Jedino treba u te svrhe izolovati hormone a spermiće je lako inaktivirati.
Nego što činite za kvalitet sperme next level.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Što dobra je fora.
Ali bolja bi bila sperma u prahu.Najjači protein.
Kakvi suplementi QP.Za teretane bi se prodavalo ful.Jel znate vi što sadrži sperma sem milion bičara.Ahahaha znate li sebe.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jedino treba u te svrhe izolovati hormone a spermiće je lako inaktivirati.
Nego što činite za kvalitet sperme next level.
Dve đevojke a jedan ruter ahahahha dobar, dobar.
Koja li je zbilja ovome šifra da mi je znat.
@NetworkMaster ja mislim da mu mora bit šifra cuce od jedan do osam u brojeve.Zbog one narodne.
Pa jesi ti gledao fajt klab?Onaj je imao ideju da sapune pravi od celulita koji se isisava što da ne.
Pa što bi falilo da se napravi protein od sperme bolje no što rade bolan ajde.Ne mora porijeklo da se ni zna.Ahahaha samo haj kvaliti sperme dolaze u obzir.
Nepušač ne pije alkohol..bla,bla,bla.Isplati mu se lijepo sve anonimno bolje no da ga drka u prazno.Biznis samo biznis.
Samo ne znam koji naziv suplementa da bude.Za CG tržište možda...Cucka bitka?
![]()
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 18:40.
...a i ne mora upadnemo u banku sperme ka ovi ođe ako nam ne daju dozvolu da se ide legalno.
(sve ovo zajebancija da me ko ne uhapsi sad od VB koji posmatra)
Ahahahaah upali u banku sperme napravili suplemente za teretane.ahahahhaah
@goozica ahahha zajebimo ove muškarce ja sam ti mišiće vidjela što si fotkala a sad si mi ideju dala ti i ja u ovaj biznis.
Ja ću da pravim suplemente a ti preskaču ograde ahahhaah.
Što da se čini Vodolija u meni je sinoć otvorila ovu temu nikad se Vodoliji ne zna u kom pravcu će da vozi.Devica u meni nikad ovu temu ne bi otvorila.
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 18:54.
Ođe se već Djevica probudila.Mislim ti hormoni koje sperma prirodno ima da bi spermići došli do jajne ćelije nisu dobri za te suplemente.A spermići će svakako da uvenu njih je lako inaktivirati...liofilizacijom zato ti je ovaj predlog za prah strava.
Plastično spermići kad nemaju vode a sperma je 90% vode oni su ded.Mrtvi gotovo.
Mislim punoglavci su im pra pra preci.
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 19:08.
Sta da preskacem, blu? Hahahahah
nothing comes from violence and nothing ever could
Ogradu u banku sperme a meni prepusti koja je najjača na svijet to ću ja da izvidim.
Zbilja jel ovi iz Cuca što su mnogo jaki ratnici @NetworkMaster doniraju đe spermu u banku?To ćeš ti da se raspitaš.Treba mi još par operativaca.![]()
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 19:17.
Da napomenem.
Veličina i ostale fizionomije Q su nebitne samo sperma samo sperma.Mislim ono i Japancima vele da je mali ali su genijalni i to.
Amere isključujem iz priče jer su nasjeli na priču kao što nikola reče sinoć da je najbolji obrezan Q a piju Coca Cole i jedu hamburgere.
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 19:21.
...e sad ne znam koga bi stavila u marketing...hmmmmm...hmmmm..ahaahha zajebavam se.
Pa Tripletu, Tripletu bi stavila u marketing.Kako lik jezivo loži skidam mu kapu široke javne mase...ahahha.
A marketing je glavnica da ne rečem Glavić OT tako da bi mi on bio najviše plaćen u tom svijetu đe Marketing glavnica imao bi tri put godišnje ful paket u Dubai i na Ibicu đe god prstom na kugli zemaljskoj zavrti jer JBG Marketing je u današnjem svijetu takvom kakav je glavnica.
Ljudi su postali glupi..ka ovaj u naslovu teme koju otvorih..što da se čini.Tržište je tržište.
Kao šti sperma sadrži 90% vode tako je marketing 90% posta procenat prodaje.
I s tim se Čovjek jednostavno mora pomiriti.
Last edited by Bluemoon; 01-07-26 at 19:36.
On ti je u limited edition samo za VIP ekipu a na pakovanje nema roze boje samo hard core crno zlatne.
To ti je ona pjesma pomješaj noćas crno i zlatno od seke aleksić slikaj po meni kao po platnu prahom džon holmsa častili je jednu kad je bila u VIP ekipu sa Balkana.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks