Savo rade menjace kako znamo,a elektronika tj procesor menjaca TCM aka mehatronik rade firme po srbiji i sire...
Imas fino Amera ili Samira u UL, odgovoran i full strucni i jedan i drugi...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Savo rade menjace kako znamo,a elektronika tj procesor menjaca TCM aka mehatronik rade firme po srbiji i sire...
Ja koliko znam svi salju za srbiju tj vojvodinu ove menjace... kao turbine u prijepolje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Savo ima drugih muka. A je li doktor za mjenjac jeste.
Ima kazu i onaj Rus u Hn. Dosta se ljudi hvali na njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li neko zna gde se nalazi čuveni Radovan Delić automehaničar i da li još uvijek radi?
Imam broj telefona 067 570 720, ali se ne javlja.
Hvala!
Da li neko zna nekog elektricara koji poporavlja otvaranje / zatvaranje gepeka. Imam opel tigru twintop i stao mi napola otvoren. Njima se i krov otvara na dugme sad nece ni on. Brava se cuje da radi.
Dje u PG zamijeniti sofersajbnu ? Sto ima u ponudi, ako je ko skoro imao nepriliku?
Glass servis
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju sve samo traži šta želiš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Radi li ko od njih kalibraciju kamera nakon zamjene?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Radi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni su oni u donju goricu na preporuke tad sa foruma od nekog stavili xyz. Ne htjedoh Kinesku no su samo xyz imali ali rekose tu nema greske na njihovu rijec....
Dioptrija na pozicijama gdje staklo nije ravno i to sa astigmatizmom. Jaka im rijec. Nista mi ne primjecujemo im je opaska na ovo po postavljanju... Odlicna firma za izvodit psa na veliku nuzdu svaki dan tamo![]()
Meni je NordGlass i nema greške evo 5-6 godina… senzor za kišu takodje radi ok.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks