Meni izgleda drugačije ođe dijalog ahahaha.
Nego što ćemo sa skuterašima ove godine baš me zanima bove sve manja i manja metrima zona na kraju ćemo bit ka ribice u akvarijum zbog skuteraša.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni izgleda drugačije ođe dijalog ahahaha.
Nego što ćemo sa skuterašima ove godine baš me zanima bove sve manja i manja metrima zona na kraju ćemo bit ka ribice u akvarijum zbog skuteraša.
Ti isti kruzeri donose lijepih para malim privrednicima.
Ne znam kome smetaju... Lično znam ljude koji su juče od tih istih sa kruzera uzeli barem 2000€ pazara...
Znači sve je u parama, jel? A to što tolika sila ljudi i onako trošan stari grad uništi a to se više ni parama ne može riješiti nikome ništa.Nije to kome šta smeta treba misliti i na ozbiljnije stvari od trenutnog obrtanja kapitala.Ali JBG to smo mi.
Evo Dubrovnik :
https://bokanews.me/kazne-do-1300-eu...radske-jezgre/
EDIT:
Inače su kruzere ograničili na dva dnevno.
Last edited by Bluemoon; Today at 11:16.
Mislim da kruzeri smetaju svakog stanovniku Kotora ali sa druge strane što reče Jokić od istih živi grad i mora se prihvatiti realnost.
Skuteri i gliseri, najavljuju se rigorozne kontrole i kazne ovo ljeto ali sam skeptičan. Trenutno je nepodnošljiva situacija.
Da samo što nikome babo u amanet nije ostavio ni obale ni te zidine ni kulturnu baštinu to država treba da zaštiti jer šteta je nepovratna.
Nama neprijatelji ne trebaju odistO.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Surovic otisao u Maestral da radi... izludje od gazdarice , kad god podje na posao ugasi mu frizider tj struju kompletnu u stan))
Euro ko sahta
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šahta je mala,no ka kružni tok
Evo nove regule za serpentine:
[
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne bi tako zborio za manastire.Eto i to mi smeta što su manastire pretvorili u vašarište jel tim monasima smeta? Ko ih pita? Ali sva sreća ima manastira koja nisu na turističku "kartu".I izreklamirani.
A turisti današnjice su jednostavno postali bahati eno prave selfije kod Pize ka sumanuti i kače po instagramu a o toj Pizi znaju ništa.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sve mi diraj samo mi manastire ne diraj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma ne poštujem građevine uopšte, osim ovu što sam ja napravio![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Okey tebi.
Ne shvati što lično ali ne bih na ovu temu ni interno ni lično no baš za Crnu Goru i turizam.Kad velim manastiri treba da gledamo jednu Francusku koja je bum od toga napravila ali na gospodski način.Treba generalno da gledamo ko je kakve priče napravio a usput sačuvao svoju zemlju kao Slovenija.
To treba da gledamo a ne da pričamo o političarima i primorcima kako su ovakvi i onakvi.Ne mislim na tebe generalno onako.
Meni je taj rezon, kako je uradio ovaj ili onaj (ova ili ona drzava) poražavajući, iskreno, ali jes lijepo viđeti kako neko to tamo svoje čuva.
I samo pokazatelj koji nivo svijesti egzistira ovdje, a ne važi samo za turizam.
Ne možemo - ne umijemo sami ništa?
Treba se vidjeti od ovih i onih, poći tamo neđe pa "prepisati" od drugih?
Zbog tog "prepisivanje" vazda ćemo se osjećati stidno jer nije iz nas izašlo, nego došlo, donijeto, tuđe.
A kako išta drugo može izaći iz nas, kad je u svaku poru ušla politika, a mi trokiramo još kod četnika, partizana i da ne nabrajam niz, jer me smara baš.
Ako smo divljaci, pišimo se kao takvi na svome - šta ima da se pravdamo i izvinjavamo ikome, ko oće da dođe da nas upozna, osjeti, jede i pije naše i s nama, pa i da se fotka, dobrodošao je, ko neće - eto drugih destinacija.
Dok drugi "mlate" pare na svojoj slabosti, skromnosti i grubosti, mi se svoje stidimo.
A zašto? Kao neko tamo je nešto pa bolji od nas? Jes ka' u knopr.
"I shut my mouth and hold the light"
Svako skuplja ideje od drugoga mislim Čovječanstvo je jedno.Ne gledam ja to "trsgično".Evo ovi sistemi u hotelu Tetua za energiju mora.Eto malo veći izbor kuhinja raznih u CG kinseđi restorani npr.Seosmi turizam sad ima do aćinstava koja ne serviraju uvozno nešto od hrane.Evo onaj Morc što pravi sapune na Lušticu.Evo onaj Ribnjak i domaćinstvo na čribmuak.Ja gledam da podržimo pozitivne priče makar i samom posjetom da upoznam sve te ljude.Mislom podržati pozitivne priče i auto kampove.
@tigrovo_oko što bi ja rekla znamo to sve ali vode u crnjak ali samo nama u raspoloženje.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks