Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 47 of 47

Thread: Narkotici

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Vele kad jednom vidiš oblake "pod" pečurkama, više nikad nisu isti...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Tačno ga vidim sad kako nađe neku poljanu u Gornje Polje raširi prostirku uzme pečurku i gleda oblake.

no-mercy šalim te malo.

Thanks Thanks Given 
    26,107
    Thanks Thanks Received 
    8,391
    Thanked in
    4,128 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Jel?Eto.

Nego, ove godine je ka nešto probno i ulaz je besplatan.Mislim mene ono baš ne zanima oće neki stranac tu da se gudra ako nikoga ne dira.
    Ja bi išla samo zbog jednog druga što je DJ ali mi baš nije prijatno da mi gomila murije tu visi ka crni gavrani.Nije za nas extra EXIT haha a gomilu keša bi tu obrnuli i bili na svjetskoj mapi.Znači, ovo baš je vezano za temu kad ovaj doktor veli o legalizaciji gudraće se zabrane bilo ili ne realno no treba te turiste na pravi način oporezovati tu je para najjača.

Extra aj da vidimo kako će im proći ovaj pilot projekat.
    Sigurno je da onaj Englez neće doći tu kako bi ga neki balvan cimao zbog džointa. I ok je ako država odluči da to tako bude, ali onda turizma kakav je bio do sad dolje nema i još većeg nema.

3. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Sigurno je da onaj Englez neće doći tu kako bi ga neki balvan cimao zbog džointa. I ok je ako država odluči da to tako bude, ali onda turizma kakav je bio do sad dolje nema i još većeg nema.

Razumemo se sve.

A da dodam da na tim festivalima najmanje ima sranja što se tiče tuča i to i vađenja utoka hahaha svi su ono peace bro.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; Yesterday at 14:12.

5. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,713
    Thanks Thanks Received 
    3,865
    Thanked in
    2,307 Posts

https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...zimalo-kokain/

Treba pazit na djecu što više im govoriti i pokazivat posljedice...jer očigledno je i po crnoj hronici i stanjem na ulicama,samo što se na kioscima ne prodaje,a ko je najuogroženiji.tinejdžeri,jer i na najobičniju cigaretu,ide ono-ajde nemoj da si p.
    ...

7. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    1,639
    Thanked in
    1,255 Posts

Nikad neću zaboraviti kad mi je otac rekao: "Radi šta hoćeš u životu, ali ako se latiš droga - ja ću ti presuditi."
    I to sam bila klinka, koja još nije ni znala šta su droge.

Tako i treba, samo autoritativno. Žao mi je đece koja se uvuku u to kolo, a ovi matori panjati neka rade sa sobom šta hoće, ako hoće. To bih sve permanentno uklanjala s ulica. Ne u zatvor.

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    1,375
    Thanked in
    873 Posts

Trendovi su najjaci kod rekreativaca. Npr trenira se ozbiljno, trcanje, biciklo, teretana i onda raznosenje dva tri dana ozora, rejvovi, bojana, ketamin, pecurke mdma lsd. Pa opet najjaci trening pa za vikend kidanje od bijelog. Drogom protiv sporta, sportom protiv droge.

10. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,107
    Thanks Thanks Received 
    8,391
    Thanked in
    4,128 Posts

Quote Originally Posted by Mylene View Post
    Nikad neću zaboraviti kad mi je otac rekao: "Radi šta hoćeš u životu, ali ako se latiš droga - ja ću ti presuditi."
    I to sam bila klinka, koja još nije ni znala šta su droge.

Tako i treba, samo autoritativno. Žao mi je đece koja se uvuku u to kolo, a ovi matori panjati neka rade sa sobom šta hoće, ako hoće. To bih sve permanentno uklanjala s ulica. Ne u zatvor.
    Kako brzo postanemo Hitleri kad nam odgovara

12. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    1,639
    Thanked in
    1,255 Posts

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

@Mylene meni je otac rekao bolje da budete i narkomani no političari ka da je reko i od goreg ima gore.

Eto takav mi je stav o političarima usadio.A svako ka što ovaj dr reče nek radi sebi što ga volja samo drugoga da ne ugrožava.Za razliku od ovih gorepomenutih.Govorio je činite što god vi drago sebi i trpite posljedice ali drugoga ne dirajte.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    1,375
    Thanked in
    873 Posts

I meni je rekao otac, ali Rafailo

16. The Following 3 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,713
    Thanks Thanks Received 
    3,865
    Thanked in
    2,307 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Trendovi su najjaci kod rekreativaca. Npr trenira se ozbiljno, trcanje, biciklo, teretana i onda raznosenje dva tri dana ozora, rejvovi, bojana, ketamin, pecurke mdma lsd. Pa opet najjaci trening pa za vikend kidanje od bijelog. Drogom protiv sporta, sportom protiv droge.

Ovakvih je najviše kod nas,i što je najgore i dalje misle da je kokiška zdrava,u suštini,većinu njih mi nije žao,jedino se čudim kako pojma nemaju da ni na netu potraže šta sve ta ovisnost vuče za sobom.
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Narkomani su inače to ne pomenuh što se zdravstva tiče zaštićeni ka bijeli međedi.Mislim na one teškaše ne na te rekreativce.One što su u stanju da razbijaju apoteke bolnice i tako.

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    1,375
    Thanked in
    873 Posts

Samo sto im zdravstvo nista ne treba. U zivotu nisam vidio to da niti prehladjuju, niti im je zima. Mogu da ne jedu, ne piju, dok god imaju fix

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Samo sto im zdravstvo nista ne treba. U zivotu nisam vidio to da niti prehladjuju, niti im je zima. Mogu da ne jedu, ne piju, dok god imaju fix
    Pa E tako je sve i nastalo u ww2 u toj mjeri savršen vojnik za blic krig a onda ga baci u jamu.Toliko o patriotizmu.I časti i služenju zemlji.To treba da stoji u udžbenike istorije.
    Što bi reka jedan dok Francuzi mirno spavaju nadrogirani Njemac od amfetamina ne zna ni za hranu.Jeftina roba.O metu da ne pričam.Koji je trenutno veliki problem u Češkoj.

Nego.

Da da njima pomoći u većini slučajeva nema moja poenta je bila da se dobar dio budžeta odvaja za blokatore.I u nastavku da je daleko efikasnije isti iako zvuči okrutno odvojiti na ozbiljnu edukaciju omladine.Te priče nemoj sine e ću te ubit od batina i slično su okači mačku o rep.Posebno u sredinama đe i socijalna prihvatljivost sve više ide ono nisi kul ako..Kad se samo sjetim nekog Engleza na kampu kad mu pričam o našoj srednjoj đe su se oni uvelike zajebavali u te godine sa ekstazijem.To što sam ja od stranaca čula na kampove što su sve činjeli u godine đe ja nisam znala ni što je to sad je došlo kod nas a edukacija truba.

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    1,375
    Thanked in
    873 Posts

Taman kao protiv zombija.
    Nema tih batina koje mogu pomoci. Ako sam ne donese odluku za lijecenje.
    Ima u srbiji program zove se zemlja zivih. Tu dovode one sa problemima zavisnosti od kockanja, droge, alkohola, igrica. Zive na selu sami beru drva, nalazu, spremaju hranu, drze stoku uz nadzor nekog crkvenog lica. Parafraziracu izjavu tog lica.
    'jedan narkoman nije samo problem svojoj porodici. On cesto bude problem citavom ulazu, pa i zgradi a nerijetko i kvartu. A vi svi ovdje skupljeni radite i ova kuca samo napreduje. Sto sve moze kad se zna red i hijerarhija'.
    Neko se izlijeci neko ne, to je individualno,ali se nauci dosta poslova koji valjaju za zivot. Kako sir napraviti, kako osegati, umijesiti hleb, izmusti kravu itd.
    Jos jedna i nteresantna stvar je sto tamo svako kad dodje ima svog 'andjela cuvara' kojeg mora da slusa i koji moze da ga kazni najbanalnijim zadacima tipa kopaj rupu po kisi, ili nosi kamenje pa kad ga poneses vrati ga. Koliko je ko kreativan. I taj lik je isto zavisnik. Kad dodje novi clan onda mozes ti njemu biti andjeo cuvar. Uglavnom, na kraju svakog dana svi sjednu za sto i direktno mogu da kazu jednu drugima sto im zamjeraju ako imaju nesto protiv. Mogu da se opravdaju, izvinu, ali nauci se direktno da se iznose problemi i iskazuju emocije.

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Znam jednog bio je strašan lik i faca u društvu onda otvorio jazz bar pa se ponio u kokain dok nije zaglibio žešće..da bi u tom trenutku otišao u manastir kao iskušenik.I taman se podigao na noge i to odlično se vratio u formu.Pa mu đavo nije dao mira i ode za Beograd da drži sa bratom neki restoran.A Beograd pun izazova i vratio se opet istoj priči.Posljednje što sam čula od drugova mu da nije nije dobro.
    Mislim žao mi je iskreno što takav momak učinje sebi ali ponavljam to je njegov izbor.Inače nije od onih koji je ugrožavao druge vazda džek u društvu no JBG.

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    1,375
    Thanked in
    873 Posts

E jbg ne ides u iskusenike zato ato imas problem.. upoznao sam prije momka sto je na Sv Goru otisao bio iz istog razloga, mislim da je varvar bio. Cuo sam da je malo izdrzao. A bas harizmatican lik, pun price i laf

24. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

OT strašan film.

26. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,895
    Thanks Thanks Received 
    3,501
    Thanked in
    1,570 Posts

Vrhunski bas.

Tu es mon hero.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    500
    Thanks Thanks Received 
    2,028
    Thanked in
    1,151 Posts

Samo jos fali da pocnete da se drogirate

29. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,107
    Thanks Thanks Received 
    8,391
    Thanked in
    4,128 Posts

Svi se mi drogiramo nečim, tako da smo svi davno počeli, ne stajemo

Thanks Thanks Given 
    24,081
    Thanks Thanks Received 
    9,932
    Thanked in
    7,431 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Samo jos fali da pocnete da se drogirate
    Što kaže extra svi se mi nečim drogiramo..a za ove narkotike dobro je prepoznat i simptome kad je neko nešto uzeo kokain recimo..ja sam recimo 100% sigurna da je jedan što vozi taxi bio urađen pa najbolje da ja znam kako s njim da se ponašam da ja sigurno dođem doma.Ili u saobraćaj kad ti izleti urađen samo gledaš da maksimalno iskuliraš.Ono hodam tiho i nosim psa sa sobom.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks