Meni je i sad žao da Milivoje Katnić umre u pritvoru; žao mi je bilo i onih baba i statista iz "državnog udara" koje je isti Katnić mrcvario pritvorom, i mnogih drugih.
Naćeraćeš me da angažujem kakvog AI crnca da prečešlja i tvojih 12 i moje 22 godine staža na forumu, da vidimo kako je ko komentarisao hapšenja i beskonačne pritvore, posebno za one koji su mi simpatični, i koji nijesu.
Kako te zaobić - inspiriše me ta verzija firmvera ka što je tebi instalirana, da ne registruješ uopšte đe ja namjerno nabrajam ove medijski ispraćene primjere uništavanja sistema, đe se Boris Raonić, shodno svom karakteru, isto usrao u nečiji život - nego sklopka odma prebača na Mila, milu li mu majku.
Moram da skinem kapu onoj Ireni Radović, kako je hakovala taj firmver doktorski! Žena ne pamti mjesec DPS vladavine u kom je imala platu ispod 3.000€, znači po svakom kriterijumu bi trebala da bude nabrajana uz Zorana Jelića, kao DPS kadar iz kataloga. Međutim, iskoristila žena lični sukob sa Žugićem, DPS bitangom iz prve postave - sve se mijenja, najuspješniji ribrending, nju su u stvari ugnjetavali i sputavali, zbog njenog profesionalizma i stručnosti - i prc, evo je guvernerka.
Elegancija Irene Radović se najbolje vidi kroz poređenje kako su neki drugi plivali kroz promjene - recimo, Vlado Dobričanin, permanenti direktor UC za vrijeme DPS, ili pak Vesna Bratić, kojoj je DPS više pomogao no svima s foruma na gomilu - da im se to ne bi spominjalo, oni su morali baš da postanu ekstremi posle 30 avgusta. Ali dobro, svi su isplivali živi i zdravi - triesavgustovci generalno gledaju sa odobravanjem sječu direktora izvršenu od strane Bratićke - ne može se od DPS pošasti osloboditi kroz zakone koje su oni za sebe pisali - neka je, zlatile joj se, SVI direktori su DPS direktori. A Dobričanin? E on nije...

Bookmarks