Bruno Guimaraes i Paqueta... Užasno izgleda Brazil, i sastav generalno i ovo na terenu, a to kažem kao neko ko navija za njih od kad znam za fudbal. Dabogda u grupi ispali.
Marokanci za sada odlicni, stisli su ih dobro.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bruno Guimaraes i Paqueta... Užasno izgleda Brazil, i sastav generalno i ovo na terenu, a to kažem kao neko ko navija za njih od kad znam za fudbal. Dabogda u grupi ispali.
Kakva akcija, kakav gol, bravo Maroko.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
1:1, Vinicius metak, svaka cast.
Ancelotti je sve promašio što je mogao, ali luda sreća je što im je prva utakmica i prvo poluvrijeme protiv jakog protivnika pa imaju vremena da isprave sve. Pitanje je imaju li igrače za to, ali biće dovoljno i da samo promijeni dosta toga pa da kažemo da je makar pokušao.
Prvo, desni bek. Wesley se povrijedio i umjesto njega je zvao - Edersona iz Atalante, veznog igrača. Time je praktično priznao da je promašio inicijalni sastav i shvatio da mu treba još nešto na sredini. Posljedično, ostao je bez normalne zamjene na beku i sad to prinudno igra Roger Ibanez, koji se snalazi na toj poziciji otprilike onako dobro kako bih i ja.
Drugo, ta ista sredina za koju je shvatio da ne valja, a onda istu zadržao, ispada da ne umije da zadrži loptu protiv presinga, ne umije da poveže tri pasa i prebači loptu na tuđu polovinu i potpuno se raspada u bilo kakvoj fazi tranzicije jer ne može da parira i pokrije brzinu kojom igraju ubice iz Maroka. Što će da promijeni, to ćemo da vidimo. Opcija s klupe ima za direktne zamjene, još jedna varijanta bi mogla da bude pomjeranje Viniciusa u sredinu i ubacivanje Endricka ili Martinellija na krilo.
Treće, Lucasu Paqueti da se organizuje pošteno suđenje, a onda i strijeljanje, zbog izdaje države jer je sigurno opet stavio pare protiv sebe i svoje ekipe kao što je uradio onda u West Hamu. Drugog objašnjenja za njegovo poluvrijeme nema.
Paketa dobro igra, odnosno plese.
Za fudbal ne bih znao, ipak igra u raspaloj brazilskoj ligi.
Ima li u toj ligi makar 5 likova sto znaju s loptom?
Kako moze Maroko bit pata pata s Brazilom?
Da dobije, to mi ok, ali da inace se ocekuje mec podjednakih timova, to mi sci fi.
No kako god ote. Danas svako igra fudbal, iliti ide u teretanu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks