E ne znam kako moze bit njemcima cist gol, nidje veze. Golman je u peterac zasticen, naucite to. To sto je arsenal varao i svi pustili zaboravite da moze
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E ne znam kako moze bit njemcima cist gol, nidje veze. Golman je u peterac zasticen, naucite to. To sto je arsenal varao i svi pustili zaboravite da moze
Ne htjedoh da pokrecem tu pricu, a da ima privilegovanih, svi znamo da ima privilegovanih... Da su manje bili "sigurni" da su zavrsili posao pri 2:0 ne bi se doslo do zelenog svijetla za to... Jedino tako
Ovaj retard od jovovica peti put prica kako vodi emisiju ili utakmica traje dva dana. Covjek je teski debil
Ocajni bosanci doma
Realno antifudbal
Ja od sad samo sa sinom tekme gledam.Nasđina me Ahahah kakav Car.
Veli vidiš Amerikanci imaju igrača koji se zove Robinson.Kao Robinson Kruso..
Reko kul.
A vidiš za golmana imaju nekog friza on frizira ahahahha zamrzne se kad loptu uzme.
Ovu jedan dobio crveni..veli vidi ovi Amerikanci kad dobiju crveni svi ih ispraćaju kao da će u rat.ahababba
Reko šta misliš o golmanu Bosne?Kojem pita..pa o Nikoli Vasilju..veli a on me zna da da pas ahahaha Reko što ti je pas veli pa da sarađuje sa drugima.
Ali najjače kad mi je reka za publiku u Amerike kako može neko da se raduje ovako kad fobija tako malu zemlju kao što je Bosna.Ono su jedva tu i došli.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Zbilja nešto se mislim koliko su Amerika i Japan druga civilizacija ovi se nikad ne bi kreveljili ovako da su pobijedili ili izgubili od nekoga kakva je to gospođa civilizacijska.Civilizacuja nad Civilizaciju.
Zamisli ahahahha puibliku Japana a ja sam ozbiljno obratila pažnju na publiku Amerike jezivo možda su ono dobili..u fudbal..bat.
Jezivo.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 03:20.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks