E ne znam kako moze bit njemcima cist gol, nidje veze. Golman je u peterac zasticen, naucite to. To sto je arsenal varao i svi pustili zaboravite da moze
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E ne znam kako moze bit njemcima cist gol, nidje veze. Golman je u peterac zasticen, naucite to. To sto je arsenal varao i svi pustili zaboravite da moze
Ne htjedoh da pokrecem tu pricu, a da ima privilegovanih, svi znamo da ima privilegovanih... Da su manje bili "sigurni" da su zavrsili posao pri 2:0 ne bi se doslo do zelenog svijetla za to... Jedino tako
Ovaj retard od jovovica peti put prica kako vodi emisiju ili utakmica traje dva dana. Covjek je teski debil
Ocajni bosanci doma
Realno antifudbal
Ja od sad samo sa sinom tekme gledam.Nasđina me Ahahah kakav Car.
Veli vidiš Amerikanci imaju igrača koji se zove Robinson.Kao Robinson Kruso..
Reko kul.
A vidiš za golmana imaju nekog friza on frizira ahahahha zamrzne se kad loptu uzme.
Ovu jedan dobio crveni..veli vidi ovi Amerikanci kad dobiju crveni svi ih ispraćaju kao da će u rat.ahababba
Reko šta misliš o golmanu Bosne?Kojem pita..pa o Nikoli Vasilju..veli a on me zna da da pas ahahaha Reko što ti je pas veli pa da sarađuje sa drugima.
Ali najjače kad mi je reka za publiku u Amerike kako može neko da se raduje ovako kad fobija tako malu zemlju kao što je Bosna.Ono su jedva tu i došli.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Barbarez je neznalica samo takva ali ce na racun kvalifikovanja na Svjetsko da gusla jos 2 godine. U najbitnijoj utakmici prelazi na 5 pozadi, prepao se, a cijelo prvenstvo igrao sa 4. Alajbegovic i Bajraktarovic 2 najvece klase i on nece da ih spoji, a zna kako su izdominirali proslu utakmicu. Mahmic je trebao izmedju njih da bude, trekvartista, a da igraju sa jednim spicem, Tabakovicem razbijacem. Mahmica trazi Fabregas u Como i jos 4 Bundesligasa. Nego nema Barbarez pojma, izvlaci ga klasa ovih fudbalera. Koliko smo mi daleko od njih, mi mladog igraca nemamo da valja. Krstovic i to je to
Doduse, ne bi ni oni imali reprezentaciju da im nije dijasporaca
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; Today at 13:47.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakav je sofronije bolesnik, svrsava na ove igrace barselone samo tako.. marokanski gabelj navikao da pada i dobija penale u Spaniji pa i odje pokusava. Pih
Portugal i Hrvataka ze gledaju veceras, cekah sinoc Bosnu, ali ne izdrzah, 16min komakad se prevali ova 30ta nema se vise zivota
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Samo da ispadne Spanija i onda se moze na miru gledat Svjetsko.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Argentina najjači raspored ima. nestvarno koliko sreće imaju
Najjači protivnik do eventualnog finala, pogubljeni Englezi/Brazilci
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
A najjaci utisak prvenstva je da se igraci kod faulova toliko previjaju, drze za noge, do zvizduka sudije, cim ga cuju ustaju, nista ih ne boli.. ljepota li je bio fudbal 2000tih, bar nisu p.ckice i glumci bili kao ovi danas..
A nadam se da ce Francuska tresnut ovu Spaniju u polufinalu,ako prodju, cisto zbog ovog poremecenog lika, ovo svrsavanje cim Jamal, Pedri i Olmo prime loptu i sta god da urade pa bio to i najobicniji pas on govori o nekoj magiji.
Uživaj, doći će dani kad ćeš zakunjati na poluvrijeme utakmice koja počinje u 21h.
Mada, možda je dijelom i do fudbala današnjeg i budućeg, ne samo do godina...nadam se
Sad da navijem sat u 2 ujutro da bih gledao utakmicu, mislim da bih ustao i onako bunovan uzeo toplomjer umjesto TV daljinskog i počeo da mjerim đeci temperaturu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 21:06.
Naočare da se Šofru kupe, svaki put je za Pedrija rekao da je Cubarsi kad je prekidao ove akcije i kontre Austrije.
Francuaka za sada koplje ispred svih
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Bosna je zastidje i nisu pokzali nikakav specijalan fudbal,...možda tek nešto na mahove, ali da nisu igrali u prelaganoj
grupi ne bi mrdali dalje,i vjerujem da bi ispali u bilo kojoj drugoj grupi.
Amerika je jednostavno kvalitetnija i brža i zasluženo ide dalje
Ono što je kolega dobro primjetio su mladi fudbaleri , ali najbolje od svega je što primjer Bosne nama crta put
sada vidim kao potpuno realno , da i Crna Gora bude u igri za sledece svjetsko za plasman na prvenstvo .
zasto ovo mislim,..-Iako smo sada depresivni oko naše reprezentacije i ne posmatramo širu sliku,
do sledeceg svjetskog prvenstva imaćemo Krstovica kao prekaljenog napadaca i iza njega sredinu u perspektivi odlicnu sa
Adžić- Bulatović -Hakšabanović -janković ili neko mladji
Tu ce trebati skckati odbranu,ali neki od momaka iz kadetske genereacije od prođle godine što su igrali evropsko će već bizi afirmisani
Ima tu još omladine, mpglo bi svašta da se skocka.
Najprije dobar trener najbitnije
i predsjednik saveza da ne partija i ne napija se po Majamiju
Last edited by Dimitris; Today at 22:41.
Španija igra najljepši fudbal ubedljivo, za to jedino ima odgovor Argentina koja zna taj fudbal i ima jači napad i to bi bio najljepši meč za gledanje. Francuska fizički dominantna ali tehnički ne može da se mjeri sa špancima koji mogu da ih uštopaju. Dokazali su da njima i ne treba klasičan špic svako može gol da metne.
Španija definitivno nije nivo sa evropskog od prije 2 godine kako su igrali da im niko ništa mogao nije .
prosto nisu tu više isti igrači i nije ista dinamika.
Ovdje prije svega nema
1. Morata , imao je mnogo više uloga od obične devetke
2. Niko Wilijams je povrijedjen i ne igra , a njegovi prodori su pravili haos
3. Yamal nije na nivou od prije 2 godine,...to je ocigledno, i nije vise faktor iznenadjenja
4. Na desnom beku nema Carvahala
5. U štoperskoj liniji fali Le Normand
Moje misljenje je da nece daleko !!!
Može Lamine Yamal da bude ne znam kakav dribler po hiljadu puta i da probača Laimeru loptu kroz noge, večeras je bio užasan - sebičan, s glavom dolje, pas kasni ili uopšte ne ide, šutevi na silu... Radio je u nekoj mjeri to i ove sezone u Barci, mnogo je bolji bio prošle sezone po pitanju timske igre i gledanja kako da uposli nekoga ko je u boljoj poziciji.
Nisu slučajno sva 3 gola došla sa lijeve strane u režiji Cucurelle i Baene jer tamo nije Lamine Yamal koji davi loptu. Prvi gol, Baena kretnjom otvara prostor, Cucurella žmureći pogađa Oyarzabala samog. Drugi gol, Cucurella čeprka loptu, Baena centaršut, sve brzo i odmah. Treći gol jednostavnija repriza gola kojim su osvojili Euro, Cucurella loptu iza odbrane, Oyarzabal lagano.
Krivo mi je sto Bosna ispade ali sto da se radi. Ovo je ekipa u stvaranju i svi ti mladi igrači su buduća okosnica reprezentacije. Izbacivsi Italiju oni su napravili veliki uspeh i reci za njih da su zastidje je sramno. Zastidje smo mi sa prezvakanim igracima tipa jankovica luzerski mentalitet to cu uvijek da govorim i trenerima prslim
U svakom slucaju kao da su nivo iznad svih Fra, Esp i Arg
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks