Juzna Afrika se predala od starta.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Meksikanac crnac, wtf..
Juzna Afrika se predala od starta.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Imamo prvo kultno ime.
Mudau
Koristicemo ga
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Užasno otvaranje, daj navijačima da pjevaju himnu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Zar nije zabranjeno reklamiranje kladionica, kako sad volcano na rtcg
Da je ovo Šole ima Maradona '86-e, ne bi se hidrira' no puderisa'
Sent from my 17PM using Tapatalk
Nadovezao se na njega mada mi se činjelo da je taman to mislioRekao je u stilu "da je Maradona imao pauzu za hidrataciju ovako, šta bi tek onda radio..."
Talijanski tandem na tribine, Collina i Materazzi
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Umalo da zaboravim kakva je Šofro klasa od komentatora.
Jel Grgur na rtcg?
Znaš mene, ja sam otvoren za sve inovacije, akrobacije i vratolomije kad su sva pravila i formati u pitanju, u svakom sportu. Ti bi to po uzoru na FA Cup, počnu pred-pred-kvalifikacije u avgustu i onda guslaj dok ne stigne ono glavno. Šta ćeš kad u prva dva kola ukrste favoriti? Tako su nekad evropski kupovi funkcionisali, pa glavni konkurenti ispadnu u novembru/decembru ako žrijeb tako kaže, svi su se ljutili.
U principu, možda bi tako i bilo najpravednije i u duhu sporta da svi učestvuju pa kako žrijeb (i čitaočevo božanstvo po izboru) daju i dozvole.
Iskreno se nadam da će svaku prenosit u ovom prvom terminu, pa neka Grgur & Co vilene u ove termine od 04.00
Šofro throwback na dane Aguirrea i Miloševića u Osasuni, ostarili smo i Aguirre i Savo, a sad i ja, koji sam tad gledao i živio za to. Hej živote, pregledu španske lige.
FIFA (trenutno) ima 211 clanica, znaci 45 ide direktno, 83 para bi popunilo do 128 i teraj dalje na ispadanje.
dalje dvije varijante:
1) nosioci po FIFA rejtingu koji se razigrava van mundijala po kojem god sistemu.
prva runda po nosiocima:
1-16 - 113-128
17-32 - 97-112
33-48 - 81-97
49-64 - 65-81
dalje standardno ukrstanje, nosioci 1-16 ne mogu prije osmine finala da se sretnu. 8 meceva za titulu za ove iz kvalifikacija, isto kao sad, ili 7 za ove 'povlascene'.
2) otvoreni zrijeb, sto bi bilo mnogo ludje.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
FIFA rating oduvijek sumnjiv i nepouzdan po subjektivnom osjećaju, a po objektivnom jedno pola godine ili godinu kaska za realnim stanjem. Daj ovo drugo, tu je žurka, tu su lomovi od početka do kraja.
A što se tiče utakmice, Meksiko pod hitno da prestane sa zajebancijom i napenali ove sa 3 razlike dok su na vrijeme jer sve mi se čini da ćemo prizvati "kaznu za promašaje" u 87. minutu.
Nadao sam se da bi Mudau mogao da ga uvali ali ništa od toga večeras.
Da ga zavuce
Čega se ovaj monstrum śeti, "nešto veli ka Whiteside koji je debitovao za Irsku sa samo 17 godina protiv Jugoslavije '82...
On i dalje drži rekord
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sudija zvijezda večeri, jedino mi je onaj prvi bio čist crveni, drugi diskutabilan, treći za čist žuti i ništa više.
Last edited by BiTrAtE; 11-06-26 at 22:02.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks