Originally Posted by
AdO_pG
Gledam ovih dana snimke po instagramu dje dRps proslavlja 35 godina i to se diče. Ima tu i dobrih i poštenih ljudi,znam.
Ali šta se proslavlja?
Najveći šljam u istoriji crne gore,devedesetih godina nacionalisticka retorika koja je osramotila crnu goru,a posle toga kriminalno-lopovska banda nastavlja sa pustošenjem države uz brojna nerasvijetljena ubistva.
Mogao bih još mnogo toga reci,ali bih se nadovezao na ovo od juče.
DeEnpeOvcima ne smeta,kako reče neki mitrovic(Dnp)sto i dalje nosi ožiljke od pendreka da sa tim istim depeesom(doduše dosta izmijenjenim i mnogo manje umrljanim ljudima) izglasavaju Perića(drag mi je,razmišljao sam ga i glasati,ne mislim da će biti loš,čak naprotiv) za predsjednika skupstine.
Izgleda im je Mujovic kojeg mnogi hvale trn u oku i da ih manje zuljaju ožiljci od pendreka i progoni i torture,pa možete zamislit koliko ih zulja sada već bivši treći ešalon depeesa kako ih nazivaju.
Ma čuš,vi ćete nama da vodite grad pored prvaka dRpsa,još za ovaj jubilej 35 godina od osnivanja.
Pa neka vi je sa srecom u oba doma pipune i vi “časni” deenpeovci,vraćete polako depees na mala vrata,ne bi me čudilo da naprave s njima koaliciju na parlamentarne iduce godine,ali bas uopšte.
P.s Slogan za parlamentarne izbore koalicija dnp-dps- Ne damo Sveta Marovica
Ko to hvali Mujovića? Poenta je da su pes i demokrate ispaljene u namjeri da uvedu prinudnu upravu i da vlada upravlja Glavnim gradom. Evo već nekoliko izbornih ciklusa osvježivači nisu u stanju da naprave stabilnu gradsku upravu i da počnu da rade nešto. Nije normalno da se hvale rekordnim budžetima, a onda da nisu u stanju da realiziju ni petinu toga.
A kako vrijeme prolazi, političari su nam sve retardiraniji i nesposobniji.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bookmarks