Quote Originally Posted by AL no1 View Post
Ao brate mili,pušti medicinsko higijensku tematiku,no se daj na ono što najbolje radiš!

Za početak,gdje upozna malu iz Uba...?
A taman sam mislio da spavam ali ajde...
Pocelo je na fejsbuku. Zavrsilo se na Velikoj plazi, sex pred kupacima predvece i navece (mozda su bili 50 metara udaljeni, sve su mogli da vide). Ocekujem svakog trenutka da osvanem na Podgoricki. A ona je veci manijak, skakala je na mene, mogao je facu svako da joj snimi, a ja sam makar bio dolje pa mi se nije mogla faca vidjet. I plus sam suptilno sa strane i u misionarsku (e jbg, ova ne moze biti suptilna, i ja sam lud). Ali ona je insistirala da to uradimo na plazi jer joj je to zelja, nije nikad. I ja kad nisam mogao vise od stresa jer su uperili reflektore u nas oni cuvari restorana, pa nekakvi bager se parkira iza nas da nas pocera (nije izlazio da nam kaze) , posli smo u auto i sama se ponudila da pusi dok vozim. Ni tu nisam mogao od stresa da se opustim jer setaju familije sa djecom pa sam se parkirao prije Utjehe na jedno prosirenje

Dosao sam po nju, vidio sam na prvu da sam joj se svidio, u plazni bar bio galantan, imao normalnu pricu. Kad sam se najeo poceo sam da je napadam pred svima, pustila se tek kasnije, ali cim me pustila da je vatam za dupe znao sam da ce svega biti. Posle smo posli na plazu i znas ostatak.
I ova ne priznaje sex ispod sat vremena. Sat i po cak. Maxe rekoh.
Sad cu da joj kazem da uradi testove na polne bolesti i ako bude negativna na sve da se nadjemo na pola puta jer zelim da je osjetim bez kondoma, zato sto sam tamo sve s kondomom.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk