Sofro opet ne gleda mec
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako mi je krivo što neću (ujutru moram u 6h da se budim i delam ) gledati Maroko Holandija.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sofro opet ne gleda mec
Nadam se da ce to biti tekma vrijedna gledanja,ove dvije nocas,nisam gledao non stop no sve na preskoke,ništa zanimljivo.
...
Dako ispadnu olosi
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ojde treci rajh doma
Realno africko pleme i oni postali
Ispadose olosi, Francuska ce ove samljet
Sprdnja od produžetaka, odnosno drugog. Paragvajci neka su zdravo što su radili, iako sam navijao za njih naravno. Sudija se pogubio, oprostio im je jedno tri žuta i crveni, ukrali su 7-8 minuta, padali i krivili se... užas, moraju pravilima nekako da sankcionišu ovakve stvari.
Kad promašiše dva penala ja sam već vidio Njemce dalje, nisu morali da šutiraju narednu seriju uopšte jer Njemci ipak dobijaju i kad je sve propalo... ali evo, ni to više nije kao što je bilo.
Večeras je bio bez energije, kao nikad prije čini mi se. Možda ga je utakmica smorila, ali ako je kod njega što valjalo to je bilo da je sposoban i da dosadnu 0-0 utakmicu podigne i drži pažnju i loži gledaoce da ipak gledaju pristojnu utakmicu. Baš je bio na autopilotu cijelo vrijeme, čak se ni za penale nije iscimao.
Sudije su jezive, mislim da su sudije sto sude nasu ligu bolje komad.
Ponistise gol njemcima, upitan faul nad golmanom.
Samljet ali neka su ove prosli za sad. Pa dabogda i Francuze uhvatili na foru i/ili srecu sto je mnogo teze ali![]()
@To Madeira Mislim da nije nijednom tokom utakmice izgovorio "kao iza zgrade".
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Danas ako ces da gledas fudbal upalis neki mec neke juznoamericke ekipe.
Uvijek su bili nagazna mina.
Stil, emocija, majstorstvo...
Zao mi je sto Njemac prmasi penal.
Nekako mi to ne ide uz onaj hladni pogled plavih ociju dodatno zaledjenim plavom kosom...
Ipak je sutiro neki cigo sto igra stopera.
To je vec realnije.
Zadnji nokaut meč koji su Panceri dobili je bilo finale 2014.
Ajmo Holandija, zgazi ove divljake.
Дивљаци бољи комад.
Што се Коман препао те игра 5-4-1.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Totalno zasluženo,bolji svo vrijeme.
...
Šta će da kaže ovaj što je pogodio pobjednik a tri svetska prvenstva....
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Putuj Evropo.
Realno ispale dvije trop repke, za Ger sam bio ubijedjen da bas nista ne mogu napraviti.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Legenda Seville, Bono doktor za penale, e kako stojeći skinu posljednji. Najbolji igrač Holandije je bio golman Verbruggen, a šansa koju je odbranio u produžetku je vjerovatno odbrana prvenstva - i onda onako malerozno da samom sebi nogom ubači odbranjeni penal. Tužno gledati Holandiju kako se brani 120 minuta, ali od 2010. smo se i toga nagledali. Koeman imao plan, ubacio Weghorsta koji je bio ključan kod gola i zamalo mu je uspjelo. Srećom, ide dalje ekipa koja je pokušavala da igra i realno stvorila više.
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks