Sta je ovo svgm, kriminalno
Sta je ovo svgm, kriminalno
Ovo je nasa surova realnost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako niste znali do prije koju godinu vječni premijer/predsjednik/gospodar Crne Gore nije znao ni "jednu riječ"
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije ali se nije blamirao
Ovi se blamiraju, bolje povest prevodioca nego da si predmet sprdnje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Trenutni govori 5, 6 jezika. Mislim da se u posjetama Japanu i Kini obraćao na njihovom jeziku. Nije mali napredak.
Meni je ova vijest više interesantna
https://www.google.com/amp/s/www.vij...laz-do-trezora
Ona pokazuje (između ostalog) koliko je porodica Đukanović držala cijelu državu u šaci. Nisu ni sad daleko od toga pretpostavljam.
Taman da jedan prima 12 plata posle funkcije, a drugi da zasjedne do izbora i prima platu, pa posle i on apanažu.
Primaju platu, sigurno je ne zarađuju. Neka muzu, borili su se 30 godina za to. Jes da imaju 40, al to su finese.
https://www.cdm.me/politika/konatar-...-ga-radovanic/
Tko leti, vrijedi...
vežbamo kume...
Koga vise to interesuje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prcaj Slavene ne vadi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako Spuž vapi za ovim likom. Jes da je to ekstremno teško postići, ali Slaven Masni bi po korumpiranosti postidio 95% veterana dps-a. Kako tazbina iskvari čoeka...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Boja u lice mu je užasna, djeluje bolesno. Vjerovatno se prase neumjereno prejeda
Олош.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
NAJVEĆA PLJAČKA U ISTORIJI CRNOGORSKOG SPORTA?!
Uplata od svih takmičara i delegata sa Prvenstva Evrope u Podgorici NIJE uplaćena na račun matičnog saveza (organizatora), već na račun privatne turističke agencije CongressTravel d.o.o.
Pošto novac nije ušao na račun saveza, niko nema uvid gdje je nestala zarada od 350.000€ do 400.000€ od hotela!
KAKO SE PERU MILIONI OD DRŽAVE?
Da bi opravdali dio od 2.000.000€ dobijenih od Vlade Crne Gore, Džudo savez BEZ TENDERA uplaćuje čak 660.000€ privatnoj firmi MNEsport!
Pazite ovo: vlasnik te firme je član Upravnog odbora Džudo saveza koji je LIČNO glasao za tu odluku!
ZATVARANJE KRUGA
Zatim sa firme MNEsport uplaćuju dodatnih 150.000€ agenciji CongressTravel za "smještaj i prevoz" — iako je sve to VEĆ PLAĆENO i preplaćeno od strane država učesnica koje su novac direktno uplatile istoj agenciji!
Ovo je dokaz klasične šeme i najvećeg kriminala u crnogorskom sportu!
Tacno bi policajci izbili ovog Mrvaljevica da jaci pa i politicki...
Ja kako razumijem ovaj tekst, radi se o navodnom nekakvom prolazu od stana Aca Đukanovića do prostorije banke u vlasništvu Aca Đukanovića, unutar zgrade koju je sagradio Aco Đukanović.
Aj što ne kapiram što si ti htio da kažeš, no ne kapiram kakvog posla tu sebi nađe milicija i tužilaštvo, jer nema toga pravnika nobelovca koji može postojanje prolaza kvalifikovat kao neko krivično djelo; ako postoji nekakvo tijelo CBCG koje treba da sertifikuje da trezor poslovne banke zadovoljava bezbjednosne kriterijume - opet propust u radu toga tijela nije krivično djelo, naročito jer nema dokazive posledice.
Da se razumijemo, je li Aco Đukanović odrao državu tokom bratove vladavine? Jes. Ali i on i mnogi drugi su pri tome pazili da dranje bude u skladu sa zakonom, pa pošto ne može da se kazni limenka, "blažarina" (naknada za obnovljive izvore energije), dodjela stanova pod povoljnim uslovima - onda se pravi ovaj cirkus sa Acovim tandžarama bez dozvole, tajnim prolazima u banci, "ničijom kućom"...
Nije ni čudno da ti nemaš razumijevanja kad se napada familija Đukanović.
Nisam ja niđe pominjao bilo kakve pravne osnove. Već dio đe premijerov brat ima banku, zgradu i prolaz do trezora te banke. U kojoj jeste većinski vlasnik, ali sigurno da po nekim pravilima ne smije imati prolaz iz stana u trezor. Meni je to totalno nebitno pravno, već na još jedan način pokazuje koliko je ta familija moćna i šta je sve mogla raditi "u"Crnoj nam Gori. A dosta je vratiti se u vesele devedesete i pogledati šta su imali tada, a šta danas. Odnosno za danas možemo samo pretpostaviti, a i ovo što se zna je dooooostttaaaaa. A znaš čega je dosta, ne toliko ni para, već uništenih života, sistema, države. Djece, školovanja, ko zna koliko ugašenih života zbog para koje nisu završile uložene u bolnice već u Dubajiu, Luksemburgu i ko zna đe sve. I ova država nikad neće napraviti veći iskorak naprijed dok se sa njima ne završi.
Da nije ovu pricu pokrenu Vesko Barovic sto je par noci prespavao... znaci trezor je za cuvanje para a nije za spavanje
Ono što ti @Nije bitno piše je da to što on ima pristup trezoru iz stana, sa ulice, odakle god, nije nikakvo krivično djelo i da zbog toga ne mogu da ga kazne. Tebi je to pravno nebitno, međutim ovakvi pompezni slučajevi samo ruše kredibilitet tužilaštva i sudova i ništa više. Puca se iz prazne puške.
Iako ti je to nebitno pravno, kvari sliku i ugled institucija u koje se nadamo da će donijet pravdu narodu koji je čeka decenijama. Većina, neukih, će nakon oslobađajuće presude biti kivno na sudove jer ga nisu osudili. A optužnica je takva, da bi ga srednjoškolac oslobodio a ne sudija sa položenim ispitima.
Ni on, ni ja, ponajmanje ti, a dodatno niko sa 2 grama zdrave logike i 1 gramom pameti ne spori da se famiilja na grbaču građana Crne Gore obogatila, da ne rečemo da su premnožili.
Last edited by hercules; Today at 13:02.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pipun nastavlja da “briljira” u skupstini(a i van nje,po televizijama picoustog)
Veli (rankov) ustav je najantisrpskiji dokument u istoriji crne gore,a bio je preko 10 godini sa medojevicem čija je partija isto to izglasala hahah.
Vjerovatno su i danas veliki prijatelji,pa neka objasni svojim ovcama,čuj mene glasacima kako to da je on koji je najbolji Srbin u crnoj gori bio u koaliciji sa partijom koja je izglasala taj najantisrpskiji dokument u crnoj gori.
E dobro je rekao abazDovic za IQ našeg drustva.
Biti vlasnik banke nije isto što i biti vlasnik privatnog stana. Sa privatnim stanom možeš da radiš šta oćeš, a banka mora da posluje u skladu sa zakonima, tako da ni vlasnik nema neograničena prava nad njom. Meni jedino nije jasno na koji način misle da dokažu da li je prije deset godina imao direktan pristup u trezor. To se svakako ne bi moglo odradit bez saradnje zaposlenih u trezoru, jer sve i da je postojao pristup iz stana, čisto sumnjam da je imao vatrogasnu šipku da se spusti iz dnevne sobe među police sa parama, nego bi to morao da bude "samo" pristup prostorijama iz kojih se pristupa sefu, čije otvaranje samo po sebi ima određena pravila poput suključarstva i ko zna čega sve još. A čisto sumnjam da je u opisu posla cbcg da pregleda privatne stanove i moguću povezanost sa trezorom. Nemam nešto ideju u čijoj bi to nadležnosti bilo unutar cbcg sektora koji kontroliše poslovanje banaka, niti znam na koju bi foru sebi obezbijedili dozvolu da vršljaju po privatnim stanovima. Inače, odakle se potegla ta priča uopšte? Od onog nesrećnika što je izbiflao gomilu gluposti prije po godine?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja bih vas samo podsjetio da nam je sud imao pristup do dokaza i stana pored zgrade suda. I da su toliko jadni da ne mogu to nac.
Pa CBCG ih ne može kazniti, može reći da mjere obezbjeđenja nisu adekvatne i da ih treba poboljšati, a na kraju Uprava Banke može da prihvati takav rizik i da nastavi da posluje. Suludo je da postoji prilaz, ali nije krivično djelo.
A na klijentima je oće li to da prihvate ili će da mijenjaju banku.
Žalosno je da se tužilaštvo bavi time, umjesto npr Limenkom i Ivanom Brajovićem koji nije iselio MUP a ovaj profitiorao od izgubljene dobiti. Imalo bi posla ko oće da radi štoseonoveli.
Naravno, tu su na potezu klijenti da li da vjeruju i čuvaju novca u banku koja ima takve bezbjedonosne uslove.
Dogodine. Poništena presuda idemo od početka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks