AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Nikad vala nikakvih problema, godinama sam jednom nedeljno tamo.
Koliko li se ovo suncalo da mi je znat?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Preuzet sinoć sirup od zove,sad ga upravo probam,odličan,zasladjen samo medom...boca nije 1L no 0,7,7€.
Evo kontakt @Bit i @Jigsaw
068 018 363 Čedo
edit-sad se čuh sa njim,upravo pravi i sirup od maline,biće gotov za neki dan,a ovaj od zove je zasladjen medom,meni je odličan!
Last edited by AL no1; 18-06-26 at 12:27.
...
Jes dobra zova,medju dvije najbolje koju sam probao!
A ima i malinu,juče je pravio,poslao mi je snimak,i to uzimam ovih dana![]()
...
I ja uzeh zovu juce, ledna bi ona boca kao zmija reko odma da uzmem jednu kisjelu jer najvise volim tako da razmutim, pitah ga i ja za malinu i rece mi da ce bit ovih dana, da ce me zvat brat njegov za to jer je on u PG
IDEA akcija sladoledi.
Pokupovah neke od kila i neke još već ne znam od koliko su 1.6kg ja mislim.
Oreo isto itd...
Na kasu nidje popusta.
Ja pitam kako?
Nisu ovi na popust.
Ja pokazujem i kaže mi ova a to kad platiš biće ti vraćeno na karticu.
E prizor čime se sve bave.
Moram sad da podjem živ nisam.
Ne znam da li mi baguje app, ali izgleda da je idea ukolnila kupone sa super kartice i ostavila samo mjesecne izazove.
Kakvi hostapleri
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Prvo je bilo ubjedjivanje da je moja greška i da sam uzeo sladoled od 1.5kg koji nije na akciji.
Jer su na akciji sladoledi od 1.6kg.
Ja sam rekao da ti sladoledi od 1.6kg ne postoje nego samo ovi što sam uzeo od 1.5kg.
To je greška Frikoma dali da biram druge porodične za iskupljenje.![]()
znaci, fali mi jedna ovakva
nothing comes from violence and nothing ever could
Zasto se skechers dira
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nemojte ljudi, tako mladi a skechers
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Razlog?
Ja gledam da mi bude sve što nosim prije svega udobno i lagodno i meni prijatno svaka stvar na meni da meni prija tako da ne znam što je to problem sa skečersom?Ozbiljno pitam.
A nosila sam i vans i martinke i štikle (najveći horor) pa eto za razliku znam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 19:10.
...da mi je ova pamet bila a nije no ludost neka ka trendi ovo trendi ono, pa dres kodovi i slični bulšiti a dres kodovi za žene su tek mazohizam za kičmu i sve ne bi me gledalo toliko toga.No što da se čini idemo dalje.
Inače, Geox je jedno vrijeme bio okey ali i oni su se pokvarili.Meni je svakako najjači parametar za udobnost što ih konobari gotovo svuđe preferiraju jer kilometre prođu u kafani.
Dobro mi ide ovaj rage bait
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pronadjoh se za patike, ovo drugo neimam doma 4 para za razne prilike, reko zar cu morat da palim ili cu biti dedica
sto se kolica tice, musko mora da nosi kese u ruke, sve i da kolju prste i ramena ne posustaje se, faca mirna kao da je sve ok inace = gej
Edit: pogresan quote, htio sam ovo za ragebait
Okey "vidjela" sam tvoje patike igrom slučaja na onu temu čime ste se častili jer je tigrovo oko pitala što ujaku da uzme pa eto vidjeh meni na muškarcu da vidim noting spešl da me ne shvatiš pogrešno.
Mislim i maxovke su bile trendi devedesetih sad kroksice vidim muškarci ih furaju i to baš u sve prilike meni je realno grozno ovo veze nema s tvojim patikama ali kapiraj da ima ljudi kojima je udobnost prioritet pa te samo na tu temu pitam što skečersu fali.Sve okey.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 20:31.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks