Ostaje bez gasa Kongo, zbog toga i ovoliko šansi u posljednjih 10 minuta. Golman volšebnik, što radi i što brani, za razliku od Pickforda koji opet idiotski prima gol u svoj ugao. Najveća žalost je stativa za 2-0, e kako ono nije bio gol...
Stiže i prestiže Engleska ovo, ali opet im se vide problemi u igri.
I da preokrene Engleska, samo nek su zdravo kad su Palmera ostavili kuci, a igraju im rezerve Barselone i Arsenala. A Palmer najvise klase ima tamo. To je isto kao kad bi Spanija ostavila kuci Jamala, a pozvala Iago Aspasa
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Rashforda, koji nije dao dva gola iz vrlo izglednih situacija i prema tome jedan je od glavnih krivaca za ovaj rezultat, mijenja prsli Gordon kojeg je Rashford izbacio iz tima za ovu utakmicu jer je očajno igrao u grupnoj fazi. Kandidat za najgori zmija jede svoj rep / Spajdermen pokazuje na drugog Spajdermena momenat u fudbalu.
Sigurno ne postoji dovoljno glup klub da to ponovi i na klupskom nivou i da Rashforda zamijeni Gordonom za narednih 4-5 godina?
Штета.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
bogotac.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
madeira, ne valja ti gordon sa 2 asista? fali vam samo 1 kane.
Pure class by sir Harry Kane
lici li samo meni wissa na michaela k. williamsa iz omar little dana?
Treba dobit Mehiko u gostima na terenu ko da su visinske pripreme.
Jebace vas Kejn!
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Dva asista taman kao one u NBA kad se doda lopta nekome na ISO, taj napravi tri driblinga, hesi, kontra pivot i pogodi fadeway... i onda piši asistenciju. Onaj prvi gol, lopta vječnost u vazduhu, podigao je nasumično. Drugi bezveze dodao loptu Kaneu jer on nije umio s njom. Svakako je napravio više od Rashforda.
Lik je isti Freddie Gibbs, bilo je i zajebancije na taj račun poslije utakmice sa Portugalom.
a znam o cemu pricas. prakticno svako dodavanje kaneu iz koga da gol izgleda kao da je saigrac odradio taj minimum minimuma, a kane odradio sav posao.
ne vidim slicnost sa gibbsom, mada zadnjih dana sve manje toga vidim.
imao 'nako sezonu, svako malo se povredjivao. nije ni eze briljirao, vjerovatno bilo izmedju njih dvojice. morgan gibbs-white bi mi igrao prije obojice, makar u recentnoj formi. foden isto nije tu, ista prica kao palmer. noni misterija kako je zavrsio na spisku, valjda nudi neku brzinu koju ostali nemaju.
Je li ova Belgoja ovoliko losa ili je ovaj Senegal ovoliko dobar
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Napisao sam kilometarski post u kojem psujem Rudija Garciju poslije onih izmjena.
Nisam kliknuo na "post" jer sam pomislio "što ako sad izjednače nakon što sam ovo ispisao". Pogledaj ti sad utakmice...
Odoh da se istuširam jer sam mislio da je gotovo, kad ono 2 2
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Fizicki nadmocni Afrikanci generalno i takticki ne zaostaju mnogo. Jos da pokrpe sitne bagove i sledeca neka era moze biti njihova... To je u stvari i dobro za fudbal jer ce opet neki fantazisti morat da se izmisljaju protiv brzine i snage
Haha vidji sto radi ovaj vrac
Zao mi je senegal, ja ne bih svirao ovo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Cist penal
Vidi ovig ludaka kako je legao na bijelu liniju hahahha, usta ih nenormalna
Nidje penala.
Katastrofa što uradi Senegal.
Svaka cast, kakav come back
Neka su ih izbacili
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks