Hands from Hades destroyed by black waves of Poseidon..
Ne vidjeh to na slovensku. Trebalo bi da su u prvoj zoni jos u maju zabranjeni, a u siroj zoni od juna.
Imas dinamita tamo poslije ploca, ali fale miće![]()
Sviđa mi se postavka, kao iz male sirene. Nadam se da će im jugo kazat' posa'.
A viđeh jutros i ona rugla na ćošku slovenske, preko puta stadiona, odustali su od metalnih konstrukcija u jednom dijelu i krenuli da rade/malterišu a ono 5-ti je jul. Smije se to jel? E qq. Dajte dinamita ljudi, pa neka oni koriste poluge sistema, a dana u Spuž ići nećemo![]()
Last edited by tigrovo_oko; 05-07-26 at 10:51.
Dim sum.
Hands from Hades destroyed by black waves of Poseidon..
Ne vidjeh to na slovensku. Trebalo bi da su u prvoj zoni jos u maju zabranjeni, a u siroj zoni od juna.
Imas dinamita tamo poslije ploca, ali fale miće![]()
Evo ovo kako smanjih šetnju izjutra od vrućina bukvalno u ova 4 dana su radili, biće i preko noći to na slovenskoj. Nevjerovatno. Nego ne kapiram kako ne kopiraju da je danas "malo" teže raditi ono što je radio dps, jer se vidi jako brzoili je ovo dps? Kad je dosta narode?
Last edited by tigrovo_oko; 05-07-26 at 11:05.
Dim sum.
Apetiti su veliki a velike i gladne g.. Tesko da ima vise razlike medju strankama. U Bd su pare, vesmasine, kvadrati. I svake godine mislim nema vise sto da se gradi a ono, i ako nema, srusi se kuca pa mjesto nje zgrada. Ljudi zrtvuju dvorista alo!
Jezivo. Ne znam da li su jezivi oni sada, ili im preci, ili im budućnost đece.
Jedna prikladna i ovdje pa se odjavljujem s politike, dosta je za danas "Kad zmija proguta svoj rep, natekne joj glava."
Dim sum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks