Većina komentatora sa RTCG su potpuno okej za emisije u studiju, prije i posle meča, razgovore sa gostima itd. Ali za lajv prenos utakmice, koja katastrofa... Nevjerovatno da tolike godine imamo iste komentatore, niko novi da dođe, mlađi.
Mali upad a na konto ovih novih pravila 05:09 lopta izlazi u aut (za kabo verde) u 05:22 je u rukama izvođača u 05:40 je izveden aut. Sudija odbrojavao
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jamal na klupu? Stae zglavom treneru
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Mjesec dana nije igrao jer se oporavlja od povrede, dobro je što je uopšte i u sastavu. Ako sve bude išlo glatko, ne bi smio ni da igra u mečevima grupne faze.
Nego, pauza za navodnjavanje, a igra se na stadionu Falconsa koji je u stvari dvorana koja je potpuno zatvorena i pokrivena i pod jakom klimatizacijom. Pas mater nezasitu sa reklamama.
Sta radi ovaj Gavi u prvom timu nije mi jasno..
ne znam da li su od kad pratim fudbal 4 gora igrača bila u startnih 11 za brazil na wc - ibanez, douglas santos, bruno guimares & thiago. znači teški otpad, brazil za nekog favorita pominju samo jer su jel te brazil i jer je carlo tu. thiago nema 1% fudbalskog u sebi, na niske je grane spao braziliski fudbal kad im je on startni napadač.
de la fuente na wc povede najboljeg golmana španske i engleske lige (oba legitimno top 5 na svojoj poziciji u evropi) i njemu brani unai simonjoš gore je ovo što ferran torres igra u startnih 11.
plasman španije i bilo kakva nada za nešto na ovom šampionatu zavise samo i isključivo od najboljeg igrača svijeta. onoga te je rodjen na jedan od dva najvažnija datuma u istorije Crne Gore
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni se cini da se broj zvijezda smanjio za 80% u odnosu na prije 20-30 godina...
Nekad je saudijska arabija imala svoju zvijezdu, iran, senegal vise njih... da ne pricamo ove jace repstacije imali su po 5-10 superzvijezda lagano.
Sad igraju neki prosjecni koljaci...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
danas nema zvijezda jer svi znamo sve igrace otkad napune 12 godina, pa nam je 18-godisnji yamal meh.
s druge strane, ko je gledao, mogao je da vidi sinoc diomandea koji je sabio kao niko u dosadasnjem dijelu prvenstva. igra za leipzig, nivo jay-jaya okoche iz 94-e, koji je tad igrao za eintracht frankfurt. ko bi umio da prepozna diomandea medju 26 CIVljana? kad predje za 15 dana u liverpool za 120 miliona saznace svi ko je. nego nema vjetrovica da nas kljuka pregledom bundes lige koji gledamo jer nemamo sto drugo da radimo.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
I njega i Gavija i Fabiana Ruiza je slobodno mogao već na poluvrijeme da zamijeni, a posebno Oyarzabala. Merino ušao i nije igrao špica, je li čovjek gledao što je radio Arteta kad ga je izmislio kao napadača? Kasnio je sve izmjene, nemoguće da je gledao i čekao do polovine drugog poluvremena.
brazil nije imao propisnog spica od ronalda. osim ako neko ne racuna bobbyja kao devetku.
Luis fabiano. No ga nisu ni pustali puno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sofro najbolji na svijet
Momak po pola meca ne gleda ljudi
Znaci mlati na nevidjeno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni je ovo jedna od najboljih utakmica do sada...
Nevjerovatno kako prosečne ekipe prave utakmicu. (dobro Belgija nije prosjek ali ipak jeste).
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vraćam 3 x snimak kraja,i mislim da je u pravu igrač S.Arabije da su oštećeni itekako jer bi bio sam ispred golmana.
...
a gledali smo i da lopta zavrsi u mrezi pola sekunde nakon sto sudija krene da svira kraj... isteklo, jbg.
sjajna minijatura granta holta, pardon, chrisa wooda kod gola novog zelanda.
nista protiv duplog osvajaca lige sampiona i friskog polufinaliste lige evrope, ali volio bih da chris wood predje u neki jaci klub i igra poznog sexy nanda llorentea. doajenskih 60 minuta, da vidimo ima li u nogama jos 15-ak minuta dobre igre, zasluzio je da se upise.
Nisam rekao da nema zvijezda, nego da se njihov br znacajno smanjio.
Jamal je vjerovatno najveca zvijezda trenutno.
Uzmimo primjer italije, vjerovatno najdrasticniji primjer. Italija prije 20-30 godina i ovo danas, banana klasicna.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Goran Radević se baš dobro pripremi za mečeve. Baš me pozitivno iznenadi kad zna neke stvari koje nije neophodno da zna. Valjda je takav i za rukomet jer mi je jedan bivši rukometaš rekao da je 1/1 što se tiče stručnosti.
Nema šansi da ću gledati Arenu ako baš nemam drugu opciju.
Dick Laurent is dead!
Kakva je Francuska - tout le colors!
Polinezija gospodo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks