Za @Mylene vi rekla vidiš onu tamo ona je baš posebna..kladim se i da knjigu voli da pročita u kafanu..voli kafu i voli martini odnesi joj oboje ali pazi na tajmnig vidi kamo se osjeća i nađi joj mjesto da se izoluje od svega.
A vidiš onog...vidiš onog ono ti je @starwalker on voli dobar espreso i Bira Moretti i voli baš da je sam za sto sa sobom on ti je individualac veliki.Nađi pravi sto za njega.A ako dođe @tigrovo_oko pošalji joj na moj račun flašu najboljeg bijelog vina.
Eto.
Ne znam.Koja je ovo tema.
# aquarius
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja bih ti ulijetao rano u zoru ka pijetao, i sa gitarom svašta zanovijetao <3
Svaki dan je dobar za upiranje.
Tema je budući lokal Aquarius u NK, okupljalište ekscentrika i druge neurodivergent ekipe koja traži smisao dok filozofira o smrti, estetici i Univerzumu.. začinjeno indie/alt rokčinom, ultra prigušenim svjetlima i enterijerom 50ih.
No bullshit policy uključuje minimaliatičku kartu pića, konobare/terapeute bez uniforme koji služe opijate na tacnama i sjede s gostima.
Vikendi su rezervisani za vantjelesna iskustva. Ulaz, teže no u berlinski Barghain.
Last edited by starwalker; 25-06-26 at 20:54.
The more things change, the more they stay the same.
Dotaknuti, veli, od Univerzuma!
@starwalker.. ti si duša.
Mene ubi ovaj vazdušni pritisak, ali ne dam se![]()
"I shut my mouth and hold the light"
nothing comes from violence and nothing ever could
Naravno @Mylene da smo posebni.Ne postoji identičan ni otisak prsta a tek "šifra" oka identična.
A kako je onda tek ljudska duša svakog ponaosob...posebna.I što bi i sa kim bili kompa to...bitno je da smo u vezi sa Kosmosom.Ne leži ključ u drugom čovjeku ključ leži u nama.Svi drugi ljudi su u našem životu "prolaznici".Ja to tako gledam.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:43.
Svi smo mi walkeri. Neki mladi, neki srednji, a neki stari walkeri...
Nadam se da mi @starwalker nećeš zamjeriti ali nešto najljepše što mi je neko rekao a to si ti ključ je u tebi.
Mislim javno i da ti zahvalim.Škorpijice.
Što ima ko kome da zamjeri, kad ne treba uzimati ništa ličnoMa, najbitnije je da budemo dobri jedni prema drugima, jer se ne isplati biti loš. Naročito u današnje vrijeme. Svi mogu da eksplodiraju, kad im se zapali fitilj
A u krevetu i ratu je, veli, eksplozija dozvoljena.
Kako god rogatj znakovi mi baš ne idu.Id njih treba da bježim u široke lukove.
https://youtube.com/shorts/LxxuC8mLZ...mN3cbVYhEOTuDn
Povlačim riječ ahahah a nije mi prvi put.
Moja majka (bik) je najdivnije biće na planeti j dobro je što smo tako suprotne u svemu.Veli, jesi to opet počela intezivno da koristiš bezobrazne riječi.Hahahha Reko jesam jesam što da se čini.Obožavam što nam je odnos tako opušten sad pa se vidi savršen "sukob" Vodolije i Bika.
@tigrovo_oko
Da iskopam nešto ahaha pakao podznak Djevice mi je krivac što volim po arhivi da kopam.Star meni ovo nije relevantno iskreno.Izluđela bi od ljubačstih i bilo koje zidova.Možda eventualno da se kapne jedva da se nazire zelena boja.I to u spavaću isključivo sobu.Ne znam možda ta Djevica progovara iz mene haha.Ako bi Vodoliju pustila a jesam sto puta sa klincima ono šarajte po zidovima radite što oćete okrečit će se svakako..van dej.Slatko je to.Svašta sam ih puštala i kad im dođe baba znali su da mi priđu sa ajmo da radimo to i to neki nestašluk da baba ne vidi.Neki mi je smor danas pa mi slatko da kopam po arhivi ove meni zabavne teme.
Last edited by Bluemoon; Today at 13:55.
@Mylene ne vidi se ili meni ne učitava.
Možda si nešto zabrljala u postavci.
#djevica
Koga briga enivej.
#vodolija
Ahahah
Virgo: Cool.
Aquarius: What? (sa sve NHM-ovim mačkom)
Pretpostavljam da te drugi ne zanimaju :P
Šalu na stranu, meni se vidi šta je okačeno...
Meni ne.
#virgo
Ajde jadna koga boli uvo kako ko reaguje kad mu se neko ne sviđa.Sviđanje je ionako kategorija đe može neko ko ti se sviđa da ti se više ne sviđa i obratno.
#aquarius
A sliku ti postavlja Virgo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Evo bez sličice:
Aries: "Pfft, I never liked you anyways either." They will immediately mirror the hostility and refuse to waste time or energy being fake.
Taurus: "Okay...?" Often unbothered, they will process the statement with confusion or just ignore the person entirely, as they see things in black and white.
Gemini: "Lovely." Known for their wit, they usually brush it off with a sarcastic, unapologetic retort.
Cancer: "I don't like me either." Often taking things as a personal rejection, they will instinctively internalize the negative feelings.
Leo: "Aw, you're in denial, how cute." Confident and unfazed, they often view the hater as someone who is secretly a fan.
Virgo: "Cool." They hit back with calm, icy indifference to show they are completely unbothered.
Libra: "Fans." They will brush it off like celebrity behavior, treating the hate as amusing and unwarranted attention.
Scorpio: "Get in line, lmao." They are not easily intimidated by rejection and will laugh off the negativity.
Sagittarius: "Wow, rude." They will be quick to call out the disrespect and usually refuse to tolerate the bad attitude.
Capricorn: "And that affects me how...?" They will hit back with brutal logic, demanding to know why anyone's opinion should matter to them.
Aquarius: "What?" They will simply be confused by the sudden drama, often tuning out the person's negativity entirely.
Pisces: "Hahaha, okay I guess." They will nervously or playfully laugh it off, using humor to deflect the awkwardness.
...da ispoštujem, iako te, realno, ne zanima ;D
Pa neka dodju
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks