Page 250 of 251 FirstFirst ... 150200240246247248249250251 LastLast
Results 6,226 to 6,250 of 6270

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    626
    Thanked in
    287 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Zbog ovakvih stvari su rukama i nogama kopali da bude privremena uprava i da Perić ne uzjaše. A ovo je samo djelić što se činjelo i koliko se kralo.
    Fun fact: Pojedinim odbornicima, čak i nekima iz DPS, nuđeni popusti 50% na stanove kod jednog osvježenog tajkuna da ne glasaju za Perića.
    Par ponuđenih kazalo "Može, ali ovjera kod notara prije glasanja". Niko im se više nije javlja. Valjda su debili ukapirali što bi im značilo da se u medije pojave ovjereni ugovori sa 1000 EUR metar za odbornike.
    Čekaj, ja sam mislio da PES plaća Bitcoinima?

Nego,

Savjet promijenio ime biblioteci u Podgorici, odluku podržali Bećir Vuković, Emilo Labudović i Novica Đurić, konačnu riječ ima Skupština?

Prvo, ne valja rabota kad CdM stavlja znak pitanja na kraju, kao da ne umiju da čitaju. U statut tamo pište da je za izmjenu istog tog statuta potrebna saglasnost osnivača, tj Glavnoga grada; nema niđe poezije, pa da tumačimo je li ili nije.

E sad. u istom tome statutu piše da se član savjeta može prije roka razrješiti, između ostalog, i zbog postupanja suprotnog statutu; a ova braća jesu postupila suprotno statutu. Evo da vidimo ima li ko u DPS malo mozga, da podnese obrazloženu inicijativu za razrješenje gospode Emila, Bećira i Novice. Čisto da se PES išćera na čistinu, ne jede leba. Oni će dić ruku za Emila i Bećira, kao što su Demokrate u Pljevljima podržale opštinsko otpriznavanje Kosova, korisno je to kako se izbori primiču. Đe ga je onaj ekstravagantni, da vidimo smiju li se dirat Emilo i Bećir prije no se obračunamo s Milom Đukanovićem kako treba.

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Druže, ti sigurno imaš najmanje prava da prozivaš ikoga. Ti si ođe suze lio za Katnićem. Za Katnićem alo. Mada nije jedini ima uh još ali se ne migu sjetiti. Imao si i taj stav da treba tući i ćerati građane ove države jer ne dijele tvoje mišljenje. A ono što te ebe a pokušavaš je to da meni ne možeš prišiti ni Emila, ni Bećira niti ikoga od sličnih govana.Dok se tebi ima šta. Jer si ti a i dalje to radiš podržavao lopove, ubice, kriminalce koji su se usrali u dosta života svih nas. I NAŠE ĐECE. Tako da me zaobiđi.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Nazalost, Preokret se puni svakakvim... individuama iz DPS-a, istim onim koji su jedno vrijeme bili clanovi URA-e, i novim te su izvrsili transfer.

Simpaticno mi je... sto DPS-ovci brane Perica. Pa mi se cini da ce Preokret biti jos marginolizo, marginalo, margi... da ga nece biti do 2030.

Jer zasto bi (bivsi) DPS-ovci branili Perica, kad se on zalaze za stvari koje ih nikad nisu doticale?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    518
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Nazalost, Preokret se puni svakakvim... individuama iz DPS-a, istim onim koji su jedno vrijeme bili clanovi URA-e, i novim te su izvrsili transfer.

Simpaticno mi je... sto DPS-ovci brane Perica. Pa mi se cini da ce Preokret biti jos marginolizo, marginalo, margi... da ga nece biti do 2030.

Jer zasto bi (bivsi) DPS-ovci branili Perica, kad se on zalaze za stvari koje ih nikad nisu doticale?
    Mozda je dobar trenutak da napisem, jer se ne zavaravam odavno. Koja god partija, i politicar koji je dio iste ce vas kad tad razocarati. Jedan od razloga je ovo sto si napisao u prvoj recenici i na to je skoro nemoguce uticati. Ali.. najbolja stvar za sve nas koja moze da se desi je da niko nema apsolutnu vecinu, sto znaci da vise aktera treba da se dogovara i vise aktera da kontrolisu jedni druge. To znaci cescu smjenjivost. To znaci da ce morati svaki put nesto vise da ponude. A narodu ce vremenom, polako, ali sve vise biti puna ona stvar prazne price.

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

U normalnim zemljama nema bolje stvari od te, medjutim kod nas je drugacije

Cini mi se sjeli su i dogovorili se evo strasne prilike da se svi nakrademo

Jer odje nema te dtranke koja zeli bolje i naprijed, samo da se utali u neki posao

Svi redom, pitanje je dana i perica kad ce obradit, mnogo je para u drzavnu kasu a kad ih ne ulazes u razvoj drzave onda ima i da se cupka

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

To je to, oni koji ulete u partije sa ciljem ista promjene - ili su skrajnuti ili im se stavovi iskvare vremenom. Cini mi se da bi svaka partija imala da ponudi dobar kadar koji bi vodio drzavu na ispravan nacin no su napravili da je maksimalni domet tog kadra clanstvo partije.
    Have a parachute.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,383
    Thanks Thanks Received 
    1,122
    Thanked in
    640 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...luzbena-vozila

Novi uradak iz demorektum produkcije

10. The Following User Says Thank You to coldplay For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Perića vidim kao nekog Dritana. Pocne dobro a onda se straobali.
    Vidjecemo dogodine ko ce da zaśedne, u ovom trenu je bas tesko rec jer su svi jednaka goovna.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    4,703
    Thanked in
    2,093 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/podgorick...-novica-duric/

Kad ratni huskac iz devedesetih i kradljivac mobilnih telefona daju podrsku ovakvim stvarima....sto bi Ekrem rekao "ti moralno propadas..."
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

13. The Following 3 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    518
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    U normalnim zemljama nema bolje stvari od te, medjutim kod nas je drugacije

Cini mi se sjeli su i dogovorili se evo strasne prilike da se svi nakrademo

Jer odje nema te dtranke koja zeli bolje i naprijed, samo da se utali u neki posao

Svi redom, pitanje je dana i perica kad ce obradit, mnogo je para u drzavnu kasu a kad ih ne ulazes u razvoj drzave onda ima i da se cupka

I dalje je teze napraviti dogovor kad je vise partija. I vazno je da mediji budu sto slobodniji, nvo, da sto vise pritiskaju i ukazuju na propuste. Ok, gledam doata pozitivno, ali vjerujem da ce narod osjetiti momenat. Nemam iluzija da se nece krasti. Qli ce se krasti manje i teze. Nije pitanje samog Perica, vec onog sto on nece moci da kontrolise a branice partiju gledajuci spram sebe. No da mu damo sansu je l..

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Perića vidim kao nekog Dritana. Pocne dobro a onda se straobali.
    Vidjecemo dogodine ko ce da zaśedne, u ovom trenu je bas tesko rec jer su svi jednaka goovna.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk
    A eto moze se ispratiti niz pozitivne Pajovic, Abazovic, nadam se ne i Peric

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Ne zaboravi Guzička, preteču Pajovića. Ionako je isti tip glasača glasao za PzP, pa za Pozitivnu, pa za uru. Makar na papiru građanski orijentisani glasači, koji nisu mogli da glasaju za tadašnji dps sa satelitima, a nema šanse da bi glasali za nacionalistička gvna iz tadašnje opozicije, odnosno nije im bilo dovoljno samo da neka partija nije dps, nezavisno od ideologije.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

16. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Sve sam te redom glasao
    Mora da sam glupan sve mi ebi
    Cak sam i perica stigao

18. The Following 2 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    914 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    https://www.cdm.me/drustvo/podgorick...-novica-duric/

Kad ratni huskac iz devedesetih i kradljivac mobilnih telefona daju podrsku ovakvim stvarima....sto bi Ekrem rekao "ti moralno propadas..."
    Najace je sto se uopste raspravlja o predlogu ovih individua, ovo je ka da pokupis tri pjana ulicara koji u kafani koji nesto pjano kenjaju i uoblicis ga u nekakvu incijativu koja dobija medijski prostor
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

20. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    518
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    905 Posts

Hahahha. E nisam Guzicka i Pajovica. Tada sam krizao listice i svoje ime zaokruzivao. Abaza cuvenog 30. avgusta i ovoga potonjeg sad zadnji put

22. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    626
    Thanked in
    287 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Druže, ti sigurno imaš najmanje prava da prozivaš ikoga. Ti si ođe suze lio za Katnićem. Za Katnićem alo. Mada nije jedini ima uh još ali se ne migu sjetiti. Imao si i taj stav da treba tući i ćerati građane ove države jer ne dijele tvoje mišljenje. A ono što te ebe a pokušavaš je to da meni ne možeš prišiti ni Emila, ni Bećira niti ikoga od sličnih govana.Dok se tebi ima šta. Jer si ti a i dalje to radiš podržavao lopove, ubice, kriminalce koji su se usrali u dosta života svih nas. I NAŠE ĐECE. Tako da me zaobiđi.
    Meni je i sad žao da Milivoje Katnić umre u pritvoru; žao mi je bilo i onih baba i statista iz "državnog udara" koje je isti Katnić mrcvario pritvorom, i mnogih drugih.

Naćeraćeš me da angažujem kakvog AI crnca da prečešlja i tvojih 12 i moje 22 godine staža na forumu, da vidimo kako je ko komentarisao hapšenja i beskonačne pritvore, posebno za one koji su mi simpatični, i koji nijesu.

Kako te zaobić - inspiriše me ta verzija firmvera ka što je tebi instalirana, da ne registruješ uopšte đe ja namjerno nabrajam ove medijski ispraćene primjere uništavanja sistema, đe se Boris Raonić, shodno svom karakteru, isto usrao u nečiji život - nego sklopka odma prebača na Mila, milu li mu majku.

Moram da skinem kapu onoj Ireni Radović, kako je hakovala taj firmver doktorski! Žena ne pamti mjesec DPS vladavine u kom je imala platu ispod 3.000€, znači po svakom kriterijumu bi trebala da bude nabrajana uz Zorana Jelića, kao DPS kadar iz kataloga. Međutim, iskoristila žena lični sukob sa Žugićem, DPS bitangom iz prve postave - sve se mijenja, najuspješniji ribrending, nju su u stvari ugnjetavali i sputavali, zbog njenog profesionalizma i stručnosti - i prc, evo je guvernerka.

Elegancija Irene Radović se najbolje vidi kroz poređenje kako su neki drugi plivali kroz promjene - recimo, Vlado Dobričanin, permanenti direktor UC za vrijeme DPS, ili pak Vesna Bratić, kojoj je DPS više pomogao no svima s foruma na gomilu - da im se to ne bi spominjalo, oni su morali baš da postanu ekstremi posle 30 avgusta. Ali dobro, svi su isplivali živi i zdravi - triesavgustovci generalno gledaju sa odobravanjem sječu direktora izvršenu od strane Bratićke - ne može se od DPS pošasti osloboditi kroz zakone koje su oni za sebe pisali - neka je, zlatile joj se, SVI direktori su DPS direktori. A Dobričanin? E on nije...

24. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Sve sam te redom glasao
    Mora da sam glupan sve mi ebi
    Cak sam i perica stigao

Svaka iteracija je imala sve manju i manju podršku, Perića nisam ni pomenuo jer nije prešao cenzus.

Thanks Thanks Given 
    1,677
    Thanks Thanks Received 
    1,250
    Thanked in
    831 Posts

To je neminovno jer nema nas milijardu pa da dolaze nova, neukaljana lica. A da bi presao cenzus moras da imas i ulizice u svojim redovima. To su likovi koji nisu mogli da se uhljebe u pomenute partije, pa sad pokusavaju u Preokret. Ni druge partije nisu gadljive na takve clanove, jer opet kazem, nema nas mnogo da bi mogli da biramo. A Peric nikako ne moze biti kao Abazovic, izbija mirnoca i klasa iz njega. Drugaciji je od svih

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

To je sve tacno, samo ako kao partija zelis da odrzis taj neki ne-DPS imidz, logicno je da clanove za koje znas da su bili neko i nesto za vrijeme vladavine DPS-a odjebes.
    Mladji si pa te nije kacilo, Medojevic je, dok je bio mladji, bio munja, bistar, prava preteca onoga sto je danas Preokret. Od kako su ga DF-ovci odjebali zbog Pipuna nidje ga nema
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    285
    Thanked in
    196 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Meni je i sad žao da Milivoje Katnić umre u pritvoru; žao mi je bilo i onih baba i statista iz "državnog udara" koje je isti Katnić mrcvario pritvorom, i mnogih drugih.

Naćeraćeš me da angažujem kakvog AI crnca da prečešlja i tvojih 12 i moje 22 godine staža na forumu, da vidimo kako je ko komentarisao hapšenja i beskonačne pritvore, posebno za one koji su mi simpatični, i koji nijesu.

Kako te zaobić - inspiriše me ta verzija firmvera ka što je tebi instalirana, da ne registruješ uopšte đe ja namjerno nabrajam ove medijski ispraćene primjere uništavanja sistema, đe se Boris Raonić, shodno svom karakteru, isto usrao u nečiji život - nego sklopka odma prebača na Mila, milu li mu majku.

Moram da skinem kapu onoj Ireni Radović, kako je hakovala taj firmver doktorski! Žena ne pamti mjesec DPS vladavine u kom je imala platu ispod 3.000€, znači po svakom kriterijumu bi trebala da bude nabrajana uz Zorana Jelića, kao DPS kadar iz kataloga. Međutim, iskoristila žena lični sukob sa Žugićem, DPS bitangom iz prve postave - sve se mijenja, najuspješniji ribrending, nju su u stvari ugnjetavali i sputavali, zbog njenog profesionalizma i stručnosti - i prc, evo je guvernerka.

Elegancija Irene Radović se najbolje vidi kroz poređenje kako su neki drugi plivali kroz promjene - recimo, Vlado Dobričanin, permanenti direktor UC za vrijeme DPS, ili pak Vesna Bratić, kojoj je DPS više pomogao no svima s foruma na gomilu - da im se to ne bi spominjalo, oni su morali baš da postanu ekstremi posle 30 avgusta. Ali dobro, svi su isplivali živi i zdravi - triesavgustovci generalno gledaju sa odobravanjem sječu direktora izvršenu od strane Bratićke - ne može se od DPS pošasti osloboditi kroz zakone koje su oni za sebe pisali - neka je, zlatile joj se, SVI direktori su DPS direktori. A Dobričanin? E on nije...
    Ipak je DPS odlicno prosao sa ekstremima iz '30.avgusta'. Mada DPS je i uzgajao ekstreme za svaku priliku i za svaku varijantu. U politici nije dovoljno da imas vlast nego moras da imas i opoziciju. Eno Vucic je najbolji primjer mada su i jednom Trampu ocistili put.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

To je sve tacno, samo ako kao partija zelis da odrzis taj neki ne-DPS imidz, logicno je da clanove za koje znas da su bili neko i nesto za vrijeme vladavine DPS-a odjebes.
    Mladji si pa te nije kacilo, Medojevic je, dok je bio mladji, bio munja, bistar, prava preteca onoga sto je danas Preokret. Od kako su ga DF-ovci odjebali zbog Pipuna nidje ga nema

Nema njega niđe odavno. Godinama je bio na ispod 1% podrške, ali se šlepao uz df. Nema njega još od ulaska u df, kada je i postao paranoična budaletina i lajava džukela. Siguran sam da je dobrim dijelom takav postao zbog dps-a, ali ipak je odgovornost njegova.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    914 Posts

Medojevic je ima svoju priliku, prvobitni Pokret za promjene je bio stranka koja je okupljala vrhuski intelektualce i imala je ogromni potencijal u to vrijeme, da nije bilo njegovog ega i stava ja sam najpametniji plus nekoliko trulih jabuka u stranci koje su se kasnije tek iskvarile
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    285
    Thanked in
    196 Posts

Ali crnogorske stranke/partije nemaju nikakav imidz niti ideologiju. Najvise da predizborni cef ispune ali posa nikad zavrsen. Doduse sebi zavrse dosta toga. Ko nije za sebe i te stare dobre crnogorske price. Prsti - med, brat - bankar...

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    285
    Thanked in
    196 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Medojevic je ima svoju priliku, prvobitni Pokret za promjene je bio stranka koja je okupljala vrhuski intelektualce i imala je ogromni potencijal u to vrijeme, da nije bilo njegovog ega i stava ja sam najpametniji plus nekoliko trulih jabuka u stranci koje su se kasnije tek iskvarile
    Vrhunske intelektualce. Evo vidimo po Crnoj nam Gori taj vrhunski intelekt.
    Medoje je moga da podje na Novi Zeland ali tamo se radi.

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

Kako nam " uljepšavaju i obogaćuju" , društveno- političku scenu, nacionalni " profesionalci". Kada svim " sredstvima" , brane svoje, a optužuju tuđe. E svaka im " čast", ne daju , na svoje !!!
    I svo to , u " ime" one građsnske , multietničke, multikonfesionalne, zapadno- evropske CG... A to što u , tom branjenju, počesto pominju " ko je i koliko uzeo". Ma ne " vjerujem" , oni se " žrtvuju" zbog nacionalno- patriotskih razloga. A , ako im nešto i " zapane", to i nije neki " grijeh". Pa pobogu oni brane svoju " naciju, od drugija"!
    Toliko su tom poslu posvećeni ( branjenje svojih; mi smo dobri, oni su loši) da im je nacionalna, a ima i toga , religijska pripadnost, postala OSNOVNO ZANIMANJE"! A , opet ovamo , to " rade" u ime građanskog!
    I tako , imamo političare , koji je " glavni" i prevashodno zadatak , da " brane svoje, od drugih". Ali , ne i ono " da brane druge , od svojih". I " blago" nama, sve to oni " ne rade" u ime nekog ličnog interesa, već u " ime nacionalno- patriotskih". A to što , nam se ne samo čini, da od toga , oni imaju najviše, ili lične koristi. Pa mora " tako", oni se pobogu " žrtvuju" u ime kolektiviteta . Oni eto , tako " rade" za kolektivitet, a zbog toga, oni imaju najveću korist, kao indovidualitet!
    E blago nama, kada u , da li građanskom društvu, se forsiraju i " guraju" nacionalne partije! One svakako imaju i trebaju da imaju mjesta, u jednom demokratskom društvu. Ali , da budu dominantne, to nam baš , zbog demokratskih principa i ne treba! Jer, izvinite me na slobodi, to mi više djeluje da idemo ka nacionalnoj i vjerskoj " getoizaciji" , nego ka onom, stvaranju i demokratskoj borbi , za jedno ja bih rekao, normalno GRAĐANSKO DRUŠTVO!!!

Dzevdet Pepic.

Ps:kad je medovic "postojao" tad su ljudi citali sa papira i bili IQ56! Tj prirodne ovce

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Last edited by NetworkMaster; Today at 14:44.

Thanks Thanks Given 
    359
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    1,270 Posts

NVO SISTEM pozvala građane da policiji prijave sve informacije o osumnjičenom za silovanje maloljetnice

Nevladina organizacija SISTEM pozvala je građane koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili mjestu boravka osobe za kojom nadležni organi tragaju zbog sumnje da je silovala maloljetnu djevojčicu u Podgorici, da te informacije bez odlaganja prijave Upravi policije.Iz te organizacije poručili su da zaštita djece nije odgovornost samo institucija, već cijelog društva.

„Svaka informacija može biti od presudnog značaja za pronalazak osumnjičenog i zaštitu drugih potencijalnih žrtava. Zato apelujemo na građane da pokažu odgovornost, ne šire neprovjerene informacije putem društvenih mreža i da sva saznanja prijave isključivo policiji“, navodi se u saopštenju.

Iz NVO SISTEM kazali su da će pažljivo pratiti postupanje svih nadležnih institucija u ovom predmetu, te da očekuju hitno pronalaženje osumnjičenog, efikasnu istragu i odlučno procesuiranje u skladu sa zakonom.

Kako su naveli, smatraju da je došlo vrijeme da Crna Gora otvori ozbiljnu javnu raspravu o pooštravanju kaznene politike za izvršioce najtežih krivičnih djela seksualnog nasilja nad djecom.

„Kao organizacija koja svakodnevno radi sa žrtvama nasilja, pokrenućemo inicijativu za izmjene krivičnog zakonodavstva kako bi se razmotrilo uvođenje doživotne kazne zatvora za najteže oblike seksualnog nasilja nad djecom“, saopštili su iz NVO SISTEM.

Dodali su da dijete koje preživi seksualno nasilje nosi posljedice cijelog života i da društvo ima obavezu da pruži maksimalnu zaštitu djeci.

„Društvo ima obavezu da pruži maksimalnu zaštitu djeci i pošalje jasnu poruku da za seksualne predatore nema mjesta među nama“, zaključili su u saopštenju.

https://rtnk.me/drustvo/nvo-sistem-p...-maloljetnice/

Page 250 of 251 FirstFirst ... 150200240246247248249250251 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (4 members and 8 guests)

1. Dutch,
  2. markoni_91,
  3. Nije bitno...