Prije nego me Blu napadne, mora da zna da je ovo sve plod imaginacije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
A taman sam mislio da spavam ali ajde...
Pocelo je na fejsbuku. Zavrsilo se na Velikoj plazi, sex pred kupacima predvece i navece (mozda su bili 50 metara udaljeni, sve su mogli da vide). Ocekujem svakog trenutka da osvanem na Podgoricki. A ona je veci manijak, skakala je na mene, mogao je facu svako da joj snimi, a ja sam makar bio dolje pa mi se nije mogla faca vidjet. I plus sam suptilno sa strane i u misionarsku (e jbg, ova ne moze biti suptilna, i ja sam lud). Ali ona je insistirala da to uradimo na plazi jer joj je to zelja, nije nikad. I ja kad nisam mogao vise od stresa jer su uperili reflektore u nas oni cuvari restorana, pa nekakvi bager se parkira iza nas da nas pocera (nije izlazio da nam kaze) , posli smo u auto i sama se ponudila da pusi dok vozim. Ni tu nisam mogao od stresa da se opustim jer setaju familije sa djecom pa sam se parkirao prije Utjehe na jedno prosirenje
Dosao sam po nju, vidio sam na prvu da sam joj se svidio, u plazni bar bio galantan, imao normalnu pricu. Kad sam se najeo poceo sam da je napadam pred svima, pustila se tek kasnije, ali cim me pustila da je vatam za dupe znao sam da ce svega biti. Posle smo posli na plazu i znas ostatak.
I ova ne priznaje sex ispod sat vremena. Sat i po cak. Maxe rekoh.
Sad cu da joj kazem da uradi testove na polne bolesti i ako bude negativna na sve da se nadjemo na pola puta jer zelim da je osjetim bez kondoma, zato sto sam tamo sve s kondomom.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prije nego me Blu napadne, mora da zna da je ovo sve plod imaginacije
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ahahahha kakve likuše ti krešeš.ako ih krešeš..Lika koji im dijeli privatne poruke na CDM forum.Plač.
Last edited by Bluemoon; 30-06-26 at 22:41.
Pola utakmice prodje dok isčitah ovo sve...ostavlja utisak ovo-od sad te samo ja yebem i niko više,čuješ li!!!
...
A možemo neđe sjest u kafanu ako je tako da ih isprosipamo pošteno ti naruči što te volja ja častim.
Može i sok od ananasa za tebe.Dupli.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ajde, Tripleta... Budi Vodolija, pa odgovori kako se očekuje od tebe
154 strane čega? ;D
Treba otvoriti temu Fizionomija Kurca.
Uz posebno nešto..
Kožica (Preputium): Nabor kože koji štiti glavić.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 00:25.
Otvori, Blue, sve što misliš da treba. Autorizuj je (položi autorska prava na nju, ko što je ovo Tripletina) i udri do mile volje
Nema da misliš oće li te ko banovati zbog rječnika, spamovanja ili nepoštovanja sagovornika. Ko uđe u nju, ulazi na sopstvenu odgovornost![]()
@Tripleta
Neka si joj pokazao prirodne ljepote Crne Gore.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
meni nije jasno kako se ja probudih jutros i ne procitah ovo
e ako mi nisi sad jos miliji samo zbog toga sto si se prvo najeo!
nothing comes from violence and nothing ever could
Koliki je sin
Pakla ovoga
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
a dje, on odma mislio da ga uvati da idu zajedno u lov
a nije radi toga no je mislio ako je mali da ga osuneti
...
Ma na osnovu toga zna koliko ona ima otprilike godina.
Lukav je on...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jes, za tebe sigurno misli da ćeš da je ženiš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Kad vec pokrenu tu temu, znaju samohrane majke da ih 98% momaka koji nisu bili u braku, i nemaju djecu, nece zeniti. Ovo je vise da se pokaze interesovanje da nece biti odnos na jednu noc, nego duze
Tu do 3
Ako izbacim jednu prepisku od prije 15 dana bojim se da ce se @nikolaf7 obrezat. Pohvale od Bjelopoljke, smijem li Nikola...
Daj to sinko,posle treninga čitam![]()
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks