Nije lako biti ovakav šupak. Pa ni za pare. Obično šupci nisu ovako kreativni.
https://x.com/budvacg/status/2071167937231065111?s=20
Nadam se da će ova vijest usrećiti vagine koje cijeli život nikome nisu smjele pisnut, pa eto, srećni kad se nekome izvanjcu yebe mayka.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...n-napustio-bar
Tko leti, vrijedi...
Nije lako biti ovakav šupak. Pa ni za pare. Obično šupci nisu ovako kreativni.
https://x.com/budvacg/status/2071167937231065111?s=20
Tko leti, vrijedi...
Selektivni smo u svemu, pa i u empatiji
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam što je očekivao, iskreno. Sjetite se kako su ljudi frapirani bili što se Korzo zatvara, a niko nije htio da ide tamo da jede. Bitno je da su iskoristili priliku za samopromociju da pokažu kako su oni dobri ljudi jer se protive zatvaranju tzv. kultnog lokala u koji nisu godinama ušli. A ovaj misli da će mu neko pomoći da obnovi spaljeni restoran? Druže, mogao si za tih desetak godina naučiti sa kakvim "ljudima" imaš posla. Oni su obećanjima i moralisanjem svoj posao završili. Ubijedili su sebe da su dobri ljudi, potapšali se po ramenu, vjerovatno izbačili na Instagram story o tome i prešli na sledeću metu. To su paraziti obični. Ja od ljudi u ovoj državi bukvalno ništa ne očekujem.
Last edited by VanjaTheMan; Yesterday at 20:14.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ljudi i ne treba da se organizuju i ispravljaju krive drine; trebala je država da svede na pravu mjeru burdikovanje šačice "navijača", tj frustriranih luzera koji čekaju bilo kakav povod da sebi nađu svrhu i budu dio čopora.
Mjesto toga, na prvo tabloidno pumpanje događaja od strane ND "Vijesti", Spajić je ISTOG SEKUNDA uveo vizni režim sa Turskom, generalno je država pokazala veliko razumjevanje i "namignula" kretenima koji su krenuli da razgone "Turke na buljuke".
Da je država odgovorila na ono arlaukanje kao što je znala na razne druge stvari da odgovori - Guzeli restoran ne bi ni goreo.
Samo nek podrži. Ni najveći optimista nije nije mogao da pretpostavi da će od agende 30. avgusta ostati Vranješ, Dajković, Marko Kovačević i pola pipuna.
10 000 godisnji zakup lokala u starom gradu Budva... nije skupo..
30k da preuzmes posao palacinkarnice + zakup... drugi poslovni..
Izgleda ne radi svaki poslovni prostor u starom gradu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata M.R. zbog sumnje da je putem Instagrama pozivao građane da mu dostave informacije o kretanju jedne osobe, te da je toj osobi između ostalog prijetio da će je zapaliti i ubiti.
To je saopšteno danas iz podgoričkog ODT-a.
Hmmm znate li o cemu se radi...?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znamo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Silovana mu je bratanična prije neki dan,znam i njega i oca od djevojčice.
Ne bi ih komentarisao,nisu bas za pohvalu,pogotovo M.R.
Samo se nadam da će naći to ***** sto je silovalo djevojčicu i da će dobro odgovarat za to.
No kod nas nažalost sve to prolazi sa malim kaznama.
Kad se silovanje bude tretiralo 20+ godina zajedno sa ubistvima u saobraćaju đe ubica bude drogiran i pjan, ovakvih stvari neće biti. Do tada, puna podrška, šta da rade ljudi, zakon je SRAMAN.
20? Ostetio si nekoga za zivot. Kad vec nema smrtne, 40 godina bez razmisljanja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Saglasan skroz, pokušavam biti koliko toliko "realan" šta bi se moglo izboksovati. Ja sam skroz za vraćanje smrtne kazne, nejasno mi je iskreno iz kojeg razloga je to i isključeno. Nehumano kažu, ugasiš nekome život na ovaj ili onaj način i pozivaš se na neku humanost posle, ode svijet u krasni k.
Pazi, svako ko siluje nije sigurno zdrav u glavu.
Kao takav ne treba da bude dio društva, ne treb da učestvuje u formiranju društva.
Ali oduzeti nečiji život je zaista glupo. Neka živi sa svojom nedjelima u prostoriji od 20 kvadrata.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zasto bi mi finansirali nekoga ko ko je ubio drugu osobu ili povrijedili nekog za cio zivot? I vjerovatno ce to opet da uradi cim mu se pruzi prilika.
Nesto mi se yebe za necija prava, ako si nekome zivot oduzeo/unistio. Odma ga smaknut i prijatno. Ne nego cemo ka norvezani onome Brejviku da mu damo soni da igra, bilduje i filozofira iz zatvora.
Nemam milosti za takve.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bravo, ti bi blanko prepustio sistemu prepunom raznih Katnića i Vesni Medenica da utvrdi da ipak nisi ubio nekoga u samoodbrani, i da te ODMA smaknu...Kao da si se ti pretplatio da držiš govor po forumu, i da ti se ne mogu desit' okolnosti izvan tvoje kontrole, zbog kojih te sistem "usput" samelje... još bi tome sistemu omogućio da nekoga ODMA likvidira...
![]()
Ovako iako utvrde da nije bila samoodbrana, barem ćeš bit' živ među 4 zida narednih 30-40 godina.
E ovako zvuči tvoja elaboracija zašto ne bi trebalo biti smrtne kazne.
Ništa, da se batalimo oko ubistava; kako bi ti to odmah smicao ljude ako su nekome uništili život, što se za silovatelje realno može reć da jesu? Jesi čuo kad da, sem silovatelja, postoje i žene psihopate, klasične, koje lažu da su bile silovane, i optuže nevinog čo'eka? Tebi se to ne može desit, jel, da naletiš na psihopatu? Može laaagano, ne upravljaš ti tim procesima; i namjesi te takva, da ne znaš što te snašlo; njena riječ protiv tvoje; i zamisli da je tetka tog ženskog psihopate neka Vesna Medenica, koja vedri i oblači pravosuđem u tom trenutku, a druga tetka neka Jeca Jovanović iz Vijesti. Tebi druže puče robija 1/1; ali makar si živ, ne mogu da te "odma smaknu" - a ti bi to da omogućiš.
"ja bi ovo strijeljao, ja bi ono 40 god robije odma", to ćeš pričat sve dok tebe neđe sistem ne opali po glavi, onako uzgred - a opali svakoga prije ili kasnije, sitno ili krupno.
Evo opet majmuni zloupotrebljavaju sluzbu zastite i spasavanja
Kotor: Vatrogasci obaviješteni da jedna osoba pada u stanje šoka, ispostavilo se da ima ogrebotine
https://www.cdm.me/drustvo/kotor-vat...ma-ogrebotine/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednja objavljena prosjecna neto zarada u SRB je aprilska i iznosi 121805 din(1039 EUR), a u CG je bila 1029 EUR.
Kada bi oni na tu platu primijenili nase obracune bila bi im priblizno 1177 EUR. Interesantno
O kakvim ti racunicama pricas molim te?Zivo me interesuje sta si to sracunao u glavi, ajd pojasni pls.
Nema ni smisla racunati bruto u Srbiji vs bruto u CG pa onda nesto smanjivati i preracunavati, neto je neto i to je sve sto je bitno za ovakve stvari. Al' eto ako te bas interesuje ~1039€ neto je ~1680€ bruto2 u Srbiji, dok je 1029€ neto kod nas ustvari nekih ~1240€ bruto2. :P
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks