Ja sam baš voljela, totalno se skoncentrišem na zvukove što voz ispušta i samo potonem u san, a opet u polusnu čujem i dalje![]()
Dim sum.
Bilo nekad u Starom gradu. Neđe još radi - Šibenik
![]()
Dim sum.
Prije par godina jedna imućnija žena mi traži da joj preporučim neki laptop, budžet joj je bio nebitan samo da izgleda lijepo, da je manje dijagonale ekran i da je sa lagera. Tada nešto se baš potrefilo slabo iđe išta na lageru ali nađem jednu full napucanu Lenovo Yogu i ponudim joj. Veli ona meni, aaaa imaš li HP, Dell ili tako nešto, tooo Lenovo mi je vazda nešto zvučalo kaa Borovo cipele...![]()
hahahah što više izbora veća muka danas na čeljade![]()
Dim sum.
Sjećate li se ovog albuma iz '90.-te.... interesantno, nemam sve sličice a sto posto su dolazile uz Zabavnik.
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Little black booknije ono što mislite
Prije interneta, prije googla, bile takve neke žene te su recepte pisale rukom, prenosile jedna drugoj, i po zasluzi, i po redu, i lijepile recepte iz novina, brašnjave, masne, umrljane i čuvale od drugih. Kao mala sam voljela to da joj čitam. Volim i sad. A u kuhinju se istovremeno ne možemo "gledat'". Samo ako se unaprijed dogovorimo kojoj je njen dio "posla" i da se ovoj drugoj ne miješa u njen. U suprotnom - sijevaju varnice. No se na kraj za stolom, poslednje, slatko "izmirimo" umakajući u pleh![]()
Dim sum.
Hahaha ista stvar, ali potpuno. Osim boje knjižice, (")naša(") je kafena, a imamo i zelenu i crvenu... Ihaaa![]()
https://www.youtube.com/shorts/JDgNPau0SpA
Jel i kod vas doma ovaj rad?
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 29-06-26 at 10:08.
Dim sum.
Ovaj Fićko čita forum, pominjah skoro i lubenicu u more, i brodet, uh kako me razvalio s ovim snimkom jutros i kadrovima
Dim sum.
Čovjek je doktorirao AI, nestvaran video.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Ne znam za vas al ja bih se sad iz ovih stopa odrekao ovog sadašnjeg modernog i tehnološki naprednog života gdje mi je sve dostupno na klik i tač al bez duše, zarad ukusa tog plažnog paradajza i nadasve bezbrižnog živog života. Bože, jel se ovo stari, zvučim kao moj pok. đed nekad![]()
The more things change, the more they stay the same.
Vecina ljudi iz jugoslavije nije bila na more i planinu.
Isto tako iz Cg vecina za śevera tada nikad nije posla na ljetovanje.
Ove romanticne momente su mogli partijski vojnici da priuste.
Nemojmo romantizovati.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
E cujes price....
Sent from my 17PM using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari
Razumljivo skroz, ona priča milionera i pecaroša, koji bi po milioneru trebao da uradi to i to pa stekne to i to da bi na kraju radio ono što već sada radi pecaeoš
Nekad sam sebi zadavala ciljeve, sad mi je taj način funkcionisanja skroz stran. Sve više i više što me budu pritiskali haračima, to ću gledati da idem underground, ostanem nezavisna koliko toliko, fleksibilna, prisutna za one kojima trebam, prije svega sebi. Zajebite i kukavni staž i zdravstvo ugašeno koje se vježba na pacijentima. Samo po svom.
Last edited by tigrovo_oko; 06-07-26 at 13:18.
Dim sum.
Ne kapiram ti baš komentar osim da je donjiJel neko manje vrijedan jer nije putovao? Kao da nema uspomena i sa sela, ili ispred zgrade, evo prva bih mogla da dam xxx ideja na tu temu ovom Fiću, pa da uradi flesh-back i ljudima s tim životnim pričama. Možda nisu ko moje ili tvoje, ali mora li politika i ođe j m miša.
Lijepo je lijepo, i lijepo ga je viđet u moru horora što se serviraju, a da nije nekakvo ludilo ko ovih 20 dana što mi iskaču plaže sa namještajem, dj-evi, retreat-ovi, devastacije prirode i etc...
Dim sum.
Jedan je, veli, Dejvid Bekam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa interesantna tema svakako.
Luštica mi je izuzetno sterilna. I skoro bila na nekom slavlju i pričaju mi ljudi koji su tamo vec 2 godine, potrošeni i pregoreli od užurbanog modernog načina života i sticanja. Baš mi se namjesti sa Bekamom. Ljudi tipa sportista sa ženom i djecom koji su se seljakali čitav život, školovali djecu i sad su ih "pozdravili" a oni našli sigurnu luku i kupaju se u zoru, pedalaju, ćakulaju sa sebi sličnima, čitaju knjige... hobiti sa većim iznosom na računu (samo malo bolje pozicije imaju za zdravstvo jer mogu privatnika priuštiti, međutim ako nemaju mogućnost da u kriznom trenutku dignu helikopter i stignu kod koga treba, koji zna šta treba - šanse su nam realno jednake).
Koliko se stranaca u Porto M. zaebalo sa kupovinom nekretnine jer im je napričano svašta dok nisu došli na lice mjesta i viđeli da im je situacija sa cirkulacijom naroda u sezoni slična kao na budvansko šetalište, samo malo skuplje obučenih? Pa su prodavali ili daju na rentu i ne dolaze u PM, ili su kupovali placeve i radili vile u Donju Lastvu u brdo gore opet da bi bili hobiti?
Čiji su to vojnici?![]()
Dim sum.
80ih se ne sjećam, al 90ih jako. Možda se nije jela salata od hobotnice po restoranima al za paradajz, paštetu i lubenicu se vazda imalo i bio je spektakl a ne blam, cEpati ih na plaži.. Opet kažem, možda su to efekti starenja, al ne mogu se oteti utisku da smo (milenijalci) u vrijene kad smo bili djeca i tinejdžeri nekako imali taj 'osEćaj za feeling' života. Ovo danas je kao nekakva simulacija života, sve je ultra ubrzano, prazno i sivo.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Zanimljivo, paradajz pasteta i lubenica se prigovara sirotinji iz regiona a prije nije smetalo![]()
90ih omladina u CG (Podgorica) nije imala za gorivo da se spušti do Budve, a za hobotnicu je mislila da je veličine jahte i da jede žive ljude. O sjeveru da ne pričam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks