Nema što da uklonim…
Ja da nisam zadovoljan uslugom isto bih napisao svoje iskustvo…
Moj lajk je najviše zbog kraja posta, inače sam kolegi editovao taj dio jer je to sramota napisati ali ajde…
Dobro. Tvoj model ok, moj nije. Ti vidis kako vidis, js vidim kako vidim. Moja cura u tom renu je vidjela oco sto ja vidim a vozila je moja kola. Ne pricam o "tripovima"., pricam o astigmatizmu stakla koje vidi moja pokojna baba
A ja uđoh "slučajno" da pitam kakvi su ovi za Turbine.
Sve je inače kristalno jasno ka plekskglas.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja nisam dosao da za "dinar" kupim njesra. Dosao sam da platim ako treba doxa da dobijem staklo. Prodajes satove , aj slomi jedan i da ti stave oco o cemu ja pricam
Last edited by zubizaretta; Today at 00:08.
Ne prodajem inače nego čistim dio kolekcije![]()
Ne bavim se time, ali razumijem što hoćeš da kažeš.
Kad bi tako nešto se desilo vjerovatno ne bih platio.
I tražio bih novo, kvalitetno.
Cisti ali ako slomis javi Ljaju da ti stavi kesu umjesto safira onda![]()
Mene interesuje jedna stvar, sa obzirom da i ja imam astigmatizam, kako to da se to primjeti na jednu sofersajbnu a na neku drugu ne? Zaista ozbiljno pitam jer ne kapiram na sta se tacno zubizareta zali
Ne znam.ovo sto sam vec vodio
Last edited by zubizaretta; Today at 01:47.
Ma krivi ti se slika po coskovima i po dnu soferke imao, nemao dipotriju... nije "malo".... Gledas npr isprekidane ili pune linije le i one su pokvareno krive. Coskovi pod 70 ili ne znam koliko stepeni kad si npr na 30 m od putikaza gdje je petrovac gdne je bar to je jednostavno krivo pa krivo . Mozda zakucih ultra lose staklo neka bude do mene... bole me, nasao sam drugo koje funkcionise....
Dakle o na piukotinica kpja ne bila na org staklu je p**** dim za ovo. Nego kod nas me postoji sistem sto valja, sto ne valja.. Bitno da nije kvrcnuto.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks