a od cega jedva ides pitam ahahaahahahahaha
nothing comes from violence and nothing ever could
Od iskoraka, čitaš li manituljo![]()
Dim sum.
ahahahahahahah citam samo pogresno ahahaahaaha
Odlicno vam je to no je muka kad prodjes 40km na fabricki sic bicikla
ahhahaahah oboje![]()
Posle godinu dana sjedoh da se provozam biciklom kroz PG, jer se pojavi onaj neki oblak oko 5 sati, taman reko idealni uslovi za biciklo.
Nego zaboravih da napumpam prednju gumu pa mi duplo teže bilo voziti, pogotovo uz brdo. Na Dajbabsku goru sam morao da križam lijevo desno da mi lakše padne uzbrdica, i opet nisam mogao da se popnem skroz do one antene gore, nego samo do onih sprava za vratilo i razboj.
![]()
Biću iskren. Rijetko vozim bike, ali kad śednem opalim jedno 15-20km
Sjedište fabričko, silazim s bike-a ispred zgrade, kad neki osjećaj da je erekcija u fulu, pogledam dolje, ništa,čak u minus otišao ka na Cijevnu kad se kupam, ali taj osjećaj utrnutosti koji se i na testise prenio. Reko, nećemo više jahat ovo sjedište na duže relacije. Vjerov. totalni prekid protoka krvi u reonu prepona
Tako da samo ti sanjaj da je muka na tebe.![]()
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Odradih ga brutalno,ma se i dobro ispreznojavah,i sad tečnosti,voća,sladoledaaaaaa
...
Ja sam na AliExpress kupio tipa za 20 eura strašno nekakvo silikonsko sjedište. Ali mi i na njega nakon nekog vremena utrne zicagu.
Ali naravno, ja u toku vožnje svako malo ustanem sa sjedišta, prešaltam u veću brzinu i ono vozim uspravljen, da mi zicagu rastrne i odmori, i onda se nakon nekog vremena vratim na sjedište i prešaltam u manju brzinu. I tako svako malo.
Ali kad to radiš, moraš prešaltati u veću brzinu, jer ako ti je u manju onda nekako propadaš a biciklo se ne kreće, i onda je to totalno neefikasno.
Ja imam druga sa kojim sam jedno vrijeme stalno vozio biciklo, i on je baš vrstan vozač bicikla, ali on recimo ne umije da vozi biciklo na taj način, zbog toga isto ima tih problema.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks