Jes, uvezlo se da se prozivede
To je domaći med isto ka što je
Crnogorski chardonhay, a on proizveden u Moldaviji...
![]()
Last edited by pauki; 11-06-26 at 22:08.
Jes, uvezlo se da se prozivede
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel neko primjetio da za dosta nekih hotela booking ima iste ili mnogo manje cijene nego sto se dobiju kad se direct kontaktira objekat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pogledah ovo što ste govorili razlike cijene buking hotel na primjeru Maksim hotela u Novi znači da ta priča.Ne znam koja je fora jel pored toga što im uzimaju tih @stefke 18% im još daju i ovako prostor kao odrađuju im marketing?Neđe vlasnici sigurno nalaze logike teško ra bi na svoju štetu činili.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E ne znam ja sam nakupila i taj genius 2 jer sam sam za nekoga paralelno po Evropi rezervisala masu lokacija ne znam ni koja je razlika.Između ta dva statusa.
No su teški ali teški agresori na mejl i to baš ono smaraju žešće ka wizz air ka platiš kartu onda te u toku leta izbombarduju ka u truman šou.I recenzije su tamo golo njesra no vidiš profil turista đe god.Kakvih sve idiota ima ajme.
Nego, koji ljudi idu ođe mislim koja sorta homo sapiensa.Baš me zanima kako se energetski osjećaju u bivši logor koja je to sorta.
![]()
Nije ti to nesto prebitno za sve smjestaje ja sam level 3 koji je maksimum pa juce nesto gledamo neki smjestaj isto i meni i onom sto nije ulogovan
To vazi samo za smjestaje koji prihvate taj program
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Tako je. Nije svaki smjestaj u genius programu.
Okey kad načesmo temu vidim svi koriste booking mene smara što ga koristim jel realno da od svih tih platformi on najviše razbija?
Booking je qpsolutno jedona platforma dje ja nadjem stanje onakvo kakvim jeste opisano
Na airbnb desavalo mi se da udjem u teske glibutke a rezenzije super
Na booking, uzmes recent reviews i sve ti je jasno u 10 zadnjih
Gamad
Masovna tuča gliseraša: Jedni optužili druge da špijuniraju inspektoru (VIDEO)
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...spektoru-video
E u kakav sam ja stan bio preko airbnb.Nista gore u zivotu ne vidjeh,još mi vlasnik ladno salje poruku da mu stavim pet zvjezdica.Originally Posted by kaemSe;[URL="tel:6292321"
![]()
A nasli da se svadjaju rad par hiljada eura...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zanimljiv tekst o ostrvu sv.Đorđe
https://putolovac.com/ostrvo-sveti-d...EDH6DMviaH0Smg
Ovo uh.
"Zamislite da stojite na obali Perasta, dok vam lagani povjetarac donosi miris soli i starih borova, a pred vama se uzdižu dva ostrva koja kao da lebde na površini Bokokotorskog zaliva. Dok je Gospa od Škrpjela vesela, svijetla i puna turista, ono drugo ostrvo, Sveti Đorđe, djeluje potpuno drugačije. Mi smo istraživali njegove tajne i ostali zatečeni mračnom, ali nevjerovatno dirljivom atmosferom kojom odiše ovaj komadić zemlje pod čempresima. Zovu ga Ostrvo mrtvih, a čim kročite pogledom na njegove visoke bedeme i tamne krošnje, biće vam jasno i zašto. Na ovom mjestu se vijekovima nije čuo smijeh, nije bilo pjesme niti veselja, već samo tišina koja čuva uspomene na one koji više nisu sa nama."
Last edited by Bluemoon; Today at 15:35.
Previse razmisljas blue, nema mjesta na kugli zemaljskoj koje nije okrvavljeno, ko zna sta je na mjesta nasih kuca radjeno
Zivot ide dalje
Ovo je ljubavna priča srce.
Zezam se no nije bio to put mog razmišljanja no što je toliko misteriozino sve i onaj slikar je napravio pet slika i tako ispromovisao ovo ostrvo.Gospa id Škrpjela je fenserica mene ovo baš baš privlači.
Ne privlači svakoga isto sve.
Last edited by Bluemoon; Today at 16:08.
Također postoje različite vrste turista i turizma što se nudi nije sve u hotelima bazenima i plažama.
Evo ovo recimo mapa.
https://urbexology.com/geo/Montenegro/en.html
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks