim i privatnim firmama prepoznace karakteristike sefova i poslodavaca koje opisuju.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks