Sto ce ti veca baterija na hibrida? Nikakve razlike na kraju nece biti.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dobro, a cime ces da napunis vecu bateriju na hibrida?
Odlican ovaj seal 08
https://www.vijesti.me/v/817006?utm_..._share_counter
https://ibb.co/TMkzpkhP
A dzabe brate 30% baterije 10 ojra u megu u bd...zlatio se benzol pri ovome...
Bugson kaze sve je frei.
@bugi
Koliko placas za mjesto sa brzim punjacem u Nk
Samo tvoje
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Kod hibrida msm da prednjači byd sa baterijama od 17kW, tako nešto, i dometom oko 90km....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne shvata kako hibridi rade, u redu je
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ni ja, ali pada mi na pamet da je hibrid otprilike kao kad vas je četvoro u benzinca, pa ako ostaneš bez goriva izađu trojica da te poguraju do pumpe, uspeš 5€ benzina, kupiš drugovima po snickers i sok i sve tako u krug do (blizu) sledeće pumpe... i dok ne lipšu drugovi
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Yesterday at 17:07.
Zena gleda neko auto captur ... bi da se zakolje ja joj rekoh hibrid pa joj svidje tojota cross hibrid i stvarno ja sam mislio to da prelazi na malo vise kilometara na struju kad ono dodje ko dinamo na biciklosala na stranu isti matrak takav tip hibrida i noviji benzinac isto sve sto se tice potrosnje!
Pa onda kako spomenu kolega hibrid koji se puni preko uticnice i ima vecu bateriju tj moze 90km u grad da predje na struju sto je taman za svacije lokalne podgoricke potrebe taman.
E sad ja koliko vidim da treba full EV da gledam za buducnost .
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Toyorin hibrid najcesce na struju cusne auto i kad predjes neku brzinu pogon preuzima motor. I tu je najveca usteda.
BYD recimo vozi na struju a motor puni bateriju non stop. Ako potrosi bateriju onda se motor ukljuci u pogon.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jeste, voznjom na benzin, ali sta si time dobio? Vozio si lupam 10 km da bi napunio bateriju sa kojom onda vozis koliko, 10 km? Kada vozis na benzin a u isto vrijeme punis preko MG1, potrosnja je uvijek veca od prosjeka, jer i taj MG1 trazi nesto energije.
Corolla Cross HEV je jedan od najstedljivijih auta, uz Yarisa/Yarisa Cross HEV. Corolla Cross meni ne prelazi 4 na 100, najcesce 3.5, a ima 197 konja. Pricamo o 2.0 HEV GEN-5. Taj sistem je savrsen, jebeno savrsen.
Najveca prednost hibrida je regenerativno kocenje i regeneracija prilikom usporavanja, kada MG2 puni bateriju.
Dalje, kad stojis uvijek je ICE ugasen (osim zimi ako se pali grijanje pa koliko mu treba da se zagrije voda), kad vozis nizbrdo ugasen, kad ubrzavas unutar ECO range ugasen, kada drzis konstantnu brzinu ugasen...
Toyota ima servis i djelove a ovi.drugi?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Honda nema nista od rezervnih djelova, ali bas nista. Za Nissanan ne znam.
Ovi sto drze kineze nemaju cak ni filtere, plocice. Ja ne znam sta je fora, ali saznace ovi sto su naleceli na kineze kao pelikan u maglu.
Last edited by TAKUMI; Today at 07:04.
Cherry,FX model, trebalo poručiti i zamijeniti komplet prednji branik. Rok bio "do 15dana isporuka, a farbanje i montaža koliko bude".
Nakon 10-tak dana novi bio postavljen na autu. E sad, ne znam koliko bi to trajalo u neki ovlašteni servis EU ili Japan proiizvođača za auto staro 6mjeseci. Znaće neko iz iskustva
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks