Preporuka za kinesku listu, može inbox. Hvala
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
jel moze neka preporuka za iptv dje je slika bas ono dobra. Koristim sad trenutno sto sam uzeo od nekog momka al nisam zadovoljan kvalitetom slike...
Ima li ko da preporuci nekog pouzdanog za IPTV ?
Evo ti momak sa foruma Networkmaster![]()
...
Hoću da batalim Telemah. Optika T-com i IPTV su mi u mislima.Jel ok combo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam bio zadovoljan Telemach kablovskom ali internet je znao da mi šteka, ping je bio visok posebno u večernjim časovima, to nisu mogli da mi riješe i gospodski su prihvatili raskid ugovora bez zakeranja. S druge strane, sličan problem sam imao sa ciganima iz mtela, više problema, prepucavanja i nema šanse da su htjeli prihvatiti raskid bez penala. Još sam 8 godina skoro bez ugovora plaćao stari mtell all paket skoro 60 EUR bez ikakve potrebe (stranci bili u toj kući pa čekirali sve pakete skoro), lijepo se vidi na moje ime da je taj paket i džaba, cigani pa cigani i to oni s dna kace. Kod njih nikad ništa više pa da ću plaćat skuplje vazda kod konkurencije. Sad sam na Telekom, fercera sve kako treba.
Last edited by BiTrAtE; 22-06-26 at 09:38.
Ja sam uzeo One kućni internet, zajedno sa mobilnim paketom plaćam 30e. I preko njega gledam IPTV. Više ne zavisim od radova i kidanja kablova. Evo 3 mjeseca radi odlično..i pritom se pozdravio sa m:telom..![]()
Sent from my SM-S942U1 using Tapatalk
Ovo su moji podaci od juče, mjereno pred agentom Telemacha. Veli uu dobar ti je internet. Tačno me strah da ću se za***at ako pređem na Telemach
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Ako prelazis s mtela neces bolji su od njih
A telekom je number 1 od svih njih generalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Malo sam imao više vremena, nažalost, nego obično pa sam se igrao iptv ponudom.
Na redditu sam našao sajt zusott.com i ima odličnu iptv ponudu za skromne novce.
Strong 8k lista kosta 4$ za mjesec, moze preko Skrilla, a imaju masu kanala 4k za SP. Isplati se, pa eto preporuka![]()
Koliko je ovo stabilno? I da mi ga dzabe daju a da prekida kad god je neka utakmica, ne vrijedi nista
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Odgledao sam pet sest utakmica na fox 4k nije nijednom ni trznulo. Ne bih preporučio da nije tako. I da baciš 3,50 eura nista strasno
Vecina iptv prodavaca sirom planete vuče se sa strong 8k. Privatni serveri su ekstremno rijetki.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks