Vidite li kako kako su napredovale državne službe u odnosu na vrijeme kada je svaćao belivuk i ekipa. Pretpostavljam da će svi odavde na sledećim izborima glasati za ove promjene na bolje![]()
Nego... Jel' se iko iz vlade CG oglasio povodom svega ovoga? Zna li se?
Vidite li kako kako su napredovale državne službe u odnosu na vrijeme kada je svaćao belivuk i ekipa. Pretpostavljam da će svi odavde na sledećim izborima glasati za ove promjene na bolje![]()
Umoran sam od svega sto znam
Drzavne sluzbe Francuske?![]()
...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 08:26.
Rekoh li ti do ujutro ;D
Napisah da nisam cuo za ovako nesto. Tako da njihova bruka. A sto ce kukavac
Ne brini, imamo Ibra. Poceo je sinoc da pise. Ali nema efekta kad komso ima citav spektar dijagnoza a nece da podje u Dobrotu no oce u Tivat
2000 murije je poslato u Tivat hej 2000 zbog nekog samita koji samo forma treba da bude neka.Ovaj šalje čart kokanoide kao francuska služba provalila how yes no.. predsjednik Srbije ne izbija iz crnogorskih medija ne izbija još neki obični građani granicu ne mogu da prođu..MVP ćuti.Meni stvarno nije do zajebancije kakvo je stanje ali ođe se ne konta danas granica sjutra neđe preko đe te s tim pasošem može i mrak progutati u samoj Srbiji.Ali bitno što je Pipun reka i Dajković i njima slični.
Đe CG nestalo dostojanstvo?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 09:00.
Bas me zanima hoce li ponizavati picoustog pred svima za sve ovo?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne treba niko iz Vlade CG da se oglasi. To, po forumašima, treba da uradi država Crna Gora, kao što je država Crna Gora i zaustavila ove batinaše u Tivat,nije niko tu posebno zaslužan. Dobro, jedan je napisao da je to zahvaljujući poštenim radnicima Aerodroma Tivat. Keaaako ne.
Dobro, prihvatiću etiketu da sam sljedbenik čelnika bezbjedonosnog sektora
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 09:05.
Nije obični samit kad ti dolazi četiri od pet šefova najuticajnijih evropskih država plus čitav vrh EU shodno tome shvaćam Usnijinu frustraciju kad se u po njemu u jednoj Crnog Gori dolaze svi ti ljudi a on treba da dođe u državu koju smatra inferiornom i da glumi sporednu ulogu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A sjeo je u svoja go.vna, neka ga, neka kmeci.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Pliva taj u govnima najbolje, rijetko gadna osoba, 100 godina će da živi taj gmaz.
Da dostojanstvo i pred EU zvaničnicima ni tu dostojanstva nema rekoše nećete imati ni pravo glasa.Ali da nam se samo ugurati u EU.Niko ništa analitički ne gleda ali eto ja mračim.
Sve što ja vidim je kako ovi naši na vrh puze i pred Vučićem i EU zvaničnicima a gaze po svima nama.Pravo da ti rečem voljela bi da se taj samit odigrao u Albaniji samo mozak da mi se poštedi sve ove drame ne znam što nas izabraše ovo je pakao.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 09:34.
C c c. Ovo je stvarno neviđeni pakao. Kako dalje
Ajde popij nešto i ne čitaj ništa u vezi sa tim. I eto nema pakla![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bolesnik, pravi haos tamo gdje ga nema niti za njim ima potrebe. Samo da bi sebe predstavio kao zrtvu. Jado.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što veli jedan komentar: "Je li mi sad treba da mrzimo Crnogorce?"
Bookmarks