Nema što da uklonim…
Ja da nisam zadovoljan uslugom isto bih napisao svoje iskustvo…
Moj lajk je najviše zbog kraja posta, inače sam kolegi editovao taj dio jer je to sramota napisati ali ajde…
Dobro. Tvoj model ok, moj nije. Ti vidis kako vidis, js vidim kako vidim. Moja cura u tom renu je vidjela oco sto ja vidim a vozila je moja kola. Ne pricam o "tripovima"., pricam o astigmatizmu stakla koje vidi moja pokojna baba
A ja uđoh "slučajno" da pitam kakvi su ovi za Turbine.
Sve je inače kristalno jasno ka plekskglas.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ja nisam dosao da za "dinar" kupim njesra. Dosao sam da platim ako treba doxa da dobijem staklo. Prodajes satove , aj slomi jedan i da ti stave oco o cemu ja pricam
Last edited by zubizaretta; Today at 00:08.
Ne prodajem inače nego čistim dio kolekcije![]()
Ne bavim se time, ali razumijem što hoćeš da kažeš.
Kad bi tako nešto se desilo vjerovatno ne bih platio.
I tražio bih novo, kvalitetno.
Cisti ali ako slomis javi Ljaju da ti stavi kesu umjesto safira onda![]()
Mene interesuje jedna stvar, sa obzirom da i ja imam astigmatizam, kako to da se to primjeti na jednu sofersajbnu a na neku drugu ne? Zaista ozbiljno pitam jer ne kapiram na sta se tacno zubizareta zali
Ne znam.ovo sto sam vec vodio
Last edited by zubizaretta; Today at 01:47.
Ma krivi ti se slika po coskovima i po dnu soferke imao, nemao dipotriju... nije "malo".... Gledas npr isprekidane ili pune linije le i one su pokvareno krive. Coskovi pod 70 ili ne znam koliko stepeni kad si npr na 30 m od putikaza gdje je petrovac gdne je bar to je jednostavno krivo pa krivo . Mozda zakucih ultra lose staklo neka bude do mene... bole me, nasao sam drugo koje funkcionise....
Dakle o na piukotinica kpja ne bila na org staklu je p**** dim za ovo. Nego kod nas me postoji sistem sto valja, sto ne valja.. Bitno da nije kvrcnuto.....
Saint Gobain.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovako... Ajde da malo spustim loptu, tj ljepse pricam jer je sinoc bio vikend i da budem iskren ste (su) me uhvatili u grad u kafanu sa ovom pricom. Zao mi je da je tako jer bih postupio smirenije ali sto je tu je... Prica je isla ovako...
1. Kad su mi rekli da nema Evropskih bio sam pri tome da idem na drugo mjesto i trazim evropsku ali mi je momak rekao da sa ovim staklom nema greske ja rekoh ok... Momak je stavio u zakazanom terminu soferku, ja dosao, pogledao sa spolja u garazi, izgleda ok, platio, otisao... Nakon 30 metara sam shvatio da po donjoj liniji soferke (a sjedim nisko i to je maltene skoro centralni dio vidokruga) postoji linija citavom sirinom stakla kroz koju kad gledas sve je iskrivljeno. Dakle uska ulicica od servisa do magistrale gdje sam se okrenuo je izgledala ovako... Sve ograde od dvorista su krive i ta distorzija se pomjera u zavisnosti od pozicije objekta u koji gledas... Dakle plesu kao fatamorgana... Kad sam stigao na kruzni, tj magistralu vodio sam da horizontalna signalizacija, tj linije na putu umjesto da su ravne izgledaju poput zmije u pokretu... to je donji dio stakla. Na djelovima stakla pored stubova gdje se sama forma sofersajbne krivi situacija izgleda ovako... Ako ides npr lijevo na semafore i zaobilazis ostrvo, ostrvo plese i krivi se. Nebitan je moj cilindar, ovo je fakat...
2. Po postavljanju i preuzimanju auta sam vozio par minuta do kružnog i nazad i vratio se kod momka koji je postavio cija je opaska bila "bilo ti je ovo i na originalno staklo nego ti nisi primijetio". To je samo po sebi u meni stvorilo odgovor "ok mozda je feler mozemo li da mi stavis drugu, ako bude ovakva, vratis mi org ili mi odma vratis org, biraj... Na to ce on "treba lijepak da se stisne, sad treba 2 dana da se stisne, dodji za 3 dana...
3. Tri dana sam vozio sa tim "pjanim" staklom i dosao nakon 3 dana. Momak koji je postavio isto je bio namrsten a otac, sa kojim uopste nisam razgovarao nit sam znao je li musterija ili radnik je poceo da nesto kao vice "e staklo je takvo kakvo je" da grana rukama (tu sam shvatio da nisam prvi sa ovom pricom i da su kolektivno alergicni na istu)... Utoliko izlazi drugi brat (pretpostavljam ovaj momak koji pise postove) koji je zamolio oca da se smiri i bio je "good cop" u prici i na pricu je bio totalno kulturan i ok... Kad sam mu predlozio da provoza kola on je samo usao u njih i nije ih vozio sa opaskom kako on nista ne vidi tu. Svakako se manje vidi kad auto stoju ali ako sjednes na poziciju vozaca i gledas npr kraj zida kuce, kraj zida se krivi kao zmija. U voznji se tek dibidus krivi. Fakat. Moja tadasnja cura koja je ponekad vozila to auto mi je govorila da je nesigurna u "uskim" situacijama povodom toga...
3. Dogovorili smo se da mi nadje ili st gobain ili pilkington, da doplatim a da ovu koristim do tad i registrujem kola sa njom jer je registracija realno i bila povod zasto mijenjam soferku jer je na originalnoj pukotina bila meni zanemarljiva i nikad je mijenjao ne bih da nisam bio uslovljen tehnickim...
4. Onda smo se cujali u sledecih 7 dana vise puta... Prvo navodno nisu mogli da nadju staklo od ove dvije firme na sto sam rekao nema problema, vraticu se za originalnu, vi meni vratiti pare, ja vama platiti naknadno postavljanje iste ako treba i cist racun, duga ljubav prica jer mi stvarno ni na kraj pameti nije bilo da svaki dan ulazim u auto i tako vozim...
5. Tu vise nije odjednom bilo moje soferke... Dobro, proslo je vec 10 dana, mozda su je slucajno bacili, ok... Ponovo pregovori za nabavku neke od firmiranih. Pa pitanja jesi ili i dalje zainteresovan za zamjenu? Pa za 3 dana nasao sam je, treba da doplatim toliko i toliko... Ok narucite... Pazite sad ovo... Ajde zovi me u lupam petak da ne zaboravim da narucim (pretpostavljam da je to dan za nabavku)... Ok... Zovem toga dana ne javljaju se... Zovem za sat, ne javljaju se... Zovem ili ne zovem treci put, ne sjecam se ali uglavnom mi se culi nismo. Saljem poruku za podsjecanje narudžbine na koju dobijam odgovor sjutra/prekosjutra sve ok, zovemo te kad stigne... Nikad nisu zvali...
Meni je stvarno bila veca dara nego mjera da se vise povlacim s njima, nakon nekih mjesec dana ili dva kad sam shvatio da definitivno poziva biti nece, otisao sam u drugu firmu, stavio drugu soferku na koju se ne krive objekti i pomenutu ostavio na licu mjesta...
Daleko bilo da ikome zelim nesto lose ali jednostavno ne mogu da imam respect za bilo koju firmu koja nastupa na gore opisani nacin...
Sve najbolje svima...
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks