Page 254 of 255 FirstFirst ... 154204244250251252253254255 LastLast
Results 6,326 to 6,350 of 6364

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    844
    Thanked in
    538 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Privatne firme su posebna prica. Na stranu sto i tu ima poltrona, ali dobar privatnik nece da trpi nesposobnog radnika. Jes da kod nas svaka velika uspjesna firma iza sebe ima nekog, a tom nekom vazda se mora zaposlit sinovac, sestric, mali od palube, mali od kuma... vecinom nesposobni za bilo kakav rad, pa i oni moraju da trpe.
    Jedino mi se svidjelo u jednoj firmi u kojoj sam raido, svaki rodjak od vlasnika pocinje kao magacioner, pa ako se pokaze kao radnik ostane, a ako se pokaze kao dobar radnik napreduje. Samo troje je uspjelo da izadje iz magacina, jedan vodi firmu, rade od devedesetih.
    Ovo je jedna od vecih zabluda, jer nasi privatnici zaposljavaju malog od doktora, poslanika, sestricica od ministra sa primislju da samo figurira tu i zavrsava ima posao. Ne dosli ti na veceru koliko ih je.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...re-siroke-ruke

Ovo je najveća bagra u jakoj konkurenciji.

Izmišljaju razne savjetnike i pomoćnike i onda još koje milionče na konsultante i ugovore o djelu. Smradovi.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...re-siroke-ruke

Ovo je najveća bagra u jakoj konkurenciji.

Izmišljaju razne savjetnike i pomoćnike i onda još koje milionče na konsultante i ugovore o djelu. Smradovi.
    Konkurencija je jaka, ali nije. DPS nije sredio grijanje u Pljevlja, iako je obećavao. Nije ni Dario. Zajedničko im je da dijele SPC šakom i kapom.
    I treba da sipaju i Dario i Manda. Je li Bog dao, kad već raspolažu novcem građane države koju ne poštuju i ne priznaju.

DPS pod plaštom patriotizma klepao pare, DF pod plaštom ugroženosti. Osim D u nazivima, zajedničko im je što vole budžetske pare.

Sipa pare svemu što je srpsko: Dario Vraneš svaki peti euro iz budžetske rezerve dao SPC i njoj bliskim organizacijama

Sipa pare svemu što je srpsko: Dario Vraneš svaki peti euro iz budžetske rezerve dao SPC i njoj bliskim organizacijama
    Više od 55.000 eura izdvojeno za SPC i organizacije koje su direktno povezane s njom, ili promovišu srpski nacionalni ili kulturni identitet. Istovremeno, Islamska zajednica dobila jedanaest puta manje...

Opština Pljevlja je tokom prošle godine iz tekuće budžetske rezerve za projekte Srpske pravoslavne crkve (SPC), i organizacije koje su direktno povezane s njom ili promovišu srpski kulturni i nacionalni identitet, izdvojila više od 55.000 eura - gotovo dvostruko više nego za pomoć i liječenje građana.

Podaci iz završnog računa budžeta pokazuju da je gotovo svaki peti euro od ukupno 247.620 eura raspoređenih iz budžetske rezerve tokom prošle godine, predsjednik Opštine Dario Vraneš usmjerio prema SPC.

Novac je usmjeren za izgradnju i obnovu hramova, kupovinu crkvene opreme, organizaciju crkvenih proslava i jubileja, pomoć manastirima, finansiranje kulturnih manifestacija i rad organizacija koje djeluju u okviru ili u bliskoj vezi sa SPC.

U skladu sa članom 38 Zakona o lokalnoj samoupravi, dio budžetom planiranih prihoda se ne raspoređuje, već se zadržava na ime tekuće budžetske rezerve koja se koristi za nepredviđene ili dovoljno nepredviđene rashode koji se finansiraju iz budžeta. Sredstvima raspolaže predsjednik opštine.

Od drugih vjerskih zajednica, Opština je iz tekuće budžetske rezerve prošle godine izdvojila 5.000 eura za Islamsku vjersku zajednicu, za unapređenje materijalne situacije i obezbjeđenje grijanja za predstojeću sezonu.

Crkve, manastiri, hramovi
    Najveće pojedinačno izdvajanje od po 5.000 eura dobili su Hram Preobraženja Gospodnjeg u Odžaku - kao pomoć za izgradnju hrama, Hram Svetog Georgija u pljevaljskom naselju Guke - za završetak živopisa, Crkvena opština Poblaće za završetak radova na Hramu Arhangela Mihaila, kao i manastir Duga kod Podgorice - za završetak radova na konaku.

Značajna sredstva dobio je i Odbor za izgradnju crkve Svetih Kirila i Metodija u Obardama pri Eparhiji Mileševskoj. Za troškove prošlogodišnje proslave izdvojeno je 4.000 eura, dodatnih 3.000 eura za renoviranje crkve, dok je još 2.000 eura opredijeljeno za nastavak izgradnje hrama, što ukupno iznosi 9.000 eura.

Opština je izdvojila i 3.500 eura za nabavku cisterne za vodu za potrebe Hrama Svetog Vasilija u selu Male Krće, dok je za radove na Hramu Svetog velikomučenika Pantelejmona u Kosanici opredijeljeno 3.000 eura.

Srpskoj pravoslavnoj eparhiji mileševskoj dodijeljeno je i 2.500 eura za pokrivanje troškova obilježavanja eparhijske slave - Svetog kralja Vladislava, a 500 eura za organizaciju Svetosavske akademije u organizaciji Crkvene opštine u Rožaje.

Među manjim izdvajanjima su i 500 eura Crkvenom odboru pri Hramu Svetog Atinogena u Vučjem Dolu za organizovanje obilježavanja 149 godina od osnivanja, 500 eura Hramu Vaznesenja Hristovog za završetak radova na crkvi, kao i 300 eura za obnovu Crkve Svetog Georgija u Šavniku, koja je oštećena u zemljotresu.

Za Crkvu Svetog Vasilija Ostroškog izdvojeno je 4.917 eura za nabavku cisterne za vodu, dok je Manastiru Svetog Nikole Končul kod Raške dodijeljeno 1.000 eura za izgradnju ulazne kapije.

IN4S dobio 4.000
    Nevladin sektor dobio je najmanje oko 28.000 eura. Među najvećim pojedinačnim korisnicima su NVO “PV Svitanje” sa 3.000 eura za nabavku sredstava potrebnih za rad udruženja i administrativne troškove, NVO “Srpski kulturni centar Patrijarh Varnava” sa 4.000 eura za organizaciju Sretenjske akademije, NVO “Sveti Sava” sa 3.000 eura za projekat pomoći starijim licima, NVO “Kišobran za sunce” sa 3.500 eura. NVO organizacija slijepih Pljevlja dobila je 500 eura za servisnu uslugu “Vodič pratilac”, NVO “Pokloni život” 1.000 eura za organizovanje akcija dobrovoljnog prikupljanja krvi i dodatnih 500 eura za drugu akciju dobrovoljnog davanja krvi, NVO “Crnogorski vitezovi” sa 500 eura za međunarodnu manifestaciju na Kljajevića luci, NVO “Groblje kod manastira Svete Trojice” 1.000 eura za održavanje groblja, NVO “Oldtajmer klub Pljevlja” 1.500 eura za sedmi oldtajmer skup, NVO “Lirike” 1.000 eura...

Posebnu pažnju privlači izdvajanje od 4.000 eura za portal i udruženje blisko prosrpskom političkom i medijskom prostoru - IN4S, i to za, kako je navedeno, razvoj i promociju rada organizacije i realizaciju aktivnosti i projekata.

Institut za srpsku kulturu dobio je dodatnih 2.500 eura za pripremu i objavljivanje publikacija i časopisa “Srpska baština”, dok je Društvu srpskih književnika Crne Gore dodijeljeno 1.000 eura za izdavanje časopisa “Srpski jug”.

Dejanu Đeriću odobreno 1.000 eura za štampanje monografije “Vitezovi Karađorđeve zvijezde i VUO 1941-1945”.

Sportski klubovi
    Sportskim organizacijama i klubovima dodijeljeno je više desetina hiljada eura. FK “Rudar” dobio je ukupno oko 6.000 eura kroz tri odluke, dok je FK “Breznica” dobila 5.000 eura za pripreme i nastavak takmičenja. Džudo klub “Pljevlja” dobio je ukupno 2.200 eura za organizaciju turnira i odlazak na međunarodna takmičenja, a sredstva su dobijali i brojni drugi sportski klubovi, udruženja i pojedinci za putovanja, kotizacije i organizaciju događaja. FK Stari aerodrom dodijeljeno je 500 eura za odlazak djece na međunarodni turnir u Ohridu. Atletski klub “Rudar” dobio je 200 eura, klub odbojke “SET” 500 eura, klub vojnih planinara “Kapetan” 1.000 eura, lovačka sekcija “Zabrđe” 1.000 eura za lovački dom, a više pojedinaca dobilo je pomoć za kotizacije i sportska putovanja.

Među zanimljivijim pojedinačnim izdvajanjima nalazi se 4.650 eura nagrade za 31 radnika pljevaljskog Vodovoda, 750 eura za pet radnika, 2.000 eura pripadnicima Službe zaštite zbog pomoći u gašenju požara kod Podgorice, 400 eura nagrade građanima koji su pronašli i vratili izgubljeni novčanik, kao i 800 eura zaposlenima angažovanim na organizaciji Dana humora i satire.

Za prvu bebu rođenu u Pljevljima u toj godini dodijeljen je “zlatni dukat” u vrijednosti od 399 eura.

Vanji Rakonjac Opština je odobrila 1.250 eura za kupovinu laptopa i opreme za montažu na terenu.

Kada se podvuče crta, iz budžetske rezerve Opštine Pljevlja za vjerske organizacije, projekte i udruženja bliska SPC-u izdvojeno je približno dvije trećine više novca nego za liječenje i pomoć građanima. Takav odnos izdvajanja pokazuje da su prioriteti budžetske politike bili prije svega usmjereni na finansiranje vjerskih, kulturnih i identitetskih projekata, dok su socijalna i zdravstvena izdvajanja ostala u drugom planu.

Portal i udruženje blisko prosrpskom političkom i medijskom prostoru IN4S dobili su 4.000 eura za “razvoj i promociju rada organizacije i uspješnu realizaciju brojnih aktivnosti i projekata”. Institut za srpsku kulturu dobio je 2.500 eura za štampanje, pripremu i objavljivanje knjiga i časopisa “Srpska baština”. Društvo srpskih književnika Crne Gore dobilo je 1.000 eura za pripremu i štampanje književnog časopisa “Srpski jug”, dok je za organizovanje guslarskih večeri izdvojeno još 300 eura Vasu Donkoviću kao finansijska podrška za organizovanje večeri gusala i etno pjesme.

Za liječenje i pomoć građanima izdvajanja su bila znatno manja i uglavnom pojedinačna. Za poboljšanje materijalne situacije izdvojeno je 9.600 eura, za pomoć pri liječenju 23.838 eura. Radoman Svrkota dobio je 1.000 eura za obnovu kuće, štale i pet pomoćnih objekata nakon požara, a Radoš Zuković 4.000 eura za obnovu porodične kuće koja je izgorjela 2024.
    Last edited by hercules; Yesterday at 08:55.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,436
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Na samo čelo velikog sistema realno treba da dođe dobar menadžer, koji ne mora da se razumije u svaki proces rada, ali može u sekundi da identifikuje izvor problema, i da ga sasječe. Čitah skoro knjižurinu o Manhattan project, pravljenju prve atomske bombe - zadatak da vodi projekat dobio je Leslie Grooves, general vojske SAD - preporučilo ga je prethodno perfektno vođenje gradnje Pentagona. Nit je građevinski inženjer, niti fizičar, ali kad okupi fizičare radi odluke kojom metodom krenuti u obogaćivanje uranijuma - postavi prava pitanja da iz njih izvuče šta je najperspektivnije - i na licu mjesta odluči da se moraju radit dva metoda paralelno, dva za sad zaboraviti - presječe za minut debatu oko koje su se najveći umovi fizike čupali godinama, izvukao je iz njih što sami nisu umjeli, i preuzeo odgovornost, dok je još sve teorija, svaka odluka košta milijarde i potencijalno mjesece kašnjenja, produženja rata, a time desetine hiljada žrtava. Od kad sam pročitao taj dio, đe čoeku nije trebalo niti srednješkolsko znanje fizike da pravilno usmjeri obogaćivanje uranijuma (da ne pričam o logistici da se to izvede posle) - više ne pričam da na čelu KBC treba da bude doktor...
    Menadzeri na zapadu su azdaje. Kod nas su pilici. Sve spram ozbiljnosti privrede.
    Leslie je toliko dobar i nesebican menadzer da je i sovjetima dao atomsku, ukljucivanjem Klausa Fuchsa u projekat
    Nisu samo Osmanlije krive. CG je slojevita. Ostali su uticaji i Venecije i Austrougarske. Zavisno s koje bande gledas. A i baza na koju se kalemio svaki uticaj nije zanemarljiva. Pa i geografija. To je jedan zivi organizam

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Pa sad pogledaj dje su ljudi koji su tada vodili drzavu i koji su tada javno huskali i podrzavali rat sada. I dalje se pitaju u drzavi? Da ocekujemo napredak dok ta bagra i dalje upravlja drzavom? Kako da ne. Vele da se kucno vaspitanje stvara i da je uzor roditelja. Onda vidis mlade i bahate sinove i cerke i sve ti je jasno.
    Nije DPS kriv? Ne, moja pokojna baba je kriva za sadasnje stanje u drzavi.
    DPS je kriv kolko je kriv tebi onaj što je pokupio 50€ koje su ti ispale na bulevar kod Maše. Neki Čedo, vele, majku li mu milu.

Eto meni to tako zvuči, Čedo smeće, na tvojoj muci ga eno pije u Fontanu... Meni da bi Čedo bio kriv, morao bih da vjerujem da je postojao i promil šanse da mi se mojih 50€ vrati, u slučaju da je Čedo pogledao pare na trotoaru, i samp nastavio dalje. Za to treba da budeš budala sa dna kace, jer ih neće pokupit jedino onaj ko ih ne primjeti.

Ja mislim da su nama tih 50€ bile zadnje pare 1989, i da su nam definitivno ispale godinu kasnije, pa je mi je s te strane potpuno svejedno ko ih je pokupio.

Mene su pižđeli ćeri i sinovi makar kolko tebe, samo ja mislim da je neozbiljno pričati da bi druga stranka na vlasti dovela do Crne Gore bez 'ćeri i sinova - samo bi se drugačije prezivali. Ko je ogorčen zbog sistema vrijednosti u kom živimo, makar bi morao bit pošten, pa prvo da prokune Momiru Bulatoviću sve pretke do majmuna, što se sagnuo Slobu i povukao potpis sa haškog dokumenta - mogli smo da se odvojimo 1990 godine, i kako god se to dalje razmotavalo - sigurno ne bismo bili 1999 tamo đe smo bili. To je istorijska vododjelnica, tu je bilo ili dža ili bu.

Mi smo izglasali sistem kad smo odlučili da pravimo društvo Srbiji u njenim avanturama, đe su na kolaps jugoslovenske privrede pridodate sankcije, izlolacija potpuna; pa onda bratski pod bombe zbog Kosova - posle toga više NE MOŽE DA SE IZGLASA NA IZBORIMA SREĆNA DRŽAVA! Nije opcija na listiću, bruda, svi putevi tad vode do maminih i tatinih sinova u skupim kolima.

Ovo nije teško normalnom čoeku da razumije, pa mi je milije da me ne pravi ludim, no nek fino kaže - DPS mi je kriv jer ja nisam bio među srećnim dobitnicima.

Jeste, sto je neko davno na forumu napisao, da nije bilo Mila ne bi imali internet, mobilnu telefoniju, ne bi promijenili troje Papa, kucali bi i dalje na pisacim masinama.

Nego, po tebi, sto nismo srecna drzava? Sta nas to sprijecava da budemo srecna drzava?
    Da nije bilo Mila, imali bi sve isto, samo Iliju Mandića mjesto Blaža Đukanovića; i ne bi bilo 21. maja, zbilja, zaboravih taj dio.
    Last edited by Nije bitno...; Yesterday at 09:40.

6. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,302
    Thanked in
    2,628 Posts

DPS je kriv kolko je kriv tebi onaj što je pokupio 50€ koje su ti ispale na bulevar kod Maše. Neki Čedo, vele, majku li mu milu.

Eto meni to tako zvuči, Čedo smeće, na tvojoj muci ga eno pije u Fontanu... Meni da bi Čedo bio kriv, morao bih da vjerujem da je postojao i promil šanse da mi se mojih 50€ vrati, u slučaju da je Čedo pogledao pare na trotoaru, i samp nastavio dalje. Za to treba da budeš budala sa dna kace, jer ih neće pokupit jedino onaj ko ih ne primjeti.

Ja mislim da su nama tih 50€ bile zadnje pare 1989, i da su nam definitivno ispale godinu kasnije, pa je mi je s te strane potpuno svejedno ko ih je pokupio.

Mene su pižđeli ćeri i sinovi makar kolko tebe, samo ja mislim da je neozbiljno pričati da bi druga stranka na vlasti dovela do Crne Gore bez 'ćeri i sinova - samo bi se drugačije prezivali. Ko je ogorčen zbog sistema vrijednosti u kom živimo, makar bi morao bit pošten, pa prvo da prokune Momiru Bulatoviću sve pretke do majmuna, što se sagnuo Slobu i povukao potpis sa haškog dokumenta - mogli smo da se odvojimo 1990 godine, i kako god se to dalje razmotavalo - sigurno ne bismo bili 1999 tamo đe smo bili. To je istorijska vododjelnica, tu je bilo ili dža ili bu.
    Pa heebemu sunce, je li Momir tada predstavljao DPS ili nije?

Mi smo izglasali sistem kad smo odlučili da pravimo društvo Srbiji u njenim avanturama, đe su na kolaps jugoslovenske privrede pridodate sankcije, izlolacija potpuna; pa onda bratski pod bombe zbog Kosova - posle toga više NE MOŽE DA SE IZGLASA NA IZBORIMA SREĆNA DRŽAVA! Nije opcija na listiću, bruda, svi putevi tad vode do maminih i tatinih sinova u skupim kolima.

Ovo nije teško normalnom čoeku da razumije, pa mi je milije da me ne pravi ludim, no nek fino kaže - DPS mi je kriv jer ja nisam bio među srećnim dobitnicima.

Da nije bilo Mila, imali bi sve isto, samo Iliju Mandića mjesto Blaža Đukanovića; i ne bi bilo 21. maja, zbilja, zaboravih taj dio.
    Nismo mi izglasali sistem, nego je DPS izglasao sistem kojim pravimo Srbiji drustvo. Isti ti likovi koji su bili u DPS-u su i danas manje-vise zivi, i danas se bave politkom, imali su svoje privatne biznise dok se narod snalazio za zivot.
    Zasto je narod, i zasto narod i dalje glasa DPS, to je za mene misterija. Jos veca mi je misterija sto se DPS ekipa buni na sistem koji urpavo radi sadasnja vlast. To samo dokazuje da ih realno nije briga sta se radi nego ko radi.

E, da, da ne zaboraivmo, licno nam je Milo podario nezavisnost. Nije nezavisnost izglasao Milo i DPS, nego DPS, SDP, BS, PzP i ostale manjinske partije, plus gomila apstinenata koji su zeljeli nezavisnost.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    3,394 Posts

Ko gleda unazad sto je bilo pada naprijed na nos...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,659
    Thanked in
    1,207 Posts

Da hocemo vise uci u eu, pa da se pasaju nas vise. Nego ni tada necemo imati mira od budala.

PUCANJ U SRPSKI JEZIK, U NJEGOŠA I VUKA KARADŽIĆA" Skandal TRESE Crnu Goru, danas se usvajaju ustavne promene uz amin Milovog DPS: "Dokument u kojem nema srpskog jezika kao službenog"

https://www.blic.rs/vesti/politika/c...zbenog/7c28m89

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    3,394 Posts

Naša braća Rusi i Ukrajinci iz inicijative Čista Gora koji su Crnu Goru odabrali kao dom prije dvije noći učestvovali su u 2 akcije gašenja požara.
    Jedna ekipa od 4 člana zaputila se ka Vranju dok je druga sa 3 dobrovoljca krećući se ka istoj lokaciji primijetila požar na Paštrovskoj gori.
    Odmah su se zaputili ka lokaciji požara šumskim putevima i proveli cijelu noć držeći front od oko 40 metara kako bi spriječili da vatra pređe brdo i spusti se ka Buljarici.
    U jednom trenutku vjetar je okrenuo smjer i uspjeli su da požar lokalizuju.
    Ovo su učinili svojom opremom, svojim vremenom i svojim vozilom kojem su na šumskim putevima uspjeli da probiju kater.
    Ovo je drugovi i drugarice - patriotizam.
    Ne narodne pjesme uz rakiju i zastavu, ne pljuvanje neistomišljenika sakriveni iza lažnih profila, ne služenje političkim partijama - ovo.
    Patriotizam je kada joj daš sve, a ne daš je nikome, nikad i ni za šta.
    Našoj braći od srca zahvaljujem na desetinama akcija čišćenja koje su do sada organizovali, na desetinama akcija u gašenju požara i na ljubavi prema našoj zajedničkoj kući.
    Bez projekata, bez skrivene namjere i bez politike - samo ljubav prema zemlji koju su usvojili kao svoju.
    Naklon i zahvalnost zauvijek.
    Svanuće - mora

P.S.
    Evo kako izgleda patriotizam na djelu

A.Dragicevic

11. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,659
    Thanked in
    1,207 Posts

Nakon 34 godine utvrdjen i indetitet trece zrtve porodice Klapuh. Konacno da pocivaju u miru, a zlikovci koji su ovo uradili neka gore u paklu.

Ministarstvo: Potvrđen identitet Hasana Klapuha

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...hasana-klapuha

13. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Naša braća Rusi i Ukrajinci iz inicijative Čista Gora koji su Crnu Goru odabrali kao dom prije dvije noći učestvovali su u 2 akcije gašenja požara.
    Jedna ekipa od 4 člana zaputila se ka Vranju dok je druga sa 3 dobrovoljca krećući se ka istoj lokaciji primijetila požar na Paštrovskoj gori.
    Odmah su se zaputili ka lokaciji požara šumskim putevima i proveli cijelu noć držeći front od oko 40 metara kako bi spriječili da vatra pređe brdo i spusti se ka Buljarici.
    U jednom trenutku vjetar je okrenuo smjer i uspjeli su da požar lokalizuju.
    Ovo su učinili svojom opremom, svojim vremenom i svojim vozilom kojem su na šumskim putevima uspjeli da probiju kater.
    Ovo je drugovi i drugarice - patriotizam.
    Ne narodne pjesme uz rakiju i zastavu, ne pljuvanje neistomišljenika sakriveni iza lažnih profila, ne služenje političkim partijama - ovo.
    Patriotizam je kada joj daš sve, a ne daš je nikome, nikad i ni za šta.
    Našoj braći od srca zahvaljujem na desetinama akcija čišćenja koje su do sada organizovali, na desetinama akcija u gašenju požara i na ljubavi prema našoj zajedničkoj kući.
    Bez projekata, bez skrivene namjere i bez politike - samo ljubav prema zemlji koju su usvojili kao svoju.
    Naklon i zahvalnost zauvijek.
    Svanuće - mora

P.S.
    Evo kako izgleda patriotizam na djelu

A.Dragicevic

Pridružite im se idući put.

Tko leti, vrijedi...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Uhvatio sam sebe da jedva cekam da cujem sto ce Knezevic da kaze u Skupstini. Ubjedljivo najinteresantniji lik iako se ideoloski ne slazemo

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    5,018
    Thanks Thanks Received 
    9,047
    Thanked in
    4,364 Posts

Kako je katanin tuzilac rasvijetlio planiranje ubistva ahahahha kakva kreacija

https://www.rtcg.me/hronika/861632/d...djenovica.html

bar je imao malo mozga da se ne oridruzuje gonjenju
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    3,394 Posts

Pozivam građane da ne kupuju proizvode Primato P i Naša farma, jer dok oni zarađuju milione nama ostaje zagađena rijeka, vazduh i strah za naše zdravlje.

To je prvi zaključak Zbora za rijeku Zetu i Za otproan grad, a drugi zaključak je: Nema više novih rokova, ako institucije ne zaustave zagađenje građani izlaze na proteste.

Ako institucije štite zagađivače umjesto građane, mi ćemo štititi sebe bojkotom. Bojkot nije napad na bilo koga. To je pravo svakog građanina da svojim novcem ne podržavaju one koji ugrožavaju njihovo zdravlje i životnu sredinu.

Sve što danas završi u rijeku Zetu, sjutra je u Morači, a preksjutra u Skadarsko jezero. Ovo nije samo problem Danilovgrada, ovo je problem svih nas, zato bojkot počinje danas.

Vuk Ikovic

Tako je....posvetimo se mesu iz Brazila!!!

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Posto primato inace ima svoja stada i ne preradjuje isto meso iz Brazila.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,436
    Thanked in
    918 Posts

Brazil ne zagadjuje nase rijeke

21. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Umjesto dokazivanja tvrdnje Ljubomir Ljubo Ljuka prebacuje teret dokazivanja na Dragićevića. Ja sam mislio da su ovi imbecilski eristički trikovi iskorjenjeni ali eve me Ljuka otrijezni. Next level retardiranosti su oni sto podignu obrvu na ove trikove i zamisle se. Kazes nekom da je glup pa nek on dokazuje da nije. Pa ja ovo da sam roditeljima kao model razmisljanja pomenuo kad sam bio mlad mislim da bi mi zvonilo nekoliko dana u ušima.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,436
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Umjesto dokazivanja tvrdnje Ljubomir Ljubo Ljuka prebacuje teret dokazivanja na Dragićevića. Ja sam mislio da su ovi imbecilski eristički trikovi iskorjenjeni ali eve me Ljuka otrijezni. Next level retardiranosti su oni sto podignu obrvu na ove trikove i zamisle se. Kazes nekom da je glup pa nek on dokazuje da nije. Pa ja ovo da sam roditeljima kao model razmisljanja pomenuo kad sam bio mlad mislim da bi mi zvonilo nekoliko dana u ušima.
    Vjerovatno retoricko pitanje..

Thanks Thanks Given 
    5,018
    Thanks Thanks Received 
    9,047
    Thanked in
    4,364 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post

Kako je ovo banja kad te ima svuda, a nidje te nema.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,436
    Thanked in
    918 Posts

Hahaha je li realno da je ovaj Pejovic plakao kad se posvadjao sa Spajicem jer mu je Spajic rekao da nece biti podpredsjednik, i da mu se smijao sto place ahahah. Daj jos hahah.

Spajic sadista lol

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Pejovic je knjiski model onoga kome noge bazde
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

28. The Following 3 Users Say Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,563
    Thanks Thanks Received 
    2,174
    Thanked in
    1,040 Posts

E neka mu bazde,milije mi je sto je oprao pipuna,onu moralnu gromadu no ista. Fala mu dje čuo i dje ne čuo.

30. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,436
    Thanked in
    918 Posts

Oci povadili

32. The Following 2 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    E neka mu bazde,milije mi je sto je oprao pipuna,onu moralnu gromadu no ista. Fala mu dje čuo i dje ne čuo.
    Unistio mu je karijeru politicara juce. Nema povratka nakon onoga. Ponizenje pro max.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 254 of 255 FirstFirst ... 154204244250251252253254255 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)