Jedna pozitivna vijeste, Inspektor kaznio plovila koja nemaju papire a u medjuvremenu kaznio i kolege tj ekipu iz Nacionalnih parkova koji nisu imali papire za brod kao i licence za upravljanje ..
Da je vjecna i sto vise ovih ljudi
....Andreja Vučekovića da zajedno obiđu jezero i provjere da li gliseri i brodići koji saobraćaju njime posjeduju potrebne dozvole i dokumentaciju. Dakle, riječ je o zajedničkoj akciji dvije državne institucije.
Andrej prihvata poziv, ukrcava se u službeni gliser Nacionalnih parkova i akcija počinje. Redom kontrolišu plovila koja zatiču na jezeru. Malo ko ima uredne papire. Kazne se pišu, prekršioci sankcionišu, a propisi sprovode bez izuzetka.
Po završetku akcije, u povratku, Andrej usput pita kolege iz Nacionalnih parkova da li i njihov gliser posjeduje svu potrebnu dokumentaciju. U prvi mah misle da se šali. Mijenjaju temu. Međutim, inspektor pitanje ponavlja, ovoga puta sasvim ozbiljno. Odgovor je bio otprilike da takve stvari nijesu naročito važne kada se obavlja službeni posao... onda slijedi obrt dostojan najbolje satire. Ispostavlja se da plovilo kojim se vrši kontrola drugih plovila nema nijedan od obaveznih papira, dok lica koja njime upravljaju nemaju ni potrebne dozvole za upravljanje gliserom.
I šta se onda desilo?
Ništa spektakularno. Desilo se ono što bi u uređenoj državi moralo biti sasvim normalno: inspektor je kaznio i svoje kolege.
https://rtcg.me/kolumne/853559/prvo-...g8gHcJZ0bwMVNA
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 12-06-26 at 08:03.
A onda se sjetimo kako je Slaven Masni sklonio inspektore koji su Čedu Carinama zapečatili gradilište na plaži.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jesu li u demokratama stvarno svi penali ili ima i normalnih ljudi?
Vujović: Komentari izvršne vlasti na film "Referendum - priča o izmišljenoj slobodi" umanjili bi značaj odluke AMU-a
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...j-odluke-amu-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prave se ludi,po običaju,jave se ako pronadju opciju da nekako relativizuju sve što je izrećeno u tom ne filmu,no ne znam kako bh nazvao to...
...
Cush kad nemaju sto iz DPS da kazu pa se pozivaju na moral... a nemoj brate ... bravo gospodjo Vujovic
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...dsto-za-godinu
Posebno sam ponosan učinkom Nikšića, 4.9% pa moram to istaći.Alarm za nezaštićenu djecu: Obuhvat dvogodišnjaka koji su primili MMR vakcinu pao 9,4 odsto za godinu
MMR je vrlo bezbjedna vakcina i nerazumno je povezivati sa autizmom, kaže za “Vijesti” penzionisani profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, epidemiolog Zoran Radovanović i podsjeća na scenario u Srbiji 2018. godine kada je preminulo 15 osoba Ispod deset odsto vakcinisanih u Zeti, Budvi, Nikšiću, Plužinama, Danilovgradu, Cetinju i Ulcinju, u Šavniku nula
Vise je strah od autizma nego od boginja...
Nisu djeca kriva sto su im roditelji retardirani.
Najlakse je tudji zivot ugrozit zarad svojih glupih ubjedjenja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa za ovo najvecu krivicu ima upravo IJZ, apsolutno nista ne rade da se bore protiv dezinformacija oko vakcina nego se ovako na godisnjem nivou zale "eto opada sve". Da se aktiviraju malo i svako malo neke kampanje i emisije znatno bi to skocilo, kod nas svakako kriticko razmisljanje ne postoji pa bi im i neke "glupe" kampanje prolazile
Tako je i na to dodati neobrazovane doktore ,institucije visokoskolce i takve slicne koji se jos ne udostojise da naprave registar osoba sa autizmom u crnoj gori, ustvari mi nemamo cak ni registar osoba sa invaliditetom na nacionalnom nivou! Jer onda to izgleda utice na budzet ... sve je u novcu...
No mozda ce to promijeniti sa pristupom u EU i pristupanjem njenim fondovima tj eurima
Evo i ravnozemljaši imaju svog predstavnika na forumu
Tako treba, nemoj ko slucajno da se sjetio avione i helikoptere za gasenje pozara da je spomenuo da se kupe. Nego paraziti da se voze i odsjedaju po hotelima.
Raspisani tenderi: Rudnik daje 121.000 za auta, EPCG 50.000 za karte i hotele
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...arte-i-hotele/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što je najgore, imaš dosta medicinskih radnika koji se protive vajcinisanju. Plus pomamljuju narod oko sebe. Dobar mi prijatelj neće da vakciniše đecu, nema šanse, jer mu je jedan poznati doktor ispričao svašta o vakcinama. Ludnica. A nije da je neki balvan glupi zatucani koji se obrazuje preko FB ali džaba. Ovaj mu je rekao, pa se onda još neki medicinski radnik nadoveže i eto ti haosa. Ko zna koliko puta sam pričao sa njim u vezi toga, čak ga neđe i ubjeđivao što mi je bilo i bezveze ali džabe. Neće pa neće.
Tako da si skroz u pravu za to da institucije ne rade dovoljno na informisanju naroda. Kad je već situacija takva da je potrebno. Najlakše je palamuditi kako su to retardi nepismeni itd
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sve je to ok,i naravno da još od doba SFRJ si morao primit svaku moguću vakcinu,i eto pretekosmo,ali jedna stvar mi je jako čudna evo 5g...kad se radi o vakcini protiv Covida,krenuh da uzmem onu bočicu od vakcine koju je med.sestra bacila i zaskaka i ona i koleginica,ne pa ne,ne smjete to iznosit i oteše mi je iz ruke.
...
Da ironija bude veća,svi ti roditelji su vakcinisani.
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
Nekad su ljudi imali povjerenja u dosta toga pa i u ukupno zdravstvo dok vecina tih institucija nije urusila same sebe poput samog zdravstva (nama se pride par drzava raspalo). Jos taj ignorantski stav prema nedostatku gore spomenutih registara uz sve ostale vristece anomalije o kojima se pise gotovo pa feljtonski.
Tako da sve ostaje u domenu apela pa kako bude.
https://www.antenam.net/clanak/dnp-p...nesete-ostavku
Kakav je ono pakao od podgorickog parlamenta. Cak i fizionomija onih osoba je da ne recem kakva (pri tome vole kamere). DNP se poput nekog agenta spavaca probudio i delje saopstenja u pipunovskom zargonu. Najgore je ako su u pravu.
Nevjerovatno da visokoskolovani ljudi imaju ponasanje i recnik ljudi iz Marinkove bare
Dosad je sve bilo idealno, mukica je sad![]()
Cetinje: Zbog fizičkog napada na policijske službenike uhapšena ženska osoba
Dodaju da se osnovano sumnja da je osumnjičena S.Đ. prilikom postupanja policijskih službenhika, iste fizički napala, upućujući im istovremeno riječi prijeteće i uvredljive sadržine, čime je pokušala spriječiti službena lica u vršenju službene radnje
Nije joj ni cudo koliko puta ih zaustave i legitimisu
Zbilja izlaze li ka prije na pauze Kardiolozi iza KBC da se biju? Jedno vrijeme radila je krv u njima ko pitovi...
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks