Page 250 of 250 FirstFirst ... 150200240246247248249250
Results 6,226 to 6,230 of 6230

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    624
    Thanked in
    285 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Zbog ovakvih stvari su rukama i nogama kopali da bude privremena uprava i da Perić ne uzjaše. A ovo je samo djelić što se činjelo i koliko se kralo.
    Fun fact: Pojedinim odbornicima, čak i nekima iz DPS, nuđeni popusti 50% na stanove kod jednog osvježenog tajkuna da ne glasaju za Perića.
    Par ponuđenih kazalo "Može, ali ovjera kod notara prije glasanja". Niko im se više nije javlja. Valjda su debili ukapirali što bi im značilo da se u medije pojave ovjereni ugovori sa 1000 EUR metar za odbornike.
    Čekaj, ja sam mislio da PES plaća Bitcoinima?

Nego,

Savjet promijenio ime biblioteci u Podgorici, odluku podržali Bećir Vuković, Emilo Labudović i Novica Đurić, konačnu riječ ima Skupština?

Prvo, ne valja rabota kad CdM stavlja znak pitanja na kraju, kao da ne umiju da čitaju. U statut tamo pište da je za izmjenu istog tog statuta potrebna saglasnost osnivača, tj Glavnoga grada; nema niđe poezije, pa da tumačimo je li ili nije.

E sad. u istom tome statutu piše da se član savjeta može prije roka razrješiti, između ostalog, i zbog postupanja suprotnog statutu; a ova braća jesu postupila suprotno statutu. Evo da vidimo ima li ko u DPS malo mozga, da podnese obrazloženu inicijativu za razrješenje gospode Emila, Bećira i Novice. Čisto da se PES išćera na čistinu, ne jede leba. Oni će dić ruku za Emila i Bećira, kao što su Demokrate u Pljevljima podržale opštinsko otpriznavanje Kosova, korisno je to kako se izbori primiču. Đe ga je onaj ekstravagantni, da vidimo smiju li se dirat Emilo i Bećir prije no se obračunamo s Milom Đukanovićem kako treba.

Thanks Thanks Given 
    26,219
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Druže, ti sigurno imaš najmanje prava da prozivaš ikoga. Ti si ođe suze lio za Katnićem. Za Katnićem alo. Mada nije jedini ima uh još ali se ne migu sjetiti. Imao si i taj stav da treba tući i ćerati građane ove države jer ne dijele tvoje mišljenje. A ono što te ebe a pokušavaš je to da meni ne možeš prišiti ni Emila, ni Bećira niti ikoga od sličnih govana.Dok se tebi ima šta. Jer si ti a i dalje to radiš podržavao lopove, ubice, kriminalce koji su se usrali u dosta života svih nas. I NAŠE ĐECE. Tako da me zaobiđi.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,601
    Thanks Thanks Received 
    6,293
    Thanked in
    2,623 Posts

Nazalost, Preokret se puni svakakvim... individuama iz DPS-a, istim onim koji su jedno vrijeme bili clanovi URA-e, i novim te su izvrsili transfer.

Simpaticno mi je... sto DPS-ovci brane Perica. Pa mi se cini da ce Preokret biti jos marginolizo, marginalo, margi... da ga nece biti do 2030.

Jer zasto bi (bivsi) DPS-ovci branili Perica, kad se on zalaze za stvari koje ih nikad nisu doticale?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    1,417
    Thanked in
    904 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Nazalost, Preokret se puni svakakvim... individuama iz DPS-a, istim onim koji su jedno vrijeme bili clanovi URA-e, i novim te su izvrsili transfer.

Simpaticno mi je... sto DPS-ovci brane Perica. Pa mi se cini da ce Preokret biti jos marginolizo, marginalo, margi... da ga nece biti do 2030.

Jer zasto bi (bivsi) DPS-ovci branili Perica, kad se on zalaze za stvari koje ih nikad nisu doticale?
    Mozda je dobar trenutak da napisem, jer se ne zavaravam odavno. Koja god partija, i politicar koji je dio iste ce vas kad tad razocarati. Jedan od razloga je ovo sto si napisao u prvoj recenici i na to je skoro nemoguce uticati. Ali.. najbolja stvar za sve nas koja moze da se desi je da niko nema apsolutnu vecinu, sto znaci da vise aktera treba da se dogovara i vise aktera da kontrolisu jedni druge. To znaci cescu smjenjivost. To znaci da ce morati svaki put nesto vise da ponude. A narodu ce vremenom, polako, ali sve vise biti puna ona stvar prazne price.

Thanks Thanks Given 
    9,210
    Thanks Thanks Received 
    6,680
    Thanked in
    2,622 Posts

U normalnim zemljama nema bolje stvari od te, medjutim kod nas je drugacije

Cini mi se sjeli su i dogovorili se evo strasne prilike da se svi nakrademo

Jer odje nema te dtranke koja zeli bolje i naprijed, samo da se utali u neki posao

Svi redom, pitanje je dana i perica kad ce obradit, mnogo je para u drzavnu kasu a kad ih ne ulazes u razvoj drzave onda ima i da se cupka

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Page 250 of 250 FirstFirst ... 150200240246247248249250

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (1 members and 15 guests)