I Djuzli Djuzlanoviću je rođendan - prvi gurman foruma, opisnoSrećan mačko! Evo da podijelimo
Čokoladica
Čokolada sa solju, ne nužno ove marke, jer je slabo ima pa uzmem i stavim krupnu so na najljepše želje i eto mi je
![]()
Last edited by tigrovo_oko; Yesterday at 14:50.
Dim sum.
Ne trošim, bijela i roza su mi preslatke, kad ih vidim pomislim kako mi zubi ispadaju![]()
Dim sum.
Stvarno postoji roza čokolada?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Oli još?
Postoji i 20 čaršava na žabicu i običnih, i jastučnice, pamučne, pa navrati da opeglaš![]()
Dim sum.
Na ovom forumu obitavaju i ozbiljne osobe. Sad me malo strah od svega što sam pisao/što ste pisali....i naravno od bluemoon...to je već ukorijenjeni strah...u kosti uvučen. Brrrrrr
Dupli strah sam doživio tada. Prvi za sebe, jer nisam znao što kucka, kad sam vidio što je u pitanju, strah me uvatio za mužjaka. Što bi bilo ako promaši? Bi li bilo:"A slomi li ga, slomi"?
Last edited by joni; Yesterday at 15:45.
Rahmetli đed i žena mu, baba, su imali običaj za svaku sitnicu od povoda, a i bez te sitnice ako ću pravo i pošteno, da nam (đeci u familiji) donose Najljepše želje. Kao djeca smo mislili o tome kako su neinventivni, ali danas, i mnogo prije danas, smo shvatili da su nam najljepši poklon donosili.
Tako da moj glas ide Najljepšim željama. Onim običnim, starinskim.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks