E sva sreća pa je moj auto u Nikšiću.A tek što bi mi bilo zbog glupog šibera.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Uf tu ne pomazu one keramicke zastite, folije od 2000e?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E sva sreća pa je moj auto u Nikšiću.A tek što bi mi bilo zbog glupog šibera.
Kako me nerviraju muškarci koji tako ukrste vam se pogledi a on fiksira li fiksira JBT jedan seljober (u duši) da me ispizdio da sam rekla ono čuveno šta je bilo što ti nije jasno.Ači, veli sve je jasno.
A mogao bi me zgromit.![]()
@Tica ovoga u Srbiji nema ovako nešto aaaaa već sam se iznervirala.
Dobro ti je i reka, sve jasno
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
dvoje su se tako smuvali
A jesu se kresnuli?
kresnula varnica
Jel hladno varenje?
Kako sam jak. Isamaraoo sam ovaj dzak samo tako, a dzak tvrd, mnogi bi saku slomili ali ja mu dobru seriju odradih. Ne daj boze nekoga u glavu da strefim, maxe. Ali zato se rade sklekovi na prstima i NA NADLAKTICU. Ajmo Bosna
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uzimaš li kakvu hemiju, neki napad snage te spopao![]()
Jes na video bim je Bosna Katar ne bi inače ni znala.Viđeh Vasilja.
@coldplay jes hormoni JBG.
Nego...jel uživaš bar kad podjebavaš da ne ode u prazno?Duhovitost u promašaj.Bar neki ono osjećaj uuuuuuu.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:08.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jaje @Tripleta jaje ti je najjači protein.
Je l ovo opet neki romski praznik na konycku
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja mislim da je red da sudija bude djevojka koja takodje aktivno trenira
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
I ja,da imamo još veću motivaciju,samo da vidimo hoće li sinko,ili se sad preračunava![]()
...
Mislis na sklekove? Ne mogu preko 37 ali pravihTi si u treningu godinama, ja tek 7-8 mjeseci i ne opterecujem se treningom, ni ishranom
Ne takmicim se svakako, ja sam rekreativac. Ali spadam u mali broj ljudi u svijetu jer iz bendza dizem 100kg jednom, a iz cucnja mogu 100-110 isto jednom. U teretani su ove kilaze smijesne, ali u svijetu nisu jer su ljudi generalno nesposobni
Last edited by Tripleta; Yesterday at 21:59.
Na sklekove,zgibove,trbušne,čučnjeve,šta god ti padne napamet...
Ja sam u light treningu odavno,samo održavanje,a ti si skoro duplo mladji....pa izjasni se,oli ili nećeš?
A naravno da te podržavam da je svaki trening pa i najslabijeg intenziteta,bolji nego nikakav trenng.
Last edited by AL no1; Yesterday at 22:02.
...
Necu, jaci si. Kako se trigorovao brat iako nidje nije pomenut
A vidis li da ti cuvam pare jer sa 64 godine (ako imas kao moj tata) nema sanse da dizes na mrtvo dizanje 120kg ili benc 100kg, ili cucanj 110.Opustite se gospodine, nidje vas nisam pomenuo, opet se pronalazite dje ne treba
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks