Meni je ovo izgledalo kao da cjela lopta izasla van igraslista.. svasta
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Valja nije,no nije ni bitno,odličan fudbal svakako.
...
Za sad Korea, Japan, Mexico, Kolumbija, Maroko... Naravno i bivse Sfrj po defaultu... Pa dok poispadaju samo prvestvo ce otkrivati neke nove favorite
Maroko igra jako dobar fudbal,sa par zvijezda starijih,imaju i klince koji su odlični,teško će sa njima bilo koja ekipa.
...
Ekvadore, mislis li davati taj drugi gol Ekvadore?
Tako je EkvadorE
Zeznuse bosance, mogli su sa amerikom sa njemackom ne mogu
Kad mi neko kaze da je nojer i dalje svetska klasa tesko mi je
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Bosanci su tu na srecu zbog ovog sistema gdje maltene najbolji od najgorih takodje prolaze, Ekvador je zasluzio. Mada milo mi je da su oboje
Odlično je ovo prvenstvo,sve u svemu...
Samo da hoce ko mać kumare i ovu što lovi signal,platio bih!
...
Nešto nešto dame tu mano, nešto nešto venga con migo i sonidos magicos... od kad je ne čuh.
Šteta bi bila da nisu prošli dalje, odlična je ovo ekipa. Sad, je li Njemačka išla 100% ili jednostavno nije baš toliko dobra pa je poraz neđe i normalan, to je nebitno.
Nije isla 100 ali nije ni bila neozbiljna. Dopisite broj sami, ja cu 77![]()
Sad mi nastupa ekipa koju najviše volim,ali sumnjam da ce ovog puta ići daleko,dobro bi bilo da se varam,ali...
No svakako navijamo za...bzvz mi je da ih zovem Nizozemska,radi toga regiona no lijepo HOLANDIJA!
...
Oranje![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Volio bih da vam Tunis to Oranje oplete ali je vrlo malo vjerovatno![]()
Kako je krenulo, dobro je ako ne dobiju duplu petardu
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A dobro, realno.. Svejedno bi mi bilo milo. Mozda Kolumbija ili neko drugi put![]()
Škoti klize u provaliju sa svakom odigranom utakmicom svih ostalih grupa. Ko bi rekao da 3 boda neće biti dovoljna za dalje? Teška im je bila grupa, ali jesam očekivao mnogo više, i eto ispašće da zbog toga što nisu mogli da napenale Haiti 3-4 razlike idu kući.
Japan nakon super odigrane grupne faze, remija sa Holandijom i drugog mjesta za nagradu ima... Brazil. Holandija se isto nije usrećila sa Marokom, odmah ćemo imati jaku reprezentaciju koja izlijeće sa turnira.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks