autoritet je kad izbacis muza iz kuce da sredis istu, pa te on posle nekog vremena pita: je li gotovo, a ti mu kazes: mozes da se vratis kuci.
nothing comes from violence and nothing ever could
tako je, go with flow dje je sve po tvom
I ovakve ljepote zabranise po primorju da setaju... svudje zabrane za kupace... no obuci se pa setaj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakva mačka od konobara, majko mila ništa mi više ne uljepša dan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Danas sam pola dana brao tresnje... valjda evocirah uspomene iz djetinjstva, ne znam, ali bas sam se fino proveo![]()
Ja danas cistio garazu, pa kosio oko kuce, bacio travu u smece i sve to po najvecem zaropeku, nije mi dobro bilo. Brz majice da dobijem malo boje. Nisam se mogao oporavit do 19h.Htio i auto da ocistim ali nisam imao snage
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripujem se da ovu svraku neko navija svako jutro u isto vrijeme
Kod mene pijevci izjutra i onda hor raznih tica..(od 5 ujutru)
@NetworkMaster kakve sam pjetliće vidjela perjanici
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Kod mene armiraci prvi...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Kupujemo staro gvožđe, akumulatore, sve staro kupujemo....
Umjesto cvrkuta ptica...
@Bluemoon ima jedna rasa kokota kosovski ili sandzacki pjevač on moze 90 sekundi da pjeva ... sto duze pjeva skuplji je... tacno cu ga kupit i u D-mol upisat kod Danijela
E životinje su super pri ljudima. Jutros u 6h, prelijep dan počeo, izlazim i ispred kuće, ali bukvalno ispred kapije i uz ogradu neko (pizda koja ne pita smije li to da čini no u gluvo doba noći dođe i farba) ofarbao znak strelice i to tako debelo i veliko da mi je digao pritisak na 200 u sekundi. Pa ebem mu miša, elementarno je da me pitaš možeš li i smeta li mi, pa da se dogovorimo za neko vizuelno ljepše rješenje. Odradih trening da se smirim, kupih 6 litara razređivača i sve mu to izbrisah. Ostavila sam mu i poruku da svi vide što mu mislim, a kako me još drži to da bi mu mogla obije ruke polomiti, strah me kafu da popijem danas. Nevjerovatno.
"I shut my mouth and hold the light"
Taj taj ...)))
Cojek smrsa, odma pitanja da nijesi sto bolestan
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Veli mi prošle nedelje, jedan - smršao sam 40kg ogroman sam bio... Reko svaka čast, a izvini smijem li pitati šta je bio razlog da kreneš, jesi bio što bolestan ili onako? A on mi čini mrtav ladan - razveo sam se!
ahahahaha e reko sav grijeh na nju ako je dobro kuvalaa on veli, e kamo sreće no sam glovo po 3 x dnevno zvao
![]()
lol isto tako zene procvjetaju posle nekih muskaraca
ahahaha e sami birali sami pali sami ustali ali isto treba posle malo i birati što pričaš o ex-erima okolo, bumerang je to
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks