Kao što naziv govori, šibajte recepte i/ili od čega se sve sastoji vaš ZDRAV obrok. Koji obrok? Svaki obrok.
Hm...jedino da predješ u vegane Myki...
Zdrav obrok,evo recimo 1,pasulj,i salata ali salata bez ulja i sirćeta,pasulj solo,bez ikakvog mesa,pun proteina,zasiti,
Večera,dugo sam vremena uzimao za večeru neke kao zdrave namaze,i onaj humus,pa mi je dosadilo,sad baš ne gledam da li je to zdravo no šta mi dune...prije neku noć sam prvi put probao paštettu Rio Mare od lososa,ništa nije valjala.
Sad sam recimo smazao 4 zvrka pečena i jogurt Dodoni,nekome je to puno,ali ja imam taj luxuz da mogu i u 4 ujutru jest'.
Mnogo bitno u svim obrocima,što manje soli,što manje šećera,što manje bijelog brašna,ali bašminimalno,i rezultati se vide nakon par mjeseci.
...
Skoro 2 mjeseca jedem 90% vremena isti dorucak. Kao sladoled da doruckujem
3 kuvana jaja, a onda
300gr jogurta (dodoni kad Mojsije ne povuce sve zalihe)
200-250gr mix kupina malina jagoda ribizla brusnica borovnica. Kako sto ima domace, ili zaledjeno
Saka mix badem pistaci indijski
Red, dva najcrnje cokolade >85%
Dvije urme
Med ili sirup od agave ili urme.
Nakad ubacim u kombinaciju drugo voce, ali rijetko
Moze izbalansiraniji dorucak naravno ali me ovo cini srecnim![]()
A ovo je maca za cijeli dan a ne dorucak ljetnji
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Obzirom da trenutno jedem samo dvaput dnevno nije strasno. Kalorijski kao dva snikersa![]()
Slično i moj samo što ja jedem dosta voća prije obroka. Trešnje, jagode, lubenica, kajsije, smokve. Letnje voće aaaaŕaa.
3 jaja su ništa, mada sam prešao na rovita.
Ili pržena sa avokadom
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
3 jes malo ali dodam uz rucak jos 3,4 jaja i voce poslije toga da zasladim
Vikendom rovita, posirana, kajgana, przena, spanac, shitake, sampinjoni, sto se nadje
Ovo mi je postalo banja da jedem:
40min u rernu samo so biber, izmeci se viljuskom, mocarela preko ili burata, junece mljeveno preko, paradajz crmnicki luk paprika(bolje ljuta) opet preko malo limete ili limuna i na kraj avokado. Prije toga neki potaz, corba. Nije aranzirano, nemam kad
![]()
Zasto jedete toliko voca za dorucak? Šecer na šte srca level pro maxvoce je najbolje izmedju obroka.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A makse Mojsije ne kenjaj![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne no ozbiljno
Zasitis se da ne mozes nesto konkretno pojesti
Tako djeca jedu
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ma zezam se.
Znam na šta misliš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mojsije, za 2 obroka dnevno ne moze postojati izmedju inace bi bio treci
Kad sam imao 5,6obroka bilo je tako. A berries nemaju secera djavo popio. Jedino ovaj med i urme, ali to daje touch za kisjelo slatku kombinaciju. Voce poslije rucka kao desert. Dorucak oko 11, rucak oko 17-18 i to je to.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks