Nisam ispratio je li opravdano jer sam bio posred razgovora ali ne sumnjam da bi...
Ponavljali bi penal posranim englezima dok ga ne daju
Nisam ispratio je li opravdano jer sam bio posred razgovora ali ne sumnjam da bi...
Ja bih rekao da je Livaković desnom kopačkom(petom) bio na kreču. Ispravite me ako griješim da je to dovoljno da je golmanova pozicija regularna
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Loša je ona prva slika koju su prikazali, kadar slikan ko zna odakle sa ovog ogromnog čudovišta od stadiona. Ima druga slika iza gola i krupni je plan, malo je van linije, ali ipak van. Fora je što je i Gvardiol uletio u šesnaesterac ranije i očistio loptu zbog čega bi svakako morao da ponovi penal. Kane je isto odmah uzeo da kuka sudiji poslije promašaja, vidio je da je Livaković izletio, mislio sam da je ipak malo veći džentlmen - a on em start-stop izvođenje, em odmah plače sudiji. Svakako glup penal Modrića, vrlo naivno napravljen.
edit: op, lijepa akcija i strašan gol.
Last edited by To Madeira; Yesterday at 21:36.
Kakav gol za Hrvate, top
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Lijep gol ali ne znam ljudi, ovi golmani vise nista ne brane. Pa ovo je lose postavljen golman nit mu je daleko bilo u cose. Ovo mora da se brani ko zivi od fudbala
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Da nije lopta opet "manita" kao prije koje prvenstvo?
Da nije hrvatsku 22 gurnuo ovaj s ledja moguce da bi izbacio loptu
Prelijepa akcija
Ubjeđivali su me da je Southgate problem i da limitira igrače...
Tuchel tvrdoglavo i svjesno odabrao defanzivno i atletski orjentisan tim, cilj da se igra na rezultat i prekide i Kaneovu magiju - i primaju ovakva dva gola đe im se Hrvatska sprda sa odbranom. Nego samo je prva utakmica, pa da ne žurimo, ali bar sad sigurno nije Southgate kriv.
Idemo komsije, gazi do 3 boda![]()
Bogami Bellingham lijepo
Uzasna odbrana kockastih
Решето.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U svakom slucaju Englezi u drugom dosta bolji
Hrvati ostarali, englezi mogu daleko
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
samo da ponovim - tim sastavljen od 11 kaneova bi izgubio jednu utakmicu u 3 sezone.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Šest igrača u prvoj postavi "under 26".
Glavni problem Hrvatske je ovo sa tri pozadi , Dalić je jednom to probao , priznao da je bilo loše i da više neće eksperimentisati sa tom formacijom.
A onda ipak poslušao javnost i poveo ekipu selektovanu za igru sa tri pozadi.
U pripremnim utakmicama to je izgledalo loše , a evo i noćas.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nisam gledao ali milo mi je da ih naguziše braća Englezi.
Svaka ekipa koja igra sa 3 stopera zasluzuje sve najgore. Nije mi jasno kako mu Modric nije sugerisao da se ne sprda s tim jer je vidio kako ni na sta ne lici pod Alegrijem. Najbolje rezultate su postigli sa 2 stopera, ovo je sprdnja sto izvode s tom nakaradnom formacijom jer su limitirani na krilima, pa pokusavaju da je zamaskiraju ofanzivnim bekovima
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks