Zašto sam ja mislio da na invalidninu potpis i pečat udaraju oni sa hipokratovom zakletvom a ne političari?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Zašto sam ja mislio da na invalidninu potpis i pečat udaraju oni sa hipokratovom zakletvom a ne političari?
Last edited by joni; Today at 07:52.
Isti oni što otvore bolovanje zaposlenom za kafu i bajadere?
Mislim sistem nam je čitav usran od glave do pete, neko mora da povuče samo pitanje je ko i kad...
Ču, digli im sa 2e na 3e i još se bune.
Sto si bolji to je narod gori. 50% i ne valja
Pomozi sirotu na svoju sramotu.
Ja ne znam sprda li se ovaj covjek
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...kom-parlamentu
Oce li to Otkaz da dobije ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Procitao sam to. Kapiram i da su mislili uzecemo pare pa ako bude trebalo kupicemo do 51 zbog prava prece kupovine. Ali ne kapiram da su naivni da misle da ce to tako lako ici
Dobar pokusaj, ali promasio si loptu. Plus ti matematika nije jaca strana jer po ovom tvom ostade im 30 eura za dzeparac u vrijeme DPSa a sad kod osvjezenih ostaje 0. Morace Tarik jace sa upre sa tabelama. Neka doda i koju boju pride da bude ubjedljivije.
Inace famozna 2 eura se odnose na bioloski minimum. Niko nije rekao da je to dostojno i dovoljno za normalan zivot. Da ste ikad ista procitali, skapirali bi da se takva istrazivanja rade svudje u svijet i niko ih ne zloupotrebljava u politicke svrhe osim retarda kod nas.
Nego da nam Zdenkica napuni jos jedan rezevoar ove nedjelje, koga briga za penzose. Cus.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Umoran sam od svega sto znam
Kad spomenu biološki minimum, ja sam oz biologije učio još u osnovnoj da čovjek može do 7 dana bez vode i do 40 bez hrane,tako da ispade to DPS tumačenje galantno iz ugla države a u korist penzionera.
To što je narod tada to doživljavao kao bahatost istih onih kojima je bilo na raspolaganju 200-300€ dnevno je problem naroda a ne Verice Maraš ili danas Đuke iz EPCG.
Biologija je decidna, zar ne hercules? I ođe i u cijelom svijetu biologija je ista
Last edited by joni; Today at 10:25.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...aznom-presudom
Da prevedem: ne postoji politicki profitabilni osnov da dobiju podrskuOn je dodao da "nakon što je postala pravosnažna presuda kojom su pojedini članovi Savjeta RTCG osuđeni zbog zloupotrebe službenog položaja, smatramo da ne postoji ni pravni, ni moralni, ni institucionalni osnov da dobiju podršku za obavljanje tako odgovorne javne funkcije".
Dps 2 euro dnevno bioloski minimum...
Novi : 3 eura po obroku tj 4.5 eura rucak radovce ketering i ostane jos toliko
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Što bi za ono Zdenkino gorivo, isparilo a ?
Pojela infl.
...
Zdenka, Nedovićka, ona iz snpa te je stalno miješam sa Nedovićkom - one su dokaz da veći broj žena u parlamentu i na rukovodećim pozicijama ne znači ama baš ništa. Kompetentnost je stvar ličnosti pojedinca, a ne pola. Isto važi i za retardiranost. Navedene kreketuše ovoga drugog imaju u izobilju, prvoga ni u naznakama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Majku i monstatu i svima, stalno skace porez na nepokretnost https://novski.me/gp-idemooo-podizan...ndard-gradana/
Moram provjerit, nama za komplet imanje 140eur vise nego prosle godine. Sad cu da iskopam papire da vidim. Pakao.
Edit:
2023. 360eur
2024. 420eur
2025. 480eur
2026. 570eur
Pa jbt zivot
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; Today at 12:59.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 19 users browsing this thread. (1 members and 18 guests)
Bookmarks