Ajde ne avetaj. Niko ne relativizuje. Samo dramiš tooo much. I kao što reče Mexico, naravno da može da ti zabrani. Ali to je do ujutru završeno. Evo viđećemo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja dramim?Da je obrnuta situacija kako bi ti reagovao baš me zanima?Kad je Crna Gora jebeno zabranila baš svim građanima Srbije da pređu granicu iste?To što ti ne vidiš kakav je ovi skandal nad skandalima ne zanima me ja imam svoj stav koji mi ni brat rođeni ne bi pomjerio vezano za ovu jebenu situaciju.
Ne dramim apsolutno ne dramim no sam zgrožena što CG dozvoljava jebenom Vučiću.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 23:26.
Медени се јавља брже од домаћих ћација.
https://www.facebook.com/share/v/1Jr7kvcRZ6/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jedan komentar samo...
Put od aerodroma do N.Bgda da se nazove:”Bulevar tivatskih mučenika”
![]()
...
Ne relativizujem, samo ti kazem kako stvari stoje.
A interesantno mi je jos nesto...kad su vijesi i cdm objavili vijest iz tivta, bio je spisak putnika koji su dosli tim letom iz BG...sad tog spiska vise nema.
Na ovo sam mislio
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne znam na sto si tacno mislila kad me uporedjujes sa Takumijem, ali stav da nema niko pravo da zabrani ulazak CG drzavljana u bilo koju drzavu, pa i u Srbiju nije tacan.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 23:45.
Naravno da ne.
Osvrnuo sam se na komentar da niko nema pravo da zabrani CG gradjanima da predju granicu druge drzave. To jednostavno nije tacno. Svaka drzava ima pravo da vrati sa granice koga oce i koliko njih oce, bez da objasnjava zasto i kako. Kao kad vadis vizu, pa te odbiju, a ti prav zdrav, ali nikakvo objasnjenej ne dobijes.
Ovo sto se trenutno desava je cisto politicki potez Srbije.
Last edited by mexiko; Yesterday at 23:47.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Onaj Anketni Odbor koliko sjutra treba da pozove Ppuna na saslušanje,i da ako je dao netačne informacije,odgovara...a jbg Pipune.
...
Look upon my works ye mighty and this pear...
To je odavno jasno. Kad budemo dio EU, nema vise da se ide na licnu kartu u zemlje u okruzenju. Samim tim kontrola za sve njih je drugacija. Znamo mi sot je muka na njih sad.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A o čem je samit bal d vej?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks